ben insider bile kullanmıyorum hala 8.1deyim sen hesap etBu platformda hala kalıp hem de insider kullanmayan kaç kişi var ki final bekliyorsunuz beyler. Zaten son insider sürümünden daha farklı bişey olmuycak.

Bazen 8.1 e dönme isteği bende de oluyor. Ama yenilikleri görmek heyecanlı oluyor. Yeni telefon aldığım zaman 1520yi 8.1e döndüreceğim kesin.ben insider bile kullanmıyorum hala 8.1deyim sen hesap et![]()
Sorun son güncellemeyi beklemek değil sorun şu ki yazılım devi olduğunu iddia eden bir firmanın bu kadar aciz ve ucuz iş yapması, daha söyledikleri şeyleri yapamıyorlar hepsi bu.Bu platformda hala kalıp hem de insider kullanmayan kaç kişi var ki final bekliyorsunuz beyler. Zaten son insider sürümünden daha farklı bişey olmuycak.
Ohoo MS'nin bu aldatmalarını o kadar çok gördük ki o yüzden şaşırtıcı gelmiyor valla hiç.Sorun son güncellemeyi beklemek değil sorun şu ki yazılım devi olduğunu iddia eden bir firmanın bu kadar aciz ve ucuz iş yapması, daha söyledikleri şeyleri yapamıyorlar hepsi bu.
Sende haklısın gerçekten öyle, bu kaçıncı.Ohoo MS'nin bu aldatmalarını o kadar çok gördük ki o yüzden şaşırtıcı gelmiyor valla hiç.
Bana geldi pc normal insider değil dun geldi şu an sorunsuz çalışıyorArkadaşlar bu pc ye gelen yıldönümü güncellemesi insider için mi yoksa normal kullananlar için mi? Sbhtan beri bakıyorum güncelleme yok.defender güncellenip duruyor..
-yeniliklere açığız_[emoji442]-
İşte bende bakıyorum sabahtan beri, yok güncelleme. Ondan sordum. Saol arkadaşım. Bekleyeceğiz artıkBana geldi pc normal insider değil dun geldi şu an sorunsuz çalışıyor
mTalk'tan gönderildi
Yapı 1607 olacak adı 2016 temmuz anlamında onu görürsen tamam demektir bir de benim pc bölge ayarı olarak amerikada ondan almış olabilirim hemen bilmiyorumİşte bende bakıyorum sabahtan beri, yok güncelleme. Ondan sordum. Saol arkadaşım. Bekleyeceğiz artık
-yeniliklere açığız_[emoji442]-
Hmmm evet ondan olabilir.benim Windows 10 ingilizce ama bölge Türkiye benim. Neysem bekleriz. Geç olsun, güç olmasın [emoji4]Yapı 1607 olacak adı 2016 temmuz anlamında onu görürsen tamam demektir bir de benim pc bölge ayarı olarak amerikada ondan almış olabilirim hemen bilmiyorum
mTalk'tan gönderildi
yukarıdaki mesajımı okuduysan insider olmadığımı ve güncellemeyi aldığımı gürürdün hatta şu anda redstone buildli pcden yazıyorumArkadaşlar peki PC' de de ertelendi mi güncelleme ..? Şuan denetleme yaptım, güncelleme bulunamadı. (İnsider değilim)
Mesajını gördüm kardeşim, lakin hala güncelleme yok bende. Üstelik daha yeni formatlamıştım.yukarıdaki mesajımı okuduysan insider olmadığımı ve güncellemeyi aldığımı gürürdün hatta şu anda redstone buildli pcden yazıyorum
Sent from mTalk
bölgeyi Amerika yapıp öyle deneyin bir de benim pc bölge amerika dil türkçeMesajını gördüm kardeşim, lakin hala güncelleme yok bende. Üstelik daha yeni formatlamıştım.