Telefonda açtığın yeni hesabı insider olarak tanımladın mı peki?Bize göre Kayda değer bir iyileştirme yok sanırım, son yapı çok iyi, ben hiç modumu bozmayıp, bu güncellemeyi pas geçeceğin
Arkadaşlar L820'yi 8.1'de sıfırlayıp, yeni bir hesapla açılış yaptım. Windows Insider yükleyip, ne yaptıysam Windows 10 için güncelleme bulamadı. Microsoft sonradan hesap alanlara vermiyor mu ki Windows 10'u ? Release Preview denedim,fast de edim, slow denedim ama olmuyor. Acaba nerede hata yapıyorum![]()
Telefonda açtığın yeni hesabı insider olarak tanımladın mı peki?
Windows Insider uygulamasını yükleyip "Release Preview" kısmını seçerseniz güncellemeye erişmeniz mümkün.Evet tanımladım ama, PC üzerinden baktığımda Windows İnsider proğramını destekleyenler içerisinden kaldırmışlar, ne 820 kalmış, ne de 920, 925 kalmış. Yani şuanda insider yükleyemeyeceğiz anlaşılan
Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Arkadaşlar L820'ye 10586 yüklenemiyor mu ? Ms kapattı mı ? Bir yolu var mı ki ?
Windows Insider uygulamasını yükleyip "Release Preview" kısmını seçerseniz güncellemeye erişmeniz mümkün.
wpinternals ile uygum romu bulup flashlayarak yapabilirsiniz sanırım benim windows phone cihazlarda flash tecrübem olmadı bilen arkadaşlar varsa onlar yönlendirebilirDediğinizi yaptım ama, maalesef güncelleme bulmuyor. Insider sayfasını ziyaret ettim, desteklenen telefonlar kısıtlanmış, L920, L820, L925 vs. hiçbiri Windows Insider desteğinde bulunmuyor. Hesabı yeni alıp insider oldum, acaba eski insider hesabımla telefonu açsam yükler mi ki ?
Dediğinizi yaptım ama, maalesef güncelleme bulmuyor. Insider sayfasını ziyaret ettim, desteklenen telefonlar kısıtlanmış, L920, L820, L925 vs. hiçbiri Windows Insider desteğinde bulunmuyor. Hesabı yeni alıp insider oldum, acaba eski insider hesabımla telefonu açsam yükler mi ki ?
başka telefon derken wp mi android mi ios mu?bu rehberi nasıl başka telefona aktarırım bilgisi olan varmı
Eski hesabınızla açarsanız yükleyebilirsiniz
bu rehberi nasıl başka telefona aktarırım bilgisi olan varmı
Maalesef, teli sıfırlayıp eski hesapla açılış yaptım, ama yine güncellemeyi görmedi. Sanıyorum daha önce yüklenenlere izin veriyor, ben L820'yi ilk defa Windows 10 yüklemek istemiştim, keşke daha önceden yükleseymişim ...
Benim telefonum L920 sizde de 820 var galiba işlemci modellerimiz aynı. Elimde 10586.338(th), 14372(rs) ve 14393.3(rs son) versiyonlarının sistem yedekleri var isterseniz bunlardan birini yüklemenize yardımcı olabilirim