Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende bölge türkiye dil türkçe sorunsuz şekilde 1607 sürümlü kararlı sürüm windows 10 güncellemesi dün geldi kurdum

jetgil

jetgil

Üye
benim pc'de de gelen giden yok henüz

atakanakata

atakanakata

Üye
bilgisayarları yeni güncellemeyi görmeyenler şu adresten güncelleme aracını indirip güncellemeyi edinebilirler.

dipnot: Superonline fiber kullananlar vpn kullansın yoksa hata veriyor.

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, Murat.Demir, dark_13 ve 2 diğerleri
jetgil

jetgil

Üye
eyvallah dostum eline sağlık :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bilgisayarları yeni güncellemeyi görmeyenler şu adresten güncelleme aracını indirip güncellemeyi edinebilirler.

bende adsl superonline da sorunsuz indi denemeyenler varsa haberleri olsun

mehmetisler

mehmetisler

Üye
Arkadaşlar mobile de insiderdan 14393.5 i yüklesem haftaya tam surum gelirse yukleyebilirmiyim yüklemek için bir şey yapmam gerekir mi ?

• Beğen
Tepkiler: kadir.ozel2
furyzer0

furyzer0

Üye
Arkadaşlar mobile de insiderdan 14393.5 i yüklesem haftaya tam surum gelirse yukleyebilirmiyim yüklemek için bir şey yapmam gerekir mi ?
Büyük ihtimal geri dönmen gerekecek
Lumia Hindistan 9 ağustos demiş yarın akşam 8 de öğreneceğiz
mTalk'tan gönderildi

Krnl386

Krnl386

Üye

Güncellemeyi bu şekilde yaptım, teşekkür ederim arkadaşım. Darısı mobil için olsun ..

• Beğen
Tepkiler: dark_13
furyzer0

furyzer0

Üye
Veee 4 yıl sonra redstone güncellemesi ile laptopum mavi ekran verdi :D
Edit: sebep olan şey genymotion adlı android emulatoru ya da virtualbox bir daha açınca tekrar hata verdi:D
mTalk'tan gönderildi

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve suyunsesi
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Interop Tools adlı uygulamayı geliştiren Gustave adlı vatandaş bir görüntü paylaştı. Ekran görüntüsünde Registry Editor değişiklikleri ile Lumia 830'da Continuum çalıştığını belirtiyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, Krnl386 ve mp2934
furyzer0

furyzer0

Üye
Interop Tools adlı uygulamayı geliştiren Gustave adlı vatandaş bir görüntü paylaştı. Ekran görüntüsünde Registry Editor değişiklikleri ile Lumia 830'da Continuum çalıştığını belirtiyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows 10 mobile ın enterprise sürümü mü var allah allah

mTalk'tan gönderildi

Krnl386

Krnl386

Üye
İnsider surumu kurdum. Hakikaten on numara beş yıldız. Bayaryayı kokluyor maşallah, şarj konusu harika olmuş. Ayrıca az önce fark ettim, 640 XL telefonlarda göz atma ekranında (Siyah ekrandayken) ayrıntılı bilgi ekranları yoktu. Yanlış hatırlamıyorsam bu ekran BİT olayları (1 Bit - 3 Bit) Şuan bu ayrıntılı bilgi ekranı var, çok şaşırdım gerçekten.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, bozkirdangelen ve serinaga
mehmetisler

mehmetisler

Üye
biz insiderlar tam surum gelince direk geçebilecek mi?

furyzer0

furyzer0

Üye
biz insiderlar tam surum gelince direk geçebilecek mi?
sanmıyorum şu ana kadar böyle bir şey olmadı çünkü insider güncelleme gelince bitmiyor hatta bu ay yeni redstone 2 yapılarının geleceğini söylediler

Sent from mTalk

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: furyzer0
furyzer0

furyzer0

Üye
Tabi ki var. Özel güncelleme ve Güvenlik desteği alıyor. Ve tabi ki ücreti mukabilinde :ehe
continuum işi de garip olmuş acaba ne kadar iyi çalışıyor 830 için biraz ağır olur ama lumia 930 ve 1520 nin rahat bir şekilde çalıştıracağından eminim

Sent from mTalk

mehmetisler

mehmetisler

Üye
dur
sanmıyorum şu ana kadar böyle bir şey olmadı çünkü insider güncelleme gelince bitmiyor hatta bu ay yeni redstone 2 yapılarının geleceğini söylediler

Sent from mTalk
durdurdum yapı almayı şimdi gelirse sıfırlamam mı lazım

Üst Alt