sizde de ekran kilidini açınca kapatma ekranı geliyor mu.genel bir sorunmu
kapatmak için aşağı çekme kısmıKapatma ekranı derken şu aşağı kaydırınca Güle Güle diyen ekran mı?
Kapatma ekranı derken şu aşağı kaydırınca Güle Güle diyen ekran mı?

İlk kez duydum bu sorunu. Hiç başıma gelmedi.Evet maalesef halen bu ekran geliyor, ama sorun olmuyor yukarı kaydırınca kayboluyor. Geri bildirim yapan yok galiba, Ms farkında mı değil yoksa sallıyor mu bu bariz durumu![]()
Bu ne hız beaYapı 14367 (Fast) yayınlandı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- Çocuk Odası özelliği artık Windows 10 Mobile'de olmayacak.

İlk kez duydum bu sorunu. Hiç başıma gelmedi.
Yapı 14367 (Fast) yayınlandı.
Bölgeyi almanya yapınca indirebildim anca.(abd de inmedi)Facebook Evrensel uygulamasının bazı kullanıcılar için indirmeye açıldığı iddia ediliyor.
internet sağlayıcısından kaynaklanıyor genelde.ttnet harici sorun çıkabiliyormuş.10586.420 0x80091007 hatası veriyor 10 defa denedim reset attım ama nafile![]()
TTNET ile iki farklı yerde denedim aynı sonuç maalesef.internet sağlayıcısından kaynaklanıyor genelde.ttnet harici sorun çıkabiliyormuş.
Özellik ekleyeceklerine var olan özellikleri kaldırıyorlar.ne yapıyor bunlar biri durdursun [emoji5] fm radio çocuk odası yarında göz atma ekranını kaldırırsa şaşmam veya kemera butonunu [emoji16]Yapı 14367 (Fast) yayınlandı.
İşletim sistemini hafifletmek için yapıyorlar galiba, belki ilerleyen zamanlarda ayrıca uygulama olarak sunulabilir.Özellik ekleyeceklerine var olan özellikleri kaldırıyorlar.ne yapıyor bunlar biri durdursun [emoji5] fm radio çocuk odası yarında göz atma ekranını kaldırırsa şaşmam veya kemera butonunu [emoji16]