Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Gelmiyor efenim resmi güncelleme bugün de gelmiyor :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: mp2934

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Arkadaşlar geçmiş olsun hepimize Dona Sarkar güncellemenin bugün de gelmeyeceğini söyledi...

jetgil

jetgil

Üye
[emoji1][emoji1][emoji1]
Microsoft kullanicilarina cok deger veriyor. !

mTalk'tan gönderildi 640XL

furyzer0

furyzer0

Üye
İyi bir kere güncelleme için telefon sıfırladım onda gelmek istemiyor güncelleme :D bence direk redstone 2 yi versinler 1 i atlasınlar :D

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

mehmetisler

mehmetisler

Üye
10586.545 i verecekler sanırım bugün haftaya başlarlar redstone a

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
sebebi neymiş efendim.
Hocam, Dona'nın açıklamasına göre bazı son düzenlemeler yapılacakmış artık ne kadar doğru bilemem :hmmm
Twitter'dan bir takipçisine geldiği zaman anlarsınız diyerek dalga geçti resmen bugün :D Siz düşünün halimizi... :D

Bay H

Bay H

Üye
10586.545 indirilebilir diyorlar.

20.31 -mobil için henüz aktif değil-

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sahte_suhte

skynet

Üye
Off elektrikler gitti yav şaka gibi

furyzer0

furyzer0

Üye
10586.545 indirilebilir diyorlar.

20.31 -mobil için henüz aktif değil-
Masaüstü zaten anniversaya geçmedi mi masaüstüne neden treshhold yapısı gelmeye devam ediyor ki?

Bay H

Bay H

Üye
Masaüstü zaten anniversaya geçmedi mi masaüstüne neden treshhold yapısı gelmeye devam ediyor ki?

Herkes en son sürüme hemen geçecek diye bir şey yok maalesef.
-------------------

Bu arada Yıl dönümü güncellemesi için sunulan 14393.51 numaralı yapıda Windows 10 Mobile'ye dair sorun giderme bilgileri var, bu yapı sunulabilir birkaç güne.

Nirvana92

Nirvana92

Üye
WP 8.1 de orta grafiklerde kasmadan oynadıgım hoc adlı oyunun bugün en duşuk grafik ayarlarında bile çok fazla kastıgını farkettim. Nette başka cihazlarda da aynı sorunun yaşandıgını gordum.Bu sorunu WP 8.1 e dönmeden çozmek mumkun mudur acaba?
konuyu taşımışlar ama başlık olmadan tam amacına ulaşamamış sanırım w10m yukledikden sonra oyunun aşırı kasmasından dert yanıyordum

furyzer0

furyzer0

Üye
WP 8.1 de orta grafiklerde kasmadan oynadıgım hoc adlı oyunun bugün en duşuk grafik ayarlarında bile çok fazla kastıgını farkettim. Nette başka cihazlarda da aynı sorunun yaşandıgını gordum.Bu sorunu WP 8.1 e dönmeden çozmek mumkun mudur acaba?
konuyu taşımışlar ama başlık olmadan tam amacına ulaşamamış sanırım w10m yukledikden sonra oyunun aşırı kasmasından dert yanıyordum
W10m ye geçtikten beri sıfırlama yaptınız mı?

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Bugünde resmi sürüm gelmediğine göre insidera geçiyorum yerler böyle işi.

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Nirvana92

Nirvana92

Üye
W10m ye geçtikten beri sıfırlama yaptınız mı?

yok hiç yapmadım kasıtlı oşarak uygulamaları sd kartta atsamda görmüyo diye . faydası olursa atayım : )

furyzer0

furyzer0

Üye
yok hiç yapmadım kasıtlı oşarak uygulamaları sd kartta atsamda görmüyo diye . faydası olursa atayım : )
Çok büyük hata yapıyorsunuz öncelikle zaten sıfırlamadığınız için düşük performans almanız çok normal sıfırlamak çok şeyi iyileştirecektir ayrıca sakın sd karta oyun uygulama kurmayın yer varsa yerel depolamanın hızı 200-400 mb/s iken en kaliteli sd kartın hızı bile 50-80 mb/s arasındadır.

Nirvana92

Nirvana92

Üye
ben bi cihazı sıfırlıyıp geliyorum o zaman : )

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yapı 14393.67 yayınlandı

• Beğen
Tepkiler: afwerker ve Esendağlı

Üst Alt