Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
kilit ekraninda amazing weather hd uygulamasini kullaniyorum ve gayat Güzel calisiyor. Ama wp 8.1 de göz atma ekraninda Microsoftun kendi hava durumu uygulamasini kullaniyordum, bunu glance bölümünden ayarliyordum, ama öyle bir secenegi bulamiyorum artik

Glance bölümünden ayrıntılı uygulama bildirimi açıksa göstermesi gerek

Kilit ekranında hava durumu seçili olsun

• Beğen
Tepkiler: dücane

dücane

dücane

Üye
Glance bölümünden ayrıntılı uygulama bildirimi açıksa göstermesi gerek

Kilit ekranında hava durumu seçili olsun

kilit ekraninda hava durumunu ayrintili göster olarak seciyorum, ama sadece kilit ekraninda gösteriyor, sende göz at diye secenek var, bende orada uygulamayi ac diye yaziyor. Acaba resmi sürümü kullandigim icin mi böyle ? Insider degilim cünkü

Bay H

Bay H

Üye
Yazılım tarafında da Apple firmasının hand-off sistemine benzer bir özelliğin dahil olacağı söyleniyor sisteme. Örneğin; Bilgisayar üzerinden mikrofonlu bir kulaklık ile gelen aramaların cevaplanabileceği ve geri arama yapılıp, mesaj gönderilebileceği belirtiliyor.

Bunlar ne kadar doğru çıkacak hep birlikte göreceğiz.
Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında bu özelliğin gelebileceğinden bahsetmiştim, içeride yapılan testlerde denendiği belirtiliyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı

skynet

Üye
kilit ekraninda hava durumunu ayrintili göster olarak seciyorum, ama sadece kilit ekraninda gösteriyor, sende göz at diye secenek var, bende orada uygulamayi ac diye yaziyor. Acaba resmi sürümü kullandigim icin mi böyle ? Insider degilim cünkü
Release Preview; Yapı 10586.420 kurulu bende ve o glance ekranındaki saat hareket ettiğinde hava durumu bilgisi gidiyor sadece saat kalıyor
Sizde ki göz atma ekranında bahsettiğim seçenek var mı ?

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
Hava durumu ile ilgili olarak sorun yaşayan arkadaşlar wp 8.1 den 10 geçerken aynı şeyi bende bekledim ama malesef öyle bir şey yok. 8.1 deyken arkaplan olarak hava durumu seçilebiliyordu ve tam ekran görünüyordu. 10 da ise ayrıntılı durumu görünenler içerisinde yer alıyor ve o da sadece alt kısımda tek satırlık bilgi olarak görünüyor malesef durum bu.

dücane

dücane

Üye
Release Preview; Yapı 10586.420 kurulu bende ve o glance ekranındaki saat hareket ettiğinde hava durumu bilgisi gidiyor sadece saat kalıyor
Sizde ki göz atma ekranında bahsettiğim seçenek var mı ?

Hocam telefona reset attim, simdi oldu. Allah razi olsun, hem ilgin hemde ayirdigin zaman icin, tesekkür ederim
Hava durumu ile ilgili olarak sorun yaşayan arkadaşlar wp 8.1 den 10 geçerken aynı şeyi bende bekledim ama malesef öyle bir şey yok. 8.1 deyken arkaplan olarak hava durumu seçilebiliyordu ve tam ekran görünüyordu. 10 da ise ayrıntılı durumu görünenler içerisinde yer alıyor ve o da sadece alt kısımda tek satırlık bilgi olarak görünüyor malesef durum bu.

Evet malesef 8.1 deki gibi degil. Tek satirlik bir bilgi veriyor, yarisi gözükmüyor bile

• Beğen
Tepkiler: skynet
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Son th2 yapısında sms bildirim sorunu yaşayan var mı? Ekran kapalıyken sms bildirimleri gelmiyor. Ekranı açınca yukarda bildirim işareti geliyor anca. Bildirimler ve arka planda çalışması açık. Ekran açıkken sorun yok.

cemil baba

cemil baba

Üye
Son th2 yapısında sms bildirim sorunu yaşayan var mı? Ekran kapalıyken sms bildirimleri gelmiyor. Ekranı açınca yukarda bildirim işareti geliyor anca. Bildirimler ve arka planda çalışması açık. Ekran açıkken sorun yok.
Kararlı sürüm kullanıyorum, aynı sorun bende de var.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Kararlı sürüm kullanıyorum, aynı sorun bende de var.
Belirtmemiştim ama benimde kararlı. Hileyle kararlı yüklediğim için buraya yazdım. Az önce fark ettim ki sorun sadece sms bildirimleri değilmiş diğer uygulamalarında bildirimleri ekran kapalıyken gelmiyor.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bende windows 10 1586 olan var whatsapo bildirimleri geçen 2-3 gün iyi gelmiyor du bu gün düzeldi gibi silip baştan kurma falan yapmadım her şey aynı anlamadım

dücane

dücane

Üye

Bende sms'de hic bildirim, ses veya isaret gelmiyor. Sms gelince haberim bile olmuyor. Arkadas mesaj cekmis, kac gün sonra gördüm, o da tesadufen, baskasina sms yollamak istedigimde

enessrsy

enessrsy

Üye
Bende sms'de hic bildirim, ses veya isaret gelmiyor. Sms gelince haberim bile olmuyor. Arkadas mesaj cekmis, kac gün sonra gördüm, o da tesadufen, baskasina sms yollamak istedigimde
Aynı problem bende de vardı, arka plan uygulamalarında çalışmayı kapatmışım farkında olmadan açınca uyarı gelmeye başlamıştı bir kontrol edin dilerseniz orayı.

dücane

dücane

Üye
Aynı problem bende de vardı, arka plan uygulamalarında çalışmayı kapatmışım farkında olmadan açınca uyarı gelmeye başlamıştı bir kontrol edin dilerseniz orayı.

Arka plan uygulamalarinda acik, oraya en basta bakmistim. Malesef simdilik böyle kullaniyorum, insallah güncellemeyle düzelir

serinaga

serinaga

Üye
Arka plan uygulamalarinda acik, oraya en basta bakmistim. Malesef simdilik böyle kullaniyorum, insallah güncellemeyle düzelir

Ayarlardan Sistem/Bildirimler ve Eylemlerde, oradaki çentikler hep açık mı ?

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve afwerker
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Cüzdan 2.0.16160.0 sürümüne güncellendi.
Artık sadık müşteri kartı ve kupon eklenebiliyor.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Smsleri defalarca silmeme rağmen sürekli geri geliyor ne yaptıysam silinmiyor var mıdır bir çözümü ?

Üst Alt