furyzer0
Üye
öyle biliyorum bendur
durdurdum yapı almayı şimdi gelirse sıfırlamam mı lazım
Sent from mTalk
öyle biliyorum bendur
durdurdum yapı almayı şimdi gelirse sıfırlamam mı lazım
Aynı durum bende de var ama benim sürüm 10586.49414393.5 yapıyı kullanıyorum gmail hesabı ekleyemiyorum hata veriyor tarayıcınız eskimiş diye
Sizdede böyle bir sorun varmı arkadaşlar ?
Şimdi bu olay mesela normal bir sms geldiğinde bildirim penceresini aşağıya doğru sürüklediğimizde anlık cevap yazabiliyoruz. Bu diğer uygulamalar için de mi geçerli oluyor bu özellikle. Örnek Whatsaap gibiHer yerden mesajlaşma özelliği ".21000" numaralı güncellemesi ile tekrar eski yerine dönüş yapmış.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hayır, Microsoft hesabınızla eşleştirdiğiniz tüm cihazlardan SMS gönderip alabildiğiniz bir özellik.Şimdi bu olay mesela normal bir sms geldiğinde bildirim penceresini aşağıya doğru sürüklediğimizde anlık cevap yazabiliyoruz. Bu diğer uygulamalar için de mi geçerli oluyor bu özellikle. Örnek Whatsaap gibi
O özellik windows 8 apilerinde olmadığı için whatsapp ekleyemiyor windows 10 uygulaması yapması lazım o özelliği kullanabilmesi içinŞimdi bu olay mesela normal bir sms geldiğinde bildirim penceresini aşağıya doğru sürüklediğimizde anlık cevap yazabiliyoruz. Bu diğer uygulamalar için de mi geçerli oluyor bu özellikle. Örnek Whatsaap gibi
Googleyle alakalı galibaAynı durum bende de var ama benim sürüm 10586.494
Arkadaşlar günaydın,Gmail hesabımı cihazı sıfırladıktan sonra artık kuramıyorum,tarayıcınız eski falan diyor.çözümü var mı acaba.
Olabilir ama bunu ms nin bir şekilde halletmesi gerek.Googleyle alakalı galiba
Mağazadaki bir gmail clienti sorunsuz çalışıyormuş kaynak mspuOlabilir ama bunu ms nin bir şekilde halletmesi gerek.
Umarım 8.1 e dönüş yaparak düzeltebilirim,çünkü g mail hesabımı mutlaka kullanmam gerek.
Groove müzik yerleşik olarak gördüğüm en iyi müzik çalar diyebilirim eğer bu ozellkler de gelirse çoğu üçüncü parti müzik çalarlarda bile olmayan bir özellik olacakgroove music e uygulama üzerinden müzik adı sanatçı vb.değiştirme gelmiş.Whatsapp beta da kullanıma açılmış
işte o özellikler geldi son guncellemeyle şuan groove dan düzeltme yaptım gayet iyi çalışıyorGroove müzik yerleşik olarak gördüğüm en iyi müzik çalar diyebilirim eğer bu ozellkler de gelirse çoğu üçüncü parti müzik çalarlarda bile olmayan bir özellik olacak
mTalk'tan gönderildi
Ben insidera geldi sanmıştım deneyeyim birişte o özellikler geldi son guncellemeyle şuan groove dan düzeltme yaptım gayet iyi çalışıyor
sen insider değil misin bilmiyorum diğer yapılarda var mı yoksa yanlış anlaşılma için kusura bakmaBen insidera geldi sanmıştım deneyeyim bir
mTalk'tan gönderildi

Bildiğim kadarı ile yok kardeşim, ama diğer ana sayfada bununla ilgili konulara bakmanı tavsiye ederim, yanlış bilgi vermeyeyim.925e hiçbir şekilde Windows 10 yükleme şansımz yok mu şuan?
Değilim şu an kararlı yapıya gelmedi ama çok sürmez bellide anniversay ile birlikte verirler bunu da anniversay update özelliklerine eklerlersen insider değil misin bilmiyorum diğer yapılarda var mı yoksa yanlış anlaşılma için kusura bakma![]()

Teşekkürler ama sorunu daha doğal yönden çözdüm,8.1 e dönüş yapıp hesapları girdim ondan sonra cihazı tekrar w10 a güncelledim.Mağazadaki bir gmail clienti sorunsuz çalışıyormuş kaynak mspu
Edit: Adı easymail for gmail imiş
mTalk'tan gönderildi