.BlueTR
Üye
RS2nin sadece x50 serisine çıkacağına adım gibi eminim.2 yi adam akıllı alırsak 3 zaten Nokia adındaki cihazlara gelmeyecektir
RS2nin sadece x50 serisine çıkacağına adım gibi eminim.2 yi adam akıllı alırsak 3 zaten Nokia adındaki cihazlara gelmeyecektir
Nokia cihazlara (Sanırım sadece 1520 hariç) resmi olarak windows 10 (threshold) verilmedi zaten.2 yi adam akıllı alırsak 3 zaten Nokia adındaki cihazlara gelmeyecektir
LG şarj aletinde uyarı veriyor. Telefona şarj dayanmıyor millet android telefonuyla günü çıkarırken ben günü çıkarsam bayram edeceğim. Kullandığım uygulamalar whatsapp, twitter, facebook vb olmasına rağmen deli gibi şarj gidiyor. Neyse şarj olayından çok çektim. Redstone güncellemesinde düzelmesini umuyorum.Çoğu İslam ülkesinde bugün bayramın 1. günü de o yüzden.Outlook takvimde bugün bayramın 1. günü olarak gösteriyor bu neden böyle
ben o yüzden olduğunu zannetmiyorum o konuda ayrı tartışma zaten ama bizim telefonlardaki Outlook takvimdeki sorundan zira telefonda Kurban Bayramınıda 11 Eylül gösteriyor ama bayram diğer takvimlerde 12 Eylül..Çoğu İslam ülkesinde bugün bayramın 1. günü de o yüzden.
RS2nin sadece x50 serisine çıkacağına adım gibi eminim.
Şuan sorun yok hatta Windows haritalar ve whatsapp güncellemesi varmış.Mağaza da sıkıntı var sürekli atıyor
Yanlışın var tum 30 ve 40 serisi aldıNokia cihazlara (Sanırım sadece 1520 hariç) resmi olarak windows 10 (threshold) verilmedi zaten.
@Sensation Ne zaman yayınlanır ..?10586.494 yayınlanmak için hazır.
Kararlı sürüm için 12 temmuz. Insiderler için erken gelebilir.@Sensation Ne zaman yayınlanır ..?