Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Sırf nokia'nın hatırına kullanıyorum bu telefonu. Öyle birşey söyledinki sanki karşımızda yazılım devi değil de üç beş çaylak var. Bekliyecez tabiki finali onlarda seve seve verecekler. O kadar

mehmetisler

mehmetisler

Üye
Ne zaman yayınlanacağıyla ilgili bilgi var mı?

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve KırmızıBeyaz60
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
ben insider bile kullanmıyorum hala 8.1deyim sen hesap et :)
Bazen 8.1 e dönme isteği bende de oluyor. Ama yenilikleri görmek heyecanlı oluyor. Yeni telefon aldığım zaman 1520yi 8.1e döndüreceğim kesin.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Bu platformda hala kalıp hem de insider kullanmayan kaç kişi var ki final bekliyorsunuz beyler. Zaten son insider sürümünden daha farklı bişey olmuycak.
Sorun son güncellemeyi beklemek değil sorun şu ki yazılım devi olduğunu iddia eden bir firmanın bu kadar aciz ve ucuz iş yapması, daha söyledikleri şeyleri yapamıyorlar hepsi bu.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Sorun son güncellemeyi beklemek değil sorun şu ki yazılım devi olduğunu iddia eden bir firmanın bu kadar aciz ve ucuz iş yapması, daha söyledikleri şeyleri yapamıyorlar hepsi bu.
Ohoo MS'nin bu aldatmalarını o kadar çok gördük ki o yüzden şaşırtıcı gelmiyor valla hiç.

ko4fun

ko4fun

Üye

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve furyzer0
n000k

n000k

Üye
Arkadaşlar bu pc ye gelen yıldönümü güncellemesi insider için mi yoksa normal kullananlar için mi? Sbhtan beri bakıyorum güncelleme yok.defender güncellenip duruyor..

-yeniliklere açığız_[emoji442]-

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
furyzer0

furyzer0

Üye
Arkadaşlar bu pc ye gelen yıldönümü güncellemesi insider için mi yoksa normal kullananlar için mi? Sbhtan beri bakıyorum güncelleme yok.defender güncellenip duruyor..

Bana geldi pc normal insider değil dun geldi şu an sorunsuz çalışıyor

mTalk'tan gönderildi

n000k

n000k

Üye
Bana geldi pc normal insider değil dun geldi şu an sorunsuz çalışıyor

mTalk'tan gönderildi
İşte bende bakıyorum sabahtan beri, yok güncelleme. Ondan sordum. Saol arkadaşım. Bekleyeceğiz artık

furyzer0

furyzer0

Üye
İşte bende bakıyorum sabahtan beri, yok güncelleme. Ondan sordum. Saol arkadaşım. Bekleyeceğiz artık

Yapı 1607 olacak adı 2016 temmuz anlamında onu görürsen tamam demektir bir de benim pc bölge ayarı olarak amerikada ondan almış olabilirim hemen bilmiyorum

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
Yapı 1607 olacak adı 2016 temmuz anlamında onu görürsen tamam demektir bir de benim pc bölge ayarı olarak amerikada ondan almış olabilirim hemen bilmiyorum

mTalk'tan gönderildi
Hmmm evet ondan olabilir.benim Windows 10 ingilizce ama bölge Türkiye benim. Neysem bekleriz. Geç olsun, güç olmasın [emoji4]

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar peki PC' de de ertelendi mi güncelleme ..? Şuan denetleme yaptım, güncelleme bulunamadı. (İnsider değilim)

furyzer0

furyzer0

Üye
Arkadaşlar peki PC' de de ertelendi mi güncelleme ..? Şuan denetleme yaptım, güncelleme bulunamadı. (İnsider değilim)
yukarıdaki mesajımı okuduysan insider olmadığımı ve güncellemeyi aldığımı gürürdün hatta şu anda redstone buildli pcden yazıyorum

Sent from mTalk

Krnl386

Krnl386

Üye
yukarıdaki mesajımı okuduysan insider olmadığımı ve güncellemeyi aldığımı gürürdün hatta şu anda redstone buildli pcden yazıyorum

Sent from mTalk
Mesajını gördüm kardeşim, lakin hala güncelleme yok bende. Üstelik daha yeni formatlamıştım.

furyzer0

furyzer0

Üye
Mesajını gördüm kardeşim, lakin hala güncelleme yok bende. Üstelik daha yeni formatlamıştım.
bölgeyi Amerika yapıp öyle deneyin bir de benim pc bölge amerika dil türkçe
Sent from mTalk

skynet

Üye
Boşverin güncellemeyi direk iso olarak indirip temiz kurulum yapın:

Bu arada baya güzel olmuş beğendim :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Benim pcde en başından beri dil İngilizce, bölge Amerika ama daha gelmedi redstone güncellemesi. Mobil içinse şaşırmadım. TH2 kararlı sürümde o gün gelecek, bu gün gelecek derken 1 ay gecikmişti buda aynısı olur artık bana gelmeyeceği için heyecan yapmıyorum :D

furyzer0

furyzer0

Üye
aynen isodan da yükseltiliyor benim laptopa da yükseltme gelmemişti windows 10 da isodan yükseltmiştim hem de daemon tools ile pc ye bağlayıp isoyu orada yükseltme yapmıştım

Sent from mTalk

Üst Alt