.BlueTR
Üye
8.1e dönecek bu seferde Windows 10 yüklenmeyecek insider'dan kaldırıldı diye biliyorum th2.wdrt ile yap büyük ihtimal olur
Sent from mTalk
8.1e dönecek bu seferde Windows 10 yüklenmeyecek insider'dan kaldırıldı diye biliyorum th2.wdrt ile yap büyük ihtimal olur
Sent from mTalk
hmm x20 cihazı kullandığınızı bilmiyordum pardon8.1e dönecek bu seferde Windows 10 yüklenmeyecek insider'dan kaldırıldı diye biliyorum th2.
Aynen.Benide sürekli mındar ediyor.işim sürekli şehir dışı.savunan koruyanlardandım.bütçem olmadığı için isyanlardayım şimdiTelefonum 930. Harita uygulaması özellikle şehir içinde yol tarifi yaparken sürekli yanlış hesaplama yapıyordu, mesela sağa dön diyor sağda yol yok yada sağa dön diyor dönüyorsun harita kafayı yiyiyor yani stabilite çok kötüydü bir kaç defa fabrika ayarlarına dönerek düzelir diye umut ettim ama değişen bişey olmadı. Galiba doğru konumu bir türlü algılayamıyor, şuan 8.1 deyim here drive harika çalışıyor.
Lumia 930
x30 ama 512mb ramlihmm x20 cihazı kullandığınızı bilmiyordum pardon
Sent from mTalk
Ondan dolayı rs'da yükleyemiyorum :/8.1de kalanlar, arada 8.1e dönüpte rahatlamak isteyenler yada benim gibi sıfırlayamayıp tek çaresi 8.1e dönmek olanlar ne yapacakYapı 14393.5 (Slow ve Release Preview) yayınlandı.

Tabii ki hayır. Desteklenmeyen cihazlar için bi uğraş olsa çoktan olurdu.8.1de kalanlar, arada 8.1e dönüpte rahatlamak isteyenler yada benim gibi sıfırlayamayıp tek çaresi 8.1e dönmek olanlar ne yapacak
"Eski cihazlar için th2" gibi bir halka getirirler mi acaba?
Telefon hard reset yemiyor :S
Ayarlardan sıfırla diyorum Nokia yazısında uzun uzun bekledikten sonra normal açılıyor, 4lü tuş kombinasyonuyla deniyorum yine aynı şekilde sanki reset atmışım gibi açılıyor. 10586.494 kullanıyorum :S
8 Ağustos tarihinde bir güncelleme daha yayınlanacağı belirtiliyor.Şimdi de Yapı 10586.537 göründü. Bakalım Microsoft son kez TH2 güncellemesi yayınlayacak mı?
abi bu 930 1520 ve 830 a gelir mi sence?İlk Windows 10 Mobile Redstone 2 Yapı numarası ortaya çıktı:10.0.14894.1000.rs_prerelease.160727-2341
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
abi bu 930 1520 ve 830 a gelir mi sence?
ayın 2 sinde redstone gelecek herkese aynı anda bunu ne zaman verecekler ki?Şimdi de Yapı 10586.537 göründü. Bakalım Microsoft son kez TH2 güncellemesi yayınlayacak mı?
Belki eski cihazlar için boşuna kimseyi ümitlendirmek istemem ama başka mantıklı açıklama var mı? Hem de insiderları kapatmaları, acaba?ayın 2 sinde redstone gelecek herkese aynı anda bunu ne zaman verecekler ki?
Lafı ağzımdan aldınız ben de tam şimdi ona bakmıştımRS2 için çok beklemeyeceğiz sanırım.
"we’ll be pushing out new builds again in August!"