sebebi neymiş efendim.Arkadaşlar geçmiş olsun hepimize Dona Sarkar güncellemenin bugün de gelmeyeceğini söyledi...
Hocam, Dona'nın açıklamasına göre bazı son düzenlemeler yapılacakmış artık ne kadar doğru bilememsebebi neymiş efendim.

Siz düşünün halimizi... 
Masaüstü zaten anniversaya geçmedi mi masaüstüne neden treshhold yapısı gelmeye devam ediyor ki?10586.545 indirilebilir diyorlar.
20.31 -mobil için henüz aktif değil-
Herkes en son sürüme hemen geçecek diye bir şey yok maalesef.Masaüstü zaten anniversaya geçmedi mi masaüstüne neden treshhold yapısı gelmeye devam ediyor ki?
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
W10m ye geçtikten beri sıfırlama yaptınız mı?WP 8.1 de orta grafiklerde kasmadan oynadıgım hoc adlı oyunun bugün en duşuk grafik ayarlarında bile çok fazla kastıgını farkettim. Nette başka cihazlarda da aynı sorunun yaşandıgını gordum.Bu sorunu WP 8.1 e dönmeden çozmek mumkun mudur acaba?
konuyu taşımışlar ama başlık olmadan tam amacına ulaşamamış sanırım w10m yukledikden sonra oyunun aşırı kasmasından dert yanıyordum
W10m ye geçtikten beri sıfırlama yaptınız mı?
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Çok büyük hata yapıyorsunuz öncelikle zaten sıfırlamadığınız için düşük performans almanız çok normal sıfırlamak çok şeyi iyileştirecektir ayrıca sakın sd karta oyun uygulama kurmayın yer varsa yerel depolamanın hızı 200-400 mb/s iken en kaliteli sd kartın hızı bile 50-80 mb/s arasındadır.yok hiç yapmadım kasıtlı oşarak uygulamaları sd kartta atsamda görmüyo diye . faydası olursa atayım : )
Sanırım çok büyük boyutta değil bu güncelleme,şimdiden yüklemeye hazırlanıyor cihaz.Yapı 14393.67 yayınlandı
Sürümün kendisi gelmeden kümülatifi geldiYapı 14393.67 yayınlandı