Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

furyzer0

furyzer0

Üye
Umarım yakında gelecek olan kararlı sürümden sonra bu sıkıntıları yaşamayız.
Siz kendiniz insider yüklemişsiniz yani sorunları göze almışsınız sonra şikayet etmek ne kadar doğru? Kararlı sürümden şikayet edersiniz ona lafım yok ama insider zaten kullanıcılara sunulmadan önce denemek isteyenler ve ya sorunları erkenden teşhis etmek için

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

paxera

paxera

Üye
Hadi inşallah yarın gelir redstone

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Siz kendiniz insider yüklemişsiniz yani sorunları göze almışsınız sonra şikayet etmek ne kadar doğru? Kararlı sürümden şikayet edersiniz ona lafım yok ama insider zaten kullanıcılara sunulmadan önce denemek isteyenler ve ya sorunları erkenden teşhis etmek için

Şikayet etmedim sadece belittim ayrıca ben bunun bilincindeyim.

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
jetgil

jetgil

Üye

kararlı sürüm diye kullanıcıya çaktıkları sürümde bir halta yaramaz. İnsider diye tabir edilen deneme sürümü, kararlı olan 10586 sürümünden çok daha iyi çalışıyor.
Microsoft gibi bir markayı savunurken bir kere daha düşün :D
Zamanında 8xi satıp 640XL aldım. lakin keşke başka cihaz alsaymışım dedirtiyor arada bana ama iş işten geçti artık.

furyzer0

furyzer0

Üye
kararlı sürüm diye kullanıcıya çaktıkları sürümde bir halta yaramaz. İnsider diye tabir edilen deneme sürümü, kararlı olan 10586 sürümünden çok daha iyi çalışıyor.
Microsoft gibi bir markayı savunurken bir kere daha düşün :D
Zamanında 8xi satıp 640XL aldım. lakin keşke başka cihaz alsaymışım dedirtiyor arada bana ama iş işten geçti artık.
Ven de biliyorum kararlı sürümdeki sorunları ama demek istediğim insider yapılarında belli sorunlarla karşılaşabilirsiniz amaç da onları tespit etmek kararlı sürümde sorun yaşayıp şikayet etmek zaten yapılması gereken ama ben geçmişte çok gördüm adamlar fast yapıya geçiyor sonra sorunlardan şikayet ediyor benim lafım buna yoksa kararlı sürümde bir suru sıkıntı vardı bir kısmını düzelttiler zaten yarın göreceğiz büyük ihtimalle bu sorunlar androidde de ios da da yaşandı ios 7 geçerken ne kadar çok şikayetler vardı ya da lollipopa geçip geri dönenler de çok oldu çünkü o işletim sistemlerinde optimizasyondan çok ara yüz alt yapı vesaire değiştirildiği için kısa vadede geriye gidiş olması normal ilk Windows 10 çıktığında Windows phone 8.1deki hız gitti demiştik ama şimdi kim onu diyebilir artık sürdürülüyor yazısı tarih oldu ve uygulamalar çok daha hızlı açılıyor

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Çekilen videoda ses olmaması sorununu yaşayan var mı?

Bay H

Bay H

Üye
14901 numaralı yapının RS2 için telefon ve bilgisayar tarafında ilk yapı olabileceği belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve mp2934
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
14901 numaralı yapının RS2 için telefon ve bilgisayar tarafında ilk yapı olabileceği belirtiliyor.
Bu hafta geleceği belirtiliyor.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Krnl386

skynet

Üye
Bu 545 nolu yapı listeden çıkarılan ama win10 da kalan modellerede gelecek mi acaba

Bay H

Bay H

Üye
Microsoft vermez millet çalıştırır, Lumia 635 de Continuum çalışırsa...

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ademoz05, flutewoddy, Krnl386 ve 2 diğerleri
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Microsoft vermez millet çalıştırır, Lumia 635 de Continuum çalışırsa...

MS mi aptaaal yoksa saf mı anlamadım ki bilader.

Murat.Demir

Murat.Demir

Üye
Yani telefonlar çalıştırsada ms bilerek vermiyor sanırım :(

furyzer0

furyzer0

Üye
Yani telefonlar çalıştırsada ms bilerek vermiyor sanırım :(
Aynen öyle Pazarlama taktiği ama sadece çalıştığını biliyoruz ne kadar iyi çalıştığını da bilmiyoruz

braayn

braayn

Üye
Lumia 930 veya 1520 continum çalıştırabilse L950 veya XL nasıl satılacak o nedenle kısıtlıyor aslında cihazların desteği var

• Beğen
Tepkiler: serinaga
furyzer0

furyzer0

Üye
Lumia 930 veya 1520 continum çalıştırabilse L950 veya XL nasıl satılacak o nedenle kısıtlıyor aslında cihazların desteği var
miracasttan çalışır da miracastdan o kadar güzel olmuyor 0.5 saniye lag var çoğu oyunu oynamak mümkün değil film falan izlenmesi de zevkli olmuyor çünkü kablosuz olduğu için hem fps si düşük hem de görüntü kalitesi kötü ama bence de miracasstan continuum özelliğini verebilirlerdi zaten kablolu aktarıma göre çok kötü

Sent from mTalk

Krnl386

Krnl386

Üye
Güncelleme hala gelmemiş arkadaşlar ..? Acaba ne zaman gelir ..?

Üst Alt