bende adsl superonline da sorunsuz indi denemeyenler varsa haberleri olsunbilgisayarları yeni güncellemeyi görmeyenler şu adresten güncelleme aracını indirip güncellemeyi edinebilirler.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dipnot: Superonline fiber kullananlar vpn kullansın yoksa hata veriyor.
Büyük ihtimal geri dönmen gerekecekArkadaşlar mobile de insiderdan 14393.5 i yüklesem haftaya tam surum gelirse yukleyebilirmiyim yüklemek için bir şey yapmam gerekir mi ?
Yarın akşam 8 niye?Büyük ihtimal geri dönmen gerekecek
Lumia Hindistan 9 ağustos demiş yarın akşam 8 de öğreneceğiz
mTalk'tan gönderildi
Pardon ben 9 temmuzu yarın sandım 8.ay yaYarın akşam 8 niye?

Güncellemeyi bu şekilde yaptım, teşekkür ederim arkadaşım. Darısı mobil için olsun ..bilgisayarları yeni güncellemeyi görmeyenler şu adresten güncelleme aracını indirip güncellemeyi edinebilirler.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dipnot: Superonline fiber kullananlar vpn kullansın yoksa hata veriyor.
Windows 10 mobile ın enterprise sürümü mü var allah allahInterop Tools adlı uygulamayı geliştiren Gustave adlı vatandaş bir görüntü paylaştı. Ekran görüntüsünde Registry Editor değişiklikleri ile Lumia 830'da Continuum çalıştığını belirtiyor.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sanmıyorum şu ana kadar böyle bir şey olmadı çünkü insider güncelleme gelince bitmiyor hatta bu ay yeni redstone 2 yapılarının geleceğini söyledilerbiz insiderlar tam surum gelince direk geçebilecek mi?
Tabi ki var. Özel güncelleme ve Güvenlik desteği alıyor. Ve tabi ki ücreti mukabilindeWindows 10 mobile ın enterprise sürümü mü var allah allah
mTalk'tan gönderildi

continuum işi de garip olmuş acaba ne kadar iyi çalışıyor 830 için biraz ağır olur ama lumia 930 ve 1520 nin rahat bir şekilde çalıştıracağından eminimTabi ki var. Özel güncelleme ve Güvenlik desteği alıyor. Ve tabi ki ücreti mukabilinde![]()
ne kadar bu ve farkı ne bunun bizdeki beleşlerden?Tabi ki var. Özel güncelleme ve Güvenlik desteği alıyor. Ve tabi ki ücreti mukabilinde![]()
durdurdum yapı almayı şimdi gelirse sıfırlamam mı lazımsanmıyorum şu ana kadar böyle bir şey olmadı çünkü insider güncelleme gelince bitmiyor hatta bu ay yeni redstone 2 yapılarının geleceğini söylediler
Sent from mTalk