Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dücane

dücane

Üye
Panorama uygulamasiyla cekilen bir resmi payasacak olan var mi ? Merak ettim, nasilmis acaba

Bay H

Bay H

Üye
Insider seçeneklerine Release Preview eklenmiş.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

furyzer0

furyzer0

Üye
Ben insider slowdayım ancak hala gelmedi panaroma gerçi gerek yok ama gelirse de şikayet etmeyiz :)

Sent from mTalk using lumia950

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Pc için Yapı 14393.3 sürümü toplu güncelleştirme olarak yayınlandı. Yani artık Redstone 1 için RTM yapısı 14393 diyebiliriz.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14393.3 (Fast) yayınlandı.

Yenilik yok, sadece iyileştirme.

• We have fixed an issue where keyboard input on some Windows tablet devices would not rotate to landscape normally.
  • We have fixed an issue that results in Windows Updates being delayed on systems with Connected Standby.
  • We have fixed a problem with text input with Korean Input Method Editor (IME) in some Store apps.
  • We fixed an issue causing Store apps to stop launching due to a licensing issue.
  • We have fixed an issue with apps that synchronize using DDE for inter-process communication.

serinaga

serinaga

Üye
Bize göre Kayda değer bir iyileştirme yok sanırım, son yapı çok iyi, ben hiç modumu bozmayıp, bu güncellemeyi pas geçeceğin :)
Arkadaşlar L820'yi 8.1'de sıfırlayıp, yeni bir hesapla açılış yaptım. Windows Insider yükleyip, ne yaptıysam Windows 10 için güncelleme bulamadı. Microsoft sonradan hesap alanlara vermiyor mu ki Windows 10'u ? Release Preview denedim,fast de edim, slow denedim ama olmuyor. Acaba nerede hata yapıyorum :allalla:

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bize göre Kayda değer bir iyileştirme yok sanırım, son yapı çok iyi, ben hiç modumu bozmayıp, bu güncellemeyi pas geçeceğin :)
Arkadaşlar L820'yi 8.1'de sıfırlayıp, yeni bir hesapla açılış yaptım. Windows Insider yükleyip, ne yaptıysam Windows 10 için güncelleme bulamadı. Microsoft sonradan hesap alanlara vermiyor mu ki Windows 10'u ? Release Preview denedim,fast de edim, slow denedim ama olmuyor. Acaba nerede hata yapıyorum :allalla:
Telefonda açtığın yeni hesabı insider olarak tanımladın mı peki?

serinaga

serinaga

Üye
Telefonda açtığın yeni hesabı insider olarak tanımladın mı peki?

Evet tanımladım ama, PC üzerinden baktığımda Windows İnsider proğramını destekleyenler içerisinden kaldırmışlar, ne 820 kalmış, ne de 920, 925 kalmış. Yani şuanda insider yükleyemeyeceğiz anlaşılan :(

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi
Arkadaşlar L820'ye 10586 yüklenemiyor mu ? Ms kapattı mı ? Bir yolu var mı ki ?

Bay H

Bay H

Üye
Evet tanımladım ama, PC üzerinden baktığımda Windows İnsider proğramını destekleyenler içerisinden kaldırmışlar, ne 820 kalmış, ne de 920, 925 kalmış. Yani şuanda insider yükleyemeyeceğiz anlaşılan :(

Arkadaşlar L820'ye 10586 yüklenemiyor mu ? Ms kapattı mı ? Bir yolu var mı ki ?
Windows Insider uygulamasını yükleyip "Release Preview" kısmını seçerseniz güncellemeye erişmeniz mümkün.

serinaga

serinaga

Üye
Windows Insider uygulamasını yükleyip "Release Preview" kısmını seçerseniz güncellemeye erişmeniz mümkün.

Dediğinizi yaptım ama, maalesef güncelleme bulmuyor. Insider sayfasını ziyaret ettim, desteklenen telefonlar kısıtlanmış, L920, L820, L925 vs. hiçbiri Windows Insider desteğinde bulunmuyor. Hesabı yeni alıp insider oldum, acaba eski insider hesabımla telefonu açsam yükler mi ki ?

furyzer0

furyzer0

Üye
Dediğinizi yaptım ama, maalesef güncelleme bulmuyor. Insider sayfasını ziyaret ettim, desteklenen telefonlar kısıtlanmış, L920, L820, L925 vs. hiçbiri Windows Insider desteğinde bulunmuyor. Hesabı yeni alıp insider oldum, acaba eski insider hesabımla telefonu açsam yükler mi ki ?

wpinternals ile uygum romu bulup flashlayarak yapabilirsiniz sanırım benim windows phone cihazlarda flash tecrübem olmadı bilen arkadaşlar varsa onlar yönlendirebilir

Sent from mTalk

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, symbianbelle ve flutewoddy

skynet

Üye
Edge son zamanlarda sık sık tutukluk yapıyor açılmıyor illa telefonu kapatıp açmam gerek ki düzelsin

humanhunter

humanhunter

Üye

Eski hesabınızla açarsanız yükleyebilirsiniz

yasirtaha

yasirtaha

Üye
bu rehberi nasıl başka telefona aktarırım bilgisi olan varmı

serinaga

serinaga

Üye
Eski hesabınızla açarsanız yükleyebilirsiniz

Maalesef, teli sıfırlayıp eski hesapla açılış yaptım, ama yine güncellemeyi görmedi. Sanıyorum daha önce yüklenenlere izin veriyor, ben L820'yi ilk defa Windows 10 yüklemek istemiştim, keşke daha önceden yükleseymişim ...
bu rehberi nasıl başka telefona aktarırım bilgisi olan varmı

Başka telefonda Microsoft hesabınızı tanımlamanız yeterli, sorduğunda mutlaka kişiler sekmesi senkronizasyon için çentikli olsun ...

humanhunter

humanhunter

Üye
Maalesef, teli sıfırlayıp eski hesapla açılış yaptım, ama yine güncellemeyi görmedi. Sanıyorum daha önce yüklenenlere izin veriyor, ben L820'yi ilk defa Windows 10 yüklemek istemiştim, keşke daha önceden yükleseymişim ...

Benim telefonum L920 sizde de 820 var galiba işlemci modellerimiz aynı. Elimde 10586.338(th), 14372(rs) ve 14393.3(rs son) versiyonlarının sistem yedekleri var isterseniz bunlardan birini yüklemenize yardımcı olabilirim

serinaga

serinaga

Üye
Benim telefonum L920 sizde de 820 var galiba işlemci modellerimiz aynı. Elimde 10586.338(th), 14372(rs) ve 14393.3(rs son) versiyonlarının sistem yedekleri var isterseniz bunlardan birini yüklemenize yardımcı olabilirim

Olmadı böyle yapacağım artık, önce olayı bir kesinleştireyim de, durum iptal mi değil mi halen anlamış değilim ...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Adguard Geliştiricisi Windows 10 Mobile uygulaması geliştirmeyi düşündüğünü belirtmiş.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, Murat Alper ve furyzer0

Üst Alt