Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Benim cihaz Lumia 830 klavye taşıma yeni geldi önceki sürümlerde yoktu.

braayn

braayn

Üye
oo baktımda 38 .yapı olmuş :) :) :) nice yapılara diyelim

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Sürekli bu hatayı alıyorum farklı wifilarda da denedim.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Sürekli bu hatayı alıyorum farklı wifilarda da denedim.

Soft reset atıp "superonline" olmayan ya da alt yapısını kullanmayan bir internet noktasına bağlanarak tekrar indirmeyi dene.

skynet

Üye
Bu Superonline sorunu nasıl çözülecek merak ediyorum

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Soft reset atıp "superonline" olmayan ya da alt yapısını kullanmayan bir internet noktasına bağlanarak tekrar indirmeyi dene.
İlk olarak TTNET'ten denedim ama dün nette sorun vardı zaten sürekli kesiliyordu falan bu hatayı verdi, sonra ben sıfırladım telefonu daha sonra da Superonline olan bir wifidan denedim, sorunsuz indirdi hızlıca ama sonra yine aynı hatayı verdi. Akşam tekrar TTNET ile deneyeceğim.

kamuraN021

kamuraN021

Üye
çift tıkla uyandırınca telefon kendini kapama moduna alıyor

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Son insider yapısındayım. 10586.338 e dönmek için 8.1 e dönmeden bişey yapma şansım var mı?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yapı 14361 sürümü ile uygulamaların bildirimlere erişimi açılmış. Bu sayede uygulamalar gelen bildirimlere göre aksiyon alabilecek. Bu özellik ios ve android sistemlerinde uzun zamandır mevcuttu. Neye yarar derseniz?

Örnek olarak, whatsapp gibi sms doğrulama gereken uygulama girişlerinde kod girmeden gelen kodu bildirim üzerinden otomatik olarak uygulama girebilecek. Tabi şimdilik listede uyumlu hiç bir uygulamamız yok.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Rock Ve Roll
Krnl386

Krnl386

Üye
Yapı 14361 sürümü ile uygulamaların bildirimlere erişimi açılmış. Bu sayede uygulamalar gelen bildirimlere göre aksiyon alabilecek. Bu özellik ios ve android sistemlerinde uzun zamandır mevcuttu. Neye yarar derseniz?

Örnek olarak, whatsapp gibi sms doğrulama gereken uygulama girişlerinde kod girmeden gelen kodu bildirim üzerinden otomatik olarak uygulama girebilecek. Tabi şimdilik listede uyumlu hiç bir uygulamamız yok.

Bak işte bu güzel, kesin geliyor değil mi?

• Beğen
Tepkiler: onursarii
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bak işte bu güzel, kesin geliyor değil mi?
şu anda api erişimi açılmış, zaten telefonlara da ilgili ayar menüsü eklenmiş durumda. Gerisi uygulama yapımcılarının Yeni api destekleri ile güncellemelerine kalmış.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
humanhunter

humanhunter

Üye
Pc'de metin okumaya türkçe gelmişti 'microsoft tolga' diye, şimdi bulamıyorum onu bilgisi olan varmı ? 14352.1002

mp2934

mp2934

Üye
groove müzik yatay modda çok kötü.acaba değiştirirler mi ki

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Haritalar, OneNote ve Xbox güncellendi.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Sürüm numaralarını yazar mısın

mTalk'tan gönderildi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Pc'de metin okumaya türkçe gelmişti 'microsoft tolga' diye, şimdi bulamıyorum onu bilgisi olan varmı ? 14352.1002
bende nasıl olduysa tolga mobile şuan ve sına dediğimde türkçe olarak konuşuyor

mami_61_29

mami_61_29

Üye

Ben yeni yapıyı son yapıyı l820 ye yükledim ve uygulamaların surum numaraları sizdekilerle aynı değil hepsi önceki sürüm güncelleme de de yeni sürümleri bulmuyor,acaba bi kaç gun once telefonu sıfırladım ve hala daha ekstralar bilgiyi güncellemedim cyan yazıyo ondan olur mu güncellemeleri görmemesi,mesela dün zil sesi yaratıcıyı indirdim ama eski sürümü indi oysa ki yenilenmişti w10 uyumlu olmuştu

Son düzenleme:

Üst Alt