Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Bay H

Bay H

Üye
Sizi bilmiyorum ama batarya performansı benim için şuan süper, instagram kullanmadığım için yorum yapamicam ama bataryayı baya düzelttiler ki günlük oynamam gereken oyunlar var, twitter face 4.5g de telefon şarjı 1.5 gün net gidiyor bende. Lumia 1520.

Hocam doğru anladıysam redstone 2 yapısı L1520 için gelecek doğru mu?
Şu an için evet, RS1 sürecinde yer alan tüm cihazlar RS2 ye geçecek gibi gözüküyor.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Ben şu an slow yapısındayım yeni firmware geldiğinden beri biraz kotu batarya performansı anniversay update için sıfırlayacaktım cihazı bakalım o zaman son sözümüzü söyleriz.

Sent from mTalk using lumia950
Aynen ondan sonra dahada netleşecek son durum.
Şu an için evet, RS1 sürecinde yer alan tüm cihazlar RS2 ye geçecek gibi gözüküyor.
İnşAllah bu şekilde devam eder, ama ms bu ne yapacağı belli olmaz, geçmiş dönemde sıkıntı yaşayan bazı arkadaşlar olduğu gibi yine ters köşe yapabilir. umarım yapmaz.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Facebook (Beta) yazan yapıyor hepsini. Silmenizi öneririm.
Hocam benim bir sorunum var bir türlü çözemiyorum, bilmiyorum belki siz veya forumdaki diğer arkadaşlar çözümü bilir. Birisi bana sms attığı zaman mesela mesajın sonuna gülücük koyduğunda bu bende sadece : ) ifadesi olarak görünüyor. ama benim ona attığım mesajdaki emojiler tam doğru şekilde görünüyor. Bunun sebebi nedir acaba?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hocam benim bir sorunum var bir türlü çözemiyorum, bilmiyorum belki siz veya forumdaki diğer arkadaşlar çözümü bilir. Birisi bana sms attığı zaman mesela mesajın sonuna gülücük koyduğunda bu bende sadece : ) ifadesi olarak görünüyor. ama benim ona attığım mesajdaki emojiler tam doğru şekilde görünüyor. Bunun sebebi nedir acaba?
O ifadeye karşılık gelen şey yok demekki. Sadece sizde değil herkeste öyle. Atan kişi emoji seçmeyip, kendi ifade yapıyor olabilir.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
O ifadeye karşılık gelen şey yok demekki. Sadece sizde değil herkeste öyle. Atan kişi emoji seçmeyip, kendi ifade yapıyor olabilir.
Telefonlar yan yanayken de denedik hatta kendime mesajı ben attım hocam diğer telefondan, emoji olarak seçtim fakat durum anlattığım şekilde oldu, ancak o androidli bir telefondu bundan kaynaklı olabilir mi acaba?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Telefonlar yan yanayken de denedik hatta kendime mesajı ben attım hocam diğer telefondan, emoji olarak seçtim fakat durum anlattığım şekilde oldu, ancak o androidli bir telefondu bundan kaynaklı olabilir mi acaba?
Olabilir tabii ki. Emoji kodları farklıdır.

• Beğen
Tepkiler: VeysiTekinTR
Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar ;
Yarın güncelleme geliyor, ben telefonu Windows Recovery Tool ile sıfırlayacağım. Genelde bu şekilde sonra update' leri yapıyorum. Fakat en son Telefonu sıfırlamıyorum, belki de bir çok yaşadığım sorun bunun ile alakalı bilmiyorum ama. Bütün kurulumları yaptıktan sonra Telefonu sıfırlama önerir misiniz ..?

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşlar ;
Yarın güncelleme geliyor, ben telefonu Windows Recovery Tool ile sıfırlayacağım. Genelde bu şekilde sonra update' leri yapıyorum. Fakat en son Telefonu sıfırlamıyorum, belki de bir çok yaşadığım sorun bunun ile alakalı bilmiyorum ama. Bütün kurulumları yaptıktan sonra Telefonu sıfırlama önerir misiniz ..?

Bence acele etmeyin, eğer 8.1'e dönerek yükleme verilirse zaten sıfırlanacak. Farklı bir yöntemle ya da OTA'dan verilirse duruma göre hareket ederiz ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
furyzer0

furyzer0

Üye
Arkadaşlar ;
Bir dene bence zaten sıfırlanmış olacak bir daha sıfırlansa bir şey olmaz bence

Sent from mTalk using lumia950

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bir şeyi merak ediyorum 1520 nin redstone yapısında kamera performansı nasıl kıyaslayacak olursak ilk gelen windows 10 ve 8.1 e gore nasıl, diğer modellerin performansını da merak ediyorum onlarda yazabilir

L920 ile gönderildi

serinaga

serinaga

Üye
Bir şeyi merak ediyorum 1520 nin redstone yapısında kamera performansı nasıl kıyaslayacak olursak ilk gelen windows 10 ve 8.1 e gore nasıl, diğer modellerin performansını da merak ediyorum onlarda yazabilir

L920 ile gönderildi

Şuan itibariyle L1520 kamera performansı gayet iyi, bir ara çok rezaletti, ama birkaç gün önce bazı denemeler yaptım, epeyce bir yol katetmiş, eskiyi aratmıyor diyebilirim ...

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

oktayceylan26

oktayceylan26

Üye
Dostum redstone yapısı görselden başka bişey değil. İnstagram,6tag,kamera,edge,Facebook,oyunların çoğu atıyor. Çalıştığında kamera performansı güzel o kadar. İnşallah güncelleme gelince bu sorunlar kaybolur yoksa 8.1 devam. Bu nedir ya, ha birde şöyle birşey var bir uygulamadan atmaya başlayınca bütün uygulamalardan ve oyunlardan atıyor ve telefonu kapatıp açmadan kendine gelemiyor telefon. Lumia 830 redstone

serinaga

serinaga

Üye
Dostum redstone yapısı görselden başka bişey değil. İnstagram,6tag,kamera,edge,Facebook,oyunların çoğu atıyor. Çalıştığında kamera performansı güzel o kadar. İnşallah güncelleme gelince bu sorunlar kaybolur yoksa 8.1 devam. Bu nedir ya, ha birde şöyle birşey var bir uygulamadan atmaya başlayınca telefonu kapatıp açmadan kendine gelemiyor telefon. Lumia 830 redstone

L1520'de bu bahsettiğiniz sorunların hiçbiri yok ...

Üst Alt