Benim L920 ve eşimin L820 gayet iyi çalışıyor. Dene derim.destek gidince bende uzun zamandır takip etmiyorum konuyu.en son 8.1 e dönmüştüm.şimdi lumia 820 kullanıpta en son preview yükleyenler nasıl çalışıyor acaba? yani illegal olarak yüklemekten bahsediyorum.
vay be forumun haline bak yapı mesajı atılmış ama üzerinden saatler sonra bile cevap verilmemiş eskiden sayfalarca mesaj okurdukYapı 14342.1004(Fast) yayınlandı.
Önceki yapı ile tamamen aynı. Pil ile ilgili iyileştirmeler var, ısınma sorunu da çözülmüş.

Demek ki Windows 10 Mobile sorunları önemli ölçüde çözülmüş.vay be forumun haline bak yapı mesajı atılmış ama üzerinden saatler sonra bile cevap verilmemiş eskiden sayfalarca mesaj okurduk![]()
.1435x he, yapı numarası baya yükselmiş umarım içi doldurularak yükseltilmiştir.Yıldönümü güncellemesi için yavaş yavaş yolun sonuna geliniyor.
Artık kararlılık, hata giderme ve performans üzerine çalışmalara odaklanılacağı belirtiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir de şöyle düşün:sırf batarya için güncelleme verip insanları oyalıyorlar bence,internet kotası için sıkıntılı bir durum.

Merhaba,Evet, konunun ilk mesajında yazıyor.
Mevcut durumda Insider Release Preview seçeneği üzerinden 10586.318 numaralı yapıyı cihazınıza yüklemeniz mümkün.Merhaba,
İlk postu okudum ancak cevap bulamadım. Lumia 520'ye Windows 10 preview sürümünün son yapısını resmi olarak yükleyebiliyor muyuz?
Sürüm 1607Yıldönümü güncellemesi için yavaş yavaş yolun sonuna geliniyor.
Artık kararlılık, hata giderme ve performans üzerine çalışmalara odaklanılacağı belirtiliyor.
Bu ekran görüntüsünün 14352 numaralı sürüme ait olduğu belirtiliyor.
Hiç sevmediğim10586 en sevdiğim

28 Temmuz 2016Sürüm 1607
Temmuz 2016

Bi cacık ta olduğu yok hep aynı. Hatalar devam ediyor. Sorunlar gırla. 10586 çok sorunlu bir güncelleme. Hala daha düzeltemiyorlar.10586 en sevdiğim
Hafta sonu yeğenime Lumia 640 XL aldım. Tabi hemen Yapı 10586.318 sürümünü kurdum. Bir hafta oldu sorunsuz. Hatta batarya bitmiyor desek yeridir.Bi cacık ta olduğu yok hep aynı. Hatalar devam ediyor. Sorunlar gırla. 10586 çok sorunlu bir güncelleme. Hala daha düzeltemiyorlar.