oo baktımda 38 .yapı olmuş![]()
![]()
nice yapılara diyelim
Soft reset atıp "superonline" olmayan ya da alt yapısını kullanmayan bir internet noktasına bağlanarak tekrar indirmeyi dene.Sürekli bu hatayı alıyorum farklı wifilarda da denedim.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İlk olarak TTNET'ten denedim ama dün nette sorun vardı zaten sürekli kesiliyordu falan bu hatayı verdi, sonra ben sıfırladım telefonu daha sonra da Superonline olan bir wifidan denedim, sorunsuz indirdi hızlıca ama sonra yine aynı hatayı verdi. Akşam tekrar TTNET ile deneyeceğim.Soft reset atıp "superonline" olmayan ya da alt yapısını kullanmayan bir internet noktasına bağlanarak tekrar indirmeyi dene.
8.1 den gelmek zorundasın maalesefSon insider yapısındayım. 10586.338 e dönmek için 8.1 e dönmeden bişey yapma şansım var mı?
Bende sıfırladım ve mağaza mantara bağladı!Arkadaşlar yeni yapıyı yükledim ve ardından telefonu sıfırladım. Ancak mağaza güncellemeleri olmuyor yani otomatik güncellemeleri yakalamıyor telefon sorun nerede olabilir acaba?
Bak işte bu güzel, kesin geliyor değil mi?Yapı 14361 sürümü ile uygulamaların bildirimlere erişimi açılmış. Bu sayede uygulamalar gelen bildirimlere göre aksiyon alabilecek. Bu özellik ios ve android sistemlerinde uzun zamandır mevcuttu. Neye yarar derseniz?
Örnek olarak, whatsapp gibi sms doğrulama gereken uygulama girişlerinde kod girmeden gelen kodu bildirim üzerinden otomatik olarak uygulama girebilecek. Tabi şimdilik listede uyumlu hiç bir uygulamamız yok.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şu anda api erişimi açılmış, zaten telefonlara da ilgili ayar menüsü eklenmiş durumda. Gerisi uygulama yapımcılarının Yeni api destekleri ile güncellemelerine kalmış.Bak işte bu güzel, kesin geliyor değil mi?
Sürüm numaralarını yazar mısın
mTalk'tan gönderildi
bende nasıl olduysa tolga mobile şuan ve sına dediğimde türkçe olarak konuşuyorPc'de metin okumaya türkçe gelmişti 'microsoft tolga' diye, şimdi bulamıyorum onu bilgisi olan varmı ? 14352.1002
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız