furyzer0
Üye
insider yapıları bu ay geliyormuş pc içinRedstone 2 değil mi bu ..? 7-8 aya anca gelir ..
Sent from mTalk
insider yapıları bu ay geliyormuş pc içinRedstone 2 değil mi bu ..? 7-8 aya anca gelir ..
Geldi bileinsider yapıları bu ay geliyormuş pc için
Sent from mTalk

'.545 son kararlı yapı ve cihazı yükselttikten sonra sıfırlamanızı ve uygulamaları ana depolamaya kaydetmenizi şiddetle tavsiye ederim. sd karta mümkünse oyun ve uygulamaları kaydetmeyinGeçen gün Lumia 640 xl aldım. En son kararlı yapının kaç olması gerekiyor?
Ve sizce insider yükleyip redstone'u denemeli miyim ? Çünküğ şu an windows 10un karalı sürümünü kullanmama rağmen aksaklıklar görüyorum sistemde çok stabil değil gibi uygulamalar. Win10 tam oturmamış sanki. 8.1 gibi stabil çalışmıyor.
'Bu arada daha önceki telefonlarım L925-L820 idi 640 xl bunlardan bayağı farklı olmuş herşeye rağmen yine lumia diyip gidip aldım'
hımm son yapıyı kullanıyorum o zaman. Ancak uygulama ve oyunları dahili depolamaya kaydedemem. 8 gb hafızası var ve 3.5 gb falan sistem kullanıyor. 1.7 gb kendi uygulamaları var bana 2.8 falan kalmış. Buraya yükleyip doldurmak istemiyorum.16 gb hafıza kartı var. O yüzden hafıza kartına kurmaya özen gösteriyorum.545 son kararlı yapı ve cihazı yükselttikten sonra sıfırlamanızı ve uygulamaları ana depolamaya kaydetmenizi şiddetle tavsiye ederim. sd karta mümkünse oyun ve uygulamaları kaydetmeyin
Sent from mTalk
toshiba exceria 16 gb iyi mi acaba ?SD kart hızı iyiyse sıkıntı fazla olmuyor
en iyi sd kartlar bile 50-80 mb/s hızları var ama normal depolamalar genelde 100-400 arası bir hızı varSD kart hızı iyiyse sıkıntı fazla olmuyor
Microsoft Edge halihazırda html5test üzerinde 452-453 puan almaktaydı, bu skor Redstone 2 de 500 e ulaşmış durumda.
Continuum ve 512lerde rs1 çalıştırmak için özel dosyalar ve düzenlemeler, desteklenmeyen cihazlarda registry hack olmadan direk insider üzerinden 10a geçirmek içinde kimsenin bilmeyip sadece kendilerinin bildiği bir açık varmış.Continuum özelliğinin L635,640,830,930 ve 1520 de çalıştığı belirtiliyor.
Bu özelliğin Microsoft tarafından yeni donanım desteği gerekiyor diyerek eski cihazlara vermemesi bir tarafa bunu eski cihazlarda çalıştıran arkadaşların inatla "paylaşmayacağız" tripleri ayrı sinir bozuyor.
Aynen ben de diyordum madem bootloader kilitleri kırılabiliyor eski cihazların neden android romları göremedik şimdiye kadar. Bir cyanogenmod gelse fena olmaz aslındaContinuum ve 512lerde rs1 çalıştırmak için özel dosyalar ve düzenlemeler, desteklenmeyen cihazlarda registry hack olmadan direk insider üzerinden 10a geçirmek içinde kimsenin bilmeyip sadece kendilerinin bildiği bir açık varmış.
Secure boot kilidinin kırılması yakın 4-5 ay içinde bırakın continuum'u android, arm linux gibi portlar görebiliriz.

Çok büyük hata yapıyorsunuz öncelikle zaten sıfırlamadığınız için düşük performans almanız çok normal sıfırlamak çok şeyi iyileştirecektir ayrıca sakın sd karta oyun uygulama kurmayın yer varsa yerel depolamanın hızı 200-400 mb/s iken en kaliteli sd kartın hızı bile 50-80 mb/s arasındadır.
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
10586.545 li yapıyı yükledim dün kardeşimin telefonuna gece %60 da bırakmış cihazı sabaha kapanmış ilk kez böyle bir şey oldu normalde 1-2 gün gidiyoryapı dediginiz core build id mi eğer oysa en sonda .10479 bu şekilde şuan