Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ofis uygulamaları Word,Excel,PowerPoint,one note ve aksesuarlar,grove müzik,mağaza ,ses kaydedici ve filmler ve tv güncelleme aldı.

Lumia 1520 ile mTalk'tan gönderildi

Son düzenleme:
Bay H

Bay H

Üye
Herkes 14383 numaralı yapı üzerine birleşmiş durumda. Bugün büyük olasılık ile bu yapı gelecektir.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

skynet

Üye
Outlook takvimde bugün bayramın 1. günü olarak gösteriyor bu neden böyle

onursarii

Üye
ya abi bu sistemde şarj olayı çok saçma olmuş. En yeni sürümden bahsetmiyorum windows 10 genelinde konuşuyorum. Şu telefonunuz yavaş şarj oluyor olayının mantığı düzgün çalışmıyor bence. Deli gibi buglı çalışıyor bu uyarı mekanizması. Telefona bir kere bozuk ya da telefonun tanımadığı şarj aleti takıldığında sistem bütün şarj aletlerini orijinal olmayan olarak tanımlıyor ve telefon şarj olmasına rağmen şarj gidiyor. Dün telefonu orijinal şarj aleti olan nokia markalı şarj aletiyle şarja koydum. Telefonu %15 civarında şarja koydum ve aldığımda telefonun şarjı %2ye düşmüştü. Boyle bir şey mi var abi ya şarjdasın yavaş da olsa şarj olman gerek şarj yemek nedir. Bu daha once şehir dışına çıktığımda başıma geldi ve alet beni deli etti. Hangi şarj aletini taksam aynı uyarıyı veriyordu. Bu kaçıncı şarj aleti değiştirdiğim ya. Hayır her şarj aletinde aynı uyarıyı veren telefon babamın kullandığı sunny markalı telefonun şarj aletinde uyarı vermiyor :D LG şarj aletinde uyarı veriyor. Telefona şarj dayanmıyor millet android telefonuyla günü çıkarırken ben günü çıkarsam bayram edeceğim. Kullandığım uygulamalar whatsapp, twitter, facebook vb olmasına rağmen deli gibi şarj gidiyor. Neyse şarj olayından çok çektim. Redstone güncellemesinde düzelmesini umuyorum.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: lumiacı, afwerker ve gardi
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün yeni yapı gelmeyecek.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
Çoğu İslam ülkesinde bugün bayramın 1. günü de o yüzden.
ben o yüzden olduğunu zannetmiyorum o konuda ayrı tartışma zaten ama bizim telefonlardaki Outlook takvimdeki sorundan zira telefonda Kurban Bayramınıda 11 Eylül gösteriyor ama bayram diğer takvimlerde 12 Eylül..

pissed26

pissed26

Üye
arkadaşlar kararlı sürümdeyim iki gündür mağazaya giremiyorum devamlı atıyor neden acaba

Bay H

Bay H

Üye
Mobil için 14383 numaralı yapının öykünücüsüne aşağıdan erişebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: afwerker

skynet

Üye
Mağaza da sıkıntı var sürekli atıyor

furyzer0

furyzer0

Üye
  • Beğen
Tepkiler: lumiacı ve Rock Ve Roll
Sensation

Sensation