Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
bende 675.49 mb diyor. Telefonum L820 wifi olmadığı için güncelleyemedim
ben 925den indirdim 3-4 dk anca sürdü. Bu kadar büyük değildir bence dosya boyutu.
son güncellemeden bu yana ne whatsapp doğru düzgün çalışmıyor, instigram hiç çalışmıyor. bu güncellemede belki düzelr dedim ama maalesef mecburen sıfırlamak zorunda kaldım.
925 de mi böyle? Ben indirdim daha kurmadım ama 10586.338 de sorun yok zaten WhatsApp da falan. Hatta 1520 de kullandığım Redstone yapılarından çok daha stabil 925deki 10586.338 yapısı. Sadece ram ve işlemci kaynaklı olarak biraz yavaş.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
ben 925den indirdim 3-4 dk anca sürdü. Bu kadar büyük değildir bence dosya boyutu.

925 de mi böyle? Ben indirdim daha kurmadım ama 10586.338 de sorun yok zaten WhatsApp da falan. Hatta 1520 de kullandığım Redstone yapılarından çok daha stabil 925deki 10586.338 yapısı. Sadece ram ve işlemci kaynaklı olarak biraz yavaş.
öncesinde bendede öyleydi gayet iyi idi bundan önceki güncellemede bozuldu herşey. sıfırldım teli ama instigramı kuramıyorum şuan cihazınız gerekli donanım özelliklerini karşılamıyor diyor.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
öncesinde bendede öyleydi gayet iyi idi bundan önceki güncellemede bozuldu herşey. sıfırldım teli ama instigramı kuramıyorum şuan cihazınız gerekli donanım özelliklerini karşılamıyor diyor.
Kardeşim bende indiremiyorum bende de öyle diyor neden acaba ne yapmak gerek,l820redstone

mTalk'tan gönderildi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Pc için Yapı 14366 yayınlandı. Mobil için de Yapı 14364 çok yakında yayınlanacak.

• Beğen
Tepkiler: mp2934 ve m542tf
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14364 yenilikleri:

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar instagram inmiyor neden donanım özellikleriyle ilgili bişey diyor,bu gun telefonu sıfırlamıştım

mTalk'tan gönderildi

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
instagram neden kurulamıyor? Donanım vs bişey diyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14364 (Fast) yayınlandı.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Benim tel 820 bende kuramıyorum,sıfırlamadan once kurulu idi,

mTalk'tan gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
Da®kness

Da®kness

Üye
735'ime sonu 420 olan güncellemeyi uyguladım. Whatsapp, garanti cep, vodafone self servis, tubecast, opera tarayıcı,asphalt8 ... bir çok uygulama çalışmadı. Coğu telefonda kuruluydu. Garanti cep uygulamasını kaldırıp mağazadan tekrar kurdum çalıştı. Çalışmayanları yeniden kuruyorum. İş çıktı bir sürü :(

symbianbelle

symbianbelle

Üye
güncelleme boyutları ufak artık

serinaga

serinaga

Üye
Ooo yeni yapı gelmiş, hemen yükleyeyim :) ...
İlk dikkatimi çeken, mağaza güncellenince mi oldu yoksa yeni yapıyla mı oldu bilemiyorum artık,, mağaza ana ekranında ıcon'lar çok büyümüş ...
Microsoft Telefon,
Microsoft Kişiler
Mesajlaşma ve Skype
Windows Alarmlar ve Saat

güncelleme aldı ...

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
İmstagram konusunu bilen yokmu

skynet

Üye
Yeni yapıyı kurduktan sonra telefonu sıfırladım ve tüm güncellemeler kurulu ama geçen bahsettiğim skype video uygulamasını açtığımda kamera açılmıyor ve telefonun kamerası da bozuluyor :@
Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yeni yapıyı kurduktan sonra telefonu sıfırladım ve tüm güncellemeler kurulu ama geçen bahsettiğim skype video uygulamasını açtığımda kamera açılmıyor ve telefonun kamerası da bozuluyor :@
Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?
skype çaısıyor bende. ben suan instagramı kuramıyorum. donanım gereksinimlerine bakın diiyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Instagram'ı yükleyemeyen arkadaşlar sorun genel, sadece sizde değil.

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve mami_61_29

Üst Alt