Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

gardi

gardi

Üye
14393.5 yapıyı kullanıyorum gmail hesabı ekleyemiyorum hata veriyor tarayıcınız eskimiş diye
Sizdede böyle bir sorun varmı arkadaşlar ?

Bay H

Bay H

Üye
Her yerden mesajlaşma özelliği ".21000" numaralı güncellemesi ile tekrar eski yerine dönüş yapmış.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: serinaga, Krnl386 ve furyzer0
Esendağlı

Esendağlı

Üye
14393.5 yapıyı kullanıyorum gmail hesabı ekleyemiyorum hata veriyor tarayıcınız eskimiş diye
Sizdede böyle bir sorun varmı arkadaşlar ?
Aynı durum bende de var ama benim sürüm 10586.494
Arkadaşlar günaydın,Gmail hesabımı cihazı sıfırladıktan sonra artık kuramıyorum,tarayıcınız eski falan diyor.çözümü var mı acaba.

• Beğen
Tepkiler: gardi
Bay H

Bay H

Üye
10586.545 sıradaki Threshold 2 güncellemesi.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, suyunsesi ve skynet
Krnl386

Krnl386

Üye
Her yerden mesajlaşma özelliği ".21000" numaralı güncellemesi ile tekrar eski yerine dönüş yapmış.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi bu olay mesela normal bir sms geldiğinde bildirim penceresini aşağıya doğru sürüklediğimizde anlık cevap yazabiliyoruz. Bu diğer uygulamalar için de mi geçerli oluyor bu özellikle. Örnek Whatsaap gibi

Bay H

Bay H

Üye
Şimdi bu olay mesela normal bir sms geldiğinde bildirim penceresini aşağıya doğru sürüklediğimizde anlık cevap yazabiliyoruz. Bu diğer uygulamalar için de mi geçerli oluyor bu özellikle. Örnek Whatsaap gibi
Hayır, Microsoft hesabınızla eşleştirdiğiniz tüm cihazlardan SMS gönderip alabildiğiniz bir özellik.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
furyzer0

furyzer0

Üye
O özellik windows 8 apilerinde olmadığı için whatsapp ekleyemiyor windows 10 uygulaması yapması lazım o özelliği kullanabilmesi için

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
gardi

gardi

Üye
Aynı durum bende de var ama benim sürüm 10586.494
Arkadaşlar günaydın,Gmail hesabımı cihazı sıfırladıktan sonra artık kuramıyorum,tarayıcınız eski falan diyor.çözümü var mı acaba.
Googleyle alakalı galiba

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Googleyle alakalı galiba
Olabilir ama bunu ms nin bir şekilde halletmesi gerek.
Umarım 8.1 e dönüş yaparak düzeltebilirim,çünkü g mail hesabımı mutlaka kullanmam gerek.

furyzer0

furyzer0

Üye
Olabilir ama bunu ms nin bir şekilde halletmesi gerek.
Umarım 8.1 e dönüş yaparak düzeltebilirim,çünkü g mail hesabımı mutlaka kullanmam gerek.
Mağazadaki bir gmail clienti sorunsuz çalışıyormuş kaynak mspu
Edit: Adı easymail for gmail imiş
mTalk'tan gönderildi

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
925e hiçbir şekilde Windows 10 yükleme şansımz yok mu şuan?

mp2934

mp2934

Üye
groove music e uygulama üzerinden müzik adı sanatçı vb.değiştirme gelmiş.Whatsapp beta da kullanıma açılmış

furyzer0

furyzer0

Üye
groove music e uygulama üzerinden müzik adı sanatçı vb.değiştirme gelmiş.Whatsapp beta da kullanıma açılmış
Groove müzik yerleşik olarak gördüğüm en iyi müzik çalar diyebilirim eğer bu ozellkler de gelirse çoğu üçüncü parti müzik çalarlarda bile olmayan bir özellik olacak

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mp2934
mp2934

mp2934

Üye
Groove müzik yerleşik olarak gördüğüm en iyi müzik çalar diyebilirim eğer bu ozellkler de gelirse çoğu üçüncü parti müzik çalarlarda bile olmayan bir özellik olacak

mTalk'tan gönderildi
işte o özellikler geldi son guncellemeyle şuan groove dan düzeltme yaptım gayet iyi çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: furyzer0
furyzer0

furyzer0

Üye
mp2934

mp2934

Üye
  • Beğen
Tepkiler: furyzer0
Krnl386

Krnl386

Üye
  • Beğen
Tepkiler: KırmızıBeyaz60
furyzer0

furyzer0

Üye
sen insider değil misin bilmiyorum diğer yapılarda var mı yoksa yanlış anlaşılma için kusura bakma :)
Değilim şu an kararlı yapıya gelmedi ama çok sürmez bellide anniversay ile birlikte verirler bunu da anniversay update özelliklerine eklerler :D

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mp2934
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Mağazadaki bir gmail clienti sorunsuz çalışıyormuş kaynak mspu
Edit: Adı easymail for gmail imiş
mTalk'tan gönderildi
Teşekkürler ama sorunu daha doğal yönden çözdüm,8.1 e dönüş yapıp hesapları girdim ondan sonra cihazı tekrar w10 a güncelledim.

Üst Alt