Kamera uygulamasını sıfırla depolamadanKamerada ön kamaraya geçiş butonu kayboldu ve soft reset atmama rağmen düzelmedi![]()
Öyle bir seçenek bulamadımKamera uygulamasını sıfırla depolamadan
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Sadece pc de varmış şimdi baktımÖyle bir seçenek bulamadım
Kamerada ön kamaraya geçiş butonu kayboldu ve soft reset atmama rağmen düzelmedi![]()
Denedim hocam lumia selfi uygulamasında çalışıyor ön kameraBaşka kamera uygulamalarını deneyin, onlarda da gelmiyorsa donanımsal olarak ön kamerayı görmüyor olabilir ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Operatörden bağımsız olanlar sanırımOpen market nedir bize gelecek mi yani
o halde bizim gibi olanlar yani operatörden bağımsız olanlar ayın 9 unda alacak güncellemeyi doğru mudur?Operatörden bağımsız olanlar sanırım
Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]
Öyle gözüküyoro halde bizim gibi olanlar yani operatörden bağımsız olanlar ayın 9 unda alacak güncellemeyi doğru mudur?
Neden tarih verip duruyor bu mallar anlamıyorum zaten verdikleri hiç bir tarihe uymadılar. Tamam sorun olabilir normaldir kullanıcılardan özrünü dile ve Düzeltince de yayınla işte sonra millet kuduruyor ve saydırıyor.Windows 10 Mobile Anniversary Update güncellemesinin "cihaz boşta beklerken ya da ekran kilitli iken aşırı batarya tüketimine neden olan bir sorunu nedeniyle yayınlanmadığı" belirtiliyor. Bununla birlikte güncelleme 9 Ağustos tarihinde "Open market" yani country varyant dediğimiz cihazlar için 16 Ağustos tarihinde de operatör cihazları için yayınlanacağı belirtiliyor.
Yayınlanacak olan sürümün Yapı 14393.10 olacağı tahmin ediliyor fakat son günlerde gelen bilgilerde ortaya çıkan Yapı 14393.67 sürümünün de yayınlanma ihtimali bulunuyor.
haklı olabilirsin fakat bu sefer mobilde hiç mobile 2agustosda güncelleme vereceğiz demediler mobil için ilk tarih buğun duyduğumuz 9 ağustos o tarihde yayınlanmaz ise o zaman ne olacak merak ediyorum doğrusuNeden tarih verip duruyor bu mallar anlamıyorum zaten verdikleri hiç bir tarihe uymadılar. Tamam sorun olabilir normaldir kullanıcılardan özrünü dile ve Düzeltince de yayınla işte sonra millet kuduruyor ve saydırıyor.

haklı olabilirsin fakat bu sefer mobilde hiç mobile 2agustosda güncelleme vereceğiz demediler mobil için ilk tarih buğun duyduğumuz 9 ağustos o tarihde yayınlanmaz ise o zaman ne olacak merak ediyorum doğrusu![]()
Dostum win10u tanitirken pc ile mobile ayni anda guncelleme alacak diye reklam ettiler. Herkes soylenmekte sonuna kadar hakli..
mTalk'tan gönderildi 640XL

ben zaten son redstone yapısından fazlasıyla memnunum insiderdeEvet bak bu doğru, o zaman saydırmaya devam
Şaka bir yana sonuçta sistem son Redstone yapılarıyla oldukça iyi bir duruma geldi ...
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Redstone 2 buildi mi bu?
Lumia 630 a yüklenebiliyor muydu Windows 10?