Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar slm,bugün akşama doğru telefonu şarja koydum bi ara baktım yüzde 70 oldu öyle bakarken bi baktım telefon şarjda 69 68 e düştü şarj bu nasıl oluyor,şarjdan çıkardım az once teravihe gittim şarj 68 di,namazdan çıktım 1 saat olmadı şarj yüzde 8 e düştü telefonu uçak moduna aldığım ve pil tasarrufunu açtığım halde boyle su gibi düşüyor ne oldu acaba batarya mı bitti arkadaşlar,telefon şarjda dolacağı yerde düşüyor

mTalk'tan gönderildi
Başka bi şarj aleti ile doldurun. Tavsiyem 2 ma olsun

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Lumia 925 de 10586.107deyim, şarjım %50 falan, realise prewiev seçili güncellemeyi de buluyor ama şu hatayı veriyor "Güncelleştirmeleri cihazınızın prize bağlı olduğu bir sonraki sefer indireceğiz veya işlemi şimdi gerçekleştirmek için 'yükle' düğmesine tıklayın"

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Başka bi şarj aleti ile doldurun. Tavsiyem 2 ma olsun

Orjinal kendi aleti, bu gun oldu boyle bişey,batarya mı bitti acaba
arkadaşlar şimdi usb ile bilgisayara bağladım şarj için,yuzde 4 ten yuzde yuze çıktı dolu gosteriyor
mTalk'tan gönderildi

Son düzenleme:
.BlueTR

.BlueTR

Üye
Orjinal kendi aleti, bu gun oldu boyle bişey,batarya mı bitti acaba
arkadaşlar şimdi usb ile bilgisayara bağladım şarj için,yuzde 4 ten yuzde yuze çıktı dolu gosteriyor
mTalk'tan gönderildi
Batarya bende de saçma sapan durumda 10586da. 1.5 saat içinde birden %90dan %20lere iniyor, 5dk şarjda durduktan sonra kapatıp açıyorum %60 oluyor falan. 8.1e geçiyorum 3gde 1 gün dayanıyor bende çözemedim.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve mami_61_29
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Batarya bende de saçma sapan durumda 10586da. 1.5 saat içinde birden %90dan %20lere iniyor, 5dk şarjda durduktan sonra kapatıp açıyorum %60 oluyor falan. 8.1e geçiyorum 3gde 1 gün dayanıyor bende çözemedim.
Ben 1520 de şarj olayından gayet memnunum 10586.308 yüklü bende.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Ben 1520 de şarj olayından gayet memnunum 10586.308 yüklü bende.
Valla hocam en azından performans iyi ona şükrediyorum. Kararlı sürüm idare ediyor arada tıkansa bile 5-10sn sonra düzeliyor, reset atma olayı insider (th2) kullanırken çok sık başıma geliyordu. Bu haliyle bile 8.1in yanına yaklaşamaz ama eskiye göre iyi. Tek sorunum şarj. 3000tl verilipte 1700mah bataryası olup günde 3 kere şarj edilen malum cihazlara döndü telefon.

symbianbelle

symbianbelle

Üye
son yapı da dikkatimi çeken sürdürülüyor yazısı artık yok ya da ben hiç rastlamadım

lumiacı

Üye
Herkese merhaba,
Sizlere bir sorum olacak insider .338 yapısındayım ve bu yapıya geçtikten sonra uygulama listesinse uygulama gördüm acaba bu uygulama ne işe yarıyor. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Herkese merhaba,
Sizlere bir sorum olacak insider .338 yapısındayım ve bu yapıya geçtikten sonra uygulama listesinse uygulama gördüm acaba bu uygulama ne işe yarıyor. Şimdiden vereceğiniz cevaplar için teşekkür ederim.

Eski ipucu ve yardım uygulamasının ismi değişti. İşe yarayan bişey değil.

• Beğen
Tepkiler: lumiacı

lumiacı

Üye
Eski ipucu ve yardım uygulamasının ismi değişti. İşe yarayan bişey değil.
Cevabınız için teşekkür ederim. Zaten şuan için Türkçe dil desteği yok. Platforma yeni gelenler için güzel bir içerik olur. Video, metin vs.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bunlar hep Windows 10 sayesinde.
:ehe
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, flutewoddy ve sfgnrl

skynet

Üye
mtalk da neden resimler görünmüyor?

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar iyi pazarlar ;

Kararlı sürüm haftaya gelir mi sizce ..?

skynet

Üye
Yeni mağaza güzelmiş :)

Bay H

Bay H

Üye
10586 sürümünde bulanan cihazların kullanamadığı yeni mağaza uygulamasını ekten indirerek cihazınıza kurabilirsiniz.

Görseller 10586.338 sürümünde bulunan L920 den.
:kıskıs:

Bizde yok ama TH2 üzerinde yeni mağazada var

Ekli dosyalar

Üst Alt