Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Güncellemeye ek olarak, Redstone 2 güncellemesi ilk etapta bilgisayar için gelecek birkaç hafta sonra ise mobil tarafta deneyebilme şansı bulacağız.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Redstone 2 sürümlerini ilk yapılarında yine Redstone 1'de olduğu gibi Onecore çekirdeğinde yapısal değişiklikler yapılacaktır. Bu nedenle ilk bir kaç yapıda önemli bir değişiklik beklemeyin. Üçüncü yapıdan sonra ise :eller: yapabilirsiniz:ehe

• Beğen
Tepkiler: mp2934, Krnl386, furyzer0 ve 1 kişi daha
Silisyaa

Silisyaa

Üye
Resmi sürüm geldiğinde W10a dönmek gerekecek mi?

furyzer0

furyzer0

Üye
Telefonu sıfırlamam yetiyor mu orijinal sürümüne dönmek için.
bilmiyorum ama muhtemelen geri dönmek zorundasındır çünkü insider ayrı kararlı yapı aynı kararlı yapı gelince insider bitmediği için öyle bir şey sunmuyorlar

Sent from mTalk

• Beğen
Tepkiler: silisya12
BaySerkan

BaySerkan

Üye
Telefonu sıfırlamam yetiyor mu orijinal sürümüne dönmek için.
Hayır yetmeyecek geri 8.1 e kadar gitmeniz gerekecek sonra tekrar 10 a yükseltip 10586.494 sürümüne geleceksiniz tıpkı dün kararlı sürüm gelecek diye benim yaptığım gibi..

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
direk windows 10 a dönme olayı neden yok mobilde :(

Krnl386

Krnl386

Üye
10 ile gelen cihazlarda 10 a dönüyor

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Evet, maalesef biz 8.1 ile çıkan cihazlarda bu durum böyle. Aslında bunu serverlarını koyabilirler, ama yapmıyorlar. Bu konuda çok geri bildirim verdim ama nafile. Bu kadar basit bir şeyi nasıl yapmıyorlar anlam veremiyorum. Bunu yapmaları lazım ..
8.1' e dön, yükseltme danışmanını kur, ilk Windows 10 sürümü yükle, ondan sonra redstone güncellemesi, sonra da sıfırla. Sıfırlama hariç diğer işlemleri sırayla yapmama rağmen hala benim cihazımda bazı uygulamaların simgeleri gözükmüyor. Onu yap bunu yap derken makine sapıtıyor. Belki de en son sıfırlama yapmadığım içindir, orası muamma. Ne gerek var bu kadar işleme ...

• Beğen
Tepkiler: erhanercan ve furyzer0
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Son güncellemeden sonra alarmın sesi çok az çıkmaya başladı :duvar2:

Krnl386

Krnl386

Üye
Şu mantığı çözersem, hayatımdaki tüm soruların cevabını bulmuşum demektir.

- Yıl dönümü güncellemesi gelmesi gerekirken, bu gelen güncelleme nedir arkadaş ..!

Silisyaa

Silisyaa

Üye
Win10 güncellemesi mi? Redstone güncellemesi alamayıp orada kalacaklar için o.

Son yapıdan bahsediyorsan. Kararlı surume daha var mesajı sanırım.

mp2934

mp2934

Üye
insider fasttayim redstone2 yayınlanırsa sıfırlama veya geri dönme gibi bir şey yapmam gerekecek mi

emircan99

Üye
Herkese merhaba

Benim 920 im var ve şuan th2 (10.0.10586.545) sürümündeyim acaba registry ile oynayıp redstone a yükseltsem bir sorun çıkarmı şarj performansı nasıl ?

skynet

Üye
Herkese merhaba

Benim 920 im var ve şuan th2 (10.0.10586.545) sürümündeyim acaba registry ile oynayıp redstone a yükseltsem bir sorun çıkarmı şarj performansı nasıl ?
Hocam 545 nolu yapıyı almak için ekstra bir işlem yaptınız mı ?

emircan99

Üye
Hocam 545 nolu yapıyı almak için ekstra bir işlem yaptınız mı ?

Hocam custom pfd ile Modeli Lumia 950 XL yaptım diğerlerini MicrosoftMDG RM-1085_11302 falan yaptım bunlar ile redstone olmalıydı sonra güncelleme geldi 494 ten 545 e geçtim sonra insideri yükleyip release previewi seçtim 10.0.14393.67 geldi yuklemelimiyim sorunu varmı 920 ye olurmu bilmiyorum boyutu 559.26 mb

• Beğen
Tepkiler: skynet
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
insider fasttayim redstone2 yayınlanırsa sıfırlama veya geri dönme gibi bir şey yapmam gerekecek mi
Hayır şimdilik öyle bir atraksiyona gerek yok. Direk olarak güncelleme kurar gibi yüklenecek.

• Beğen
Tepkiler: mp2934
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hocam custom pfd ile Modeli Lumia 950 XL yaptım diğerlerini MicrosoftMDG RM-1085_11302 falan yaptım bunlar ile redstone olmalıydı sonra güncelleme geldi 494 ten 545 e geçtim sonra insideri yükleyip release previewi seçtim 10.0.14393.67 geldi yuklemelimiyim sorunu varmı 920 ye olurmu bilmiyorum boyutu 559.26 mb
Sen zaten resmi olarak verilmeyen bir sürümü yükleyip riski almışsın. Bundan sonra olacak tek şey donma kilitlenme nedeni ile 8.1'e geri dönmek zorunda kalman olur herhalde. Tabi bunlar dışında resmi olarak verilmeyen güncellemeyi yüklemenin riskleri her zaman vardır. Tercih senin.

Üst Alt