Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

furyzer0

furyzer0

Üye
Beni bezdiren gereksiz ısınmalar ve harita uygulamasının yol tarifini yapamamasıydı. Bunlarla ilgili gelişmeler varmı acaba arkadaşlar?
Harita uygulamasında bir sorun mu vardı ben hiç fark etmedim.ısınma sorunu cihaz ne acaba eğer yüksek modelse ısınması yazılımdan değil muhtemelen donanımdan dolayıdır snapdragonların yüksek modelleri çok ısınıyor çünkü

Sent from mTalk using lumia950

serinaga

serinaga

Üye
Beni bezdiren gereksiz ısınmalar ve harita uygulamasının yol tarifini yapamamasıydı. Bunlarla ilgili gelişmeler varmı acaba arkadaşlar?

Haritalar normal, çalışıyor ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

jetgil

jetgil

Üye
Peki sistem nasıl akıcımı
10586 sürümüne göre yumuşak akıcı. Bir sıkıntısını görmedim henüz. Birkaç güne belli olur hocam sistemin şişip şişmediği.
Şarj hususunda ama gerçek anlamda cuk diye oturmuş bu sürüm.

mehmetisler

mehmetisler

Üye
eksileri neler birde onları paylaşın? Yüklemedik merak içindeyiz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: mehmetisler
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
14393.3 nolu yapı yüklü telefonda yapıyı yükledikten sonra telefonu sıfırlamıştım şu anda gelen güncellemeyi bulmuyor telefon İnsider'dada yapı değişmiş galiba Fast Slow seçenekleri yok Ayarlara yönlendiriyor ama oradada nereden ne yapmam lazım bulamadım varmı yardımcı olacak birisi..

Menu> Ayarlar> Güncelleme yoluna gir en alta bak :ehe :ehe
Windows insider var. Oradan fast seç kapanıp açılsın tel. Güncelleme kontrolü yap

volumezoom

volumezoom

Üye
Harita uygulamasında bir sorun mu vardı ben hiç fark etmedim.ısınma sorunu cihaz ne acaba eğer yüksek modelse ısınması yazılımdan değil muhtemelen donanımdan dolayıdır snapdragonların yüksek modelleri çok ısınıyor çünkü

Telefonum 930. Harita uygulaması özellikle şehir içinde yol tarifi yaparken sürekli yanlış hesaplama yapıyordu, mesela sağa dön diyor sağda yol yok yada sağa dön diyor dönüyorsun harita kafayı yiyiyor yani stabilite çok kötüydü bir kaç defa fabrika ayarlarına dönerek düzelir diye umut ettim ama değişen bişey olmadı. Galiba doğru konumu bir türlü algılayamıyor, şuan 8.1 deyim here drive harika çalışıyor.

Lumia 930

• Beğen
Tepkiler: YkPkY
furyzer0

furyzer0

Üye
Telefonum 930. Harita uygulaması özellikle şehir içinde yol tarifi yaparken sürekli yanlış hesaplama yapıyordu, mesela sağa dön diyor sağda yol yok yada sağa dön diyor dönüyorsun harita kafayı yiyiyor yani stabilite çok kötüydü bir kaç defa fabrika ayarlarına dönerek düzelir diye umut ettim ama değişen bişey olmadı. Galiba doğru konumu bir türlü algılayamıyor, şuan 8.1 deyim here drive harika çalışıyor.

Lumia 930
Hmm bende de olmuştu ama onu internetsiz kullandığım için sanmıştım yani eskiden daha mı iyiydi konum acaba bu sorun uygulama ile mi alakalı yoksa konum sistemi ile ile mi

symbianbelle

symbianbelle

Üye
mağazanın son güncellemesini yükleyebilen var mı

jetgil

jetgil

Üye

Lumia 930
yandex navigasyon kullanıyorum bende. çokda memnunum. Tavsiye ederim.

afwerker

afwerker

Üye
Microsoft Pix = İos için kamera uygulaması
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
@papakudioflu @Sensation birileri Allah rızası için şu salaklara kendi işletim sistemleri olduğunu anlatsın :(

• Beğen
Tepkiler: cemil baba, 4MaGuS ve oktayceylan26
Aybars1979

Aybars1979

Üye
@papakudioflu @Sensation birileri Allah rızası için şu salaklara kendi işletim sistemleri olduğunu anlatsın :(
bu uygulamada olup ta bizde olmayan ne var ki?

furyzer0

furyzer0

Üye
Bilmiyorum ama siz ne istiyorsunuz pix diye ikinci kamera uygulaması mı çıkarsın mağazada:D

jetgil

jetgil

Üye
o değilde ben bu son sürümün şarj muhabbetine adeta aşık oldum. Heralde bu insider sürümünde kalıcam daha güncelleme yapmam cihaza. Bildiğin şarjı kokluyor ya. 8.1i bile tokatlıyor bildiğin. normalde saat 5'civarında %75 olurken şuanda saat 9 ve %75.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve ceza87
Krnl386

Krnl386

Üye
o değilde ben bu son sürümün şarj muhabbetine adeta aşık oldum. Heralde bu insider sürümünde kalıcam daha güncelleme yapmam cihaza. Bildiğin şarjı kokluyor ya. 8.1i bile tokatlıyor bildiğin. normalde saat 5'civarında %75 olurken şuanda saat 9 ve %75.
Bende insider sürüme geçmemek için kendimi zor tutuyorum. Diğer yandan kararlı sürüm kullanıyorum şuan. Şarj ayaklar altında, 30 dakika da %100' den %78' lere düşüyor. Şu Ağustos güncellemesi bir gelsin bakalım

afwerker

afwerker

Üye
Hangisi yok? Canlı fotoğraf zaten var

kardeş 950 kullanıyorsun bendede xl var kamera uygulaması çok berbat seri şekilde 10-15 çekim yaptığında donup kalıyor video çekerken ses yok sırf bu yüzden beta lumia kamera uygulamasını kullanıyorum. Canlı fotolar bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. Canlı fotoda istediğin yeri seçemiyorsun ama bu uygulamada seçme var. Eski akıllı çekim ile de istediğimiz gibi düzenliyorduk ama şimdi o bile yok ? Bunların sistemin varlığından bile haberi yok

Üst Alt