Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben yeni yapıyı son yapıyı l820 ye yükledim ve uygulamaların surum numaraları sizdekilerle aynı değil hepsi önceki sürüm güncelleme de de yeni sürümleri bulmuyor,acaba bi kaç gun once telefonu sıfırladım ve hala daha ekstralar bilgiyi güncellemedim cyan yazıyo ondan olur mu güncellemeleri görmemesi,mesela dün zil sesi yaratıcıyı indirdim ama eski sürümü indi oysa ki yenilenmişti w10 uyumlu olmuştu
Destekleyen modelde kullandığım için bir şey diyemeyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
1520 de bi 10 dakikadır WP8.1 kullandım abi ne kadar hızlı yaa :D
Bu superonlinedan güncelleme yapamama olayı gerçekten çok saçma ya 30mb hızla indiriyor ama sonra hata veriyor illa TTNET'de yarım saatte mi indircez.

skynet

Üye
1520 de bi 10 dakikadır WP8.1 kullandım abi ne kadar hızlı yaa :D
Bu superonlinedan güncelleme yapamama olayı gerçekten çok saçma ya 30mb hızla indiriyor ama sonra hata veriyor illa TTNET'de yarım saatte mi indircez.
Hocam bunu superonline a anlatabilir miyiz peki böyle böyle sorun çıkarıyor diye :)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Hocam bunu superonline a anlatabilir miyiz peki böyle böyle sorun çıkarıyor diye :)
Dikkate alacağını sanmıyorum, kaç kişisiniz ki zaten Windows kullanan dese cevabımız olmaz :D

• Beğen
Tepkiler: skynet
afwerker

afwerker

Üye
:kıskıs::gun1:

• Beğen
Tepkiler: flutewoddy, skynet, Aybin.Kilic ve 1 kişi daha
Bay H

Bay H

Üye
Daha önce fark eden oldu mu bilmiyorum ancak "bazı" twitter adresleri otomatik olarak uygulamayı açıyor,sadece açıyor :kıskıs:

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Krnl386
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar mağaza uygulamasında bi uygulamanın ya da oyunun ekran görüntülerini görebiliyor musunuz ben göremiyorum da

mTalk'tan gönderildi

furyzer0

furyzer0

Üye
Bana dün oldu görüntü gelmeme bugün geliyor

Sent from mTalk using lumia950

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Mağazanızın sürümü tam olarak nedir acaba benimki eski sürüm mü diye bakacağım da

mTalk'tan gönderildi

furyzer0

furyzer0

Üye
Version 11602.1.26.0

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Ben redstone yapısını kullanıyorum ve benim sürüm 11605 li,redstone kullanan arkadaşlar sizde de durum boyle mi ekran görüntüsü göstermiyor mu mağaza

mTalk'tan gönderildi

furyzer0

furyzer0

Üye
Ben de rs slow kullanıyorum

remzi33

remzi33

Üye
red
Ben redstone yapısını kullanıyorum ve benim sürüm 11605 li,redstone kullanan arkadaşlar sizde de durum boyle mi ekran görüntüsü göstermiyor mu mağaza

mTalk'tan gönderildi
redstone yapılarında mağazada ekran görüntüsü yok şuan için.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar mağaza uygulamasında bi uygulamanın ya da oyunun ekran görüntülerini görebiliyor musunuz ben göremiyorum da
Yaklaşık 1 aydır cep telefonlarından gözükmüyor, sadece bilgisayarlardakinde gözüküyor.

skynet

Üye
Traffic rider oyunu sık sık oyundan atıyor memory diye bir uyarı verip aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?

Bay H

Bay H

Üye
Cüzdan 2.0 da NFC ile birlikte dokun ve öde özelliğinin geldiği belirtilmiş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ceza87, afwerker ve Krnl386
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar slm,bugün akşama doğru telefonu şarja koydum bi ara baktım yüzde 70 oldu öyle bakarken bi baktım telefon şarjda 69 68 e düştü şarj bu nasıl oluyor,şarjdan çıkardım az once teravihe gittim şarj 68 di,namazdan çıktım 1 saat olmadı şarj yüzde 8 e düştü telefonu uçak moduna aldığım ve pil tasarrufunu açtığım halde boyle su gibi düşüyor ne oldu acaba batarya mı bitti arkadaşlar,telefon şarjda dolacağı yerde düşüyor

mTalk'tan gönderildi

Üst Alt