papakudioflu
Emekli Yönetici
Bunlar bizi ilgilendirmiyor muBiraz baktım ama daha çok çevre, sosyal hayat ve toplumsal projeler, bizi ilgilendiren bişey olduğunu sanmıyorum.

Bunlar bizi ilgilendirmiyor muBiraz baktım ama daha çok çevre, sosyal hayat ve toplumsal projeler, bizi ilgilendiren bişey olduğunu sanmıyorum.

))Birini böyle diyeceğinden çok emindimBunlar bizi ilgilendirmiyor mu![]()
İlgilendirmiyor derken Windows 10 Mobile açısından ilgilendirmiyor 
dualrole olayı vardı o yüzden gelmez@KırmızıBeyaz60 (Biraz baktım ama daha çok çevre, sosyal hayat ve toplumsal projeler, bizi ilgilendiren bişey olduğunu sanmıyorum.)
Biz kimiz ki?))
Arkadaşlar,
OTG yeni Windows 10 Mobile güncellemelerinde 640 ve üstü serisine gelir mi?(650 lerde zaten var)
Yoksa bu iş yazılımsal olduğu kadar donanımla da mı ilgili.
Lumia olarak sadece 950 ve 950 XL'de USB OTG var.@KırmızıBeyaz60 (Biraz baktım ama daha çok çevre, sosyal hayat ve toplumsal projeler, bizi ilgilendiren bişey olduğunu sanmıyorum.)
Biz kimiz ki?))
Arkadaşlar,
OTG yeni Windows 10 Mobile güncellemelerinde 640 ve üstü serisine gelir mi?(650 lerde zaten var)
Yoksa bu iş yazılımsal olduğu kadar donanımla da mı ilgili.
Ne zaman verirler acabaYeni toplu güncelleştirme adayı 10586.416.
10-15 Haziran.Ne zaman verirler acaba
Kopyalama-yapıştırmada fark göremedim, eskiden de istediğimi istediğim yere yapıştırabiliyordum. Ne gibi fark oldu?Son Redstone yapısında Copy-Paste olayı aşmış gibi geldi bana, aynı PC gibi olmuş, istediğin metni istediğin yere yapıştır, bu çok iyi olmuş ...
Arkadaşlar Harika bir UYGULAMA !
Bilmeyenler için yazma gereği duydum, ben Redstone yapıdayım, muhtemelen 8.1'de de çalışır. Ana ekrana istediğiniz bir web adresi için kısa yol oluşturup hızlı bir şekilde ulaşıyorsunuz. Örneğin Edge'yi hiç açmadan doğrudan bu uygulama ile google arama motoruna ulaşabiliyoruz, youtube, facebook vs. uygulamalar sanki uygulama içinde çalışıyormuş gibi, şiddetle tavsiye ederim. Ben yeni keşfettim ve paylaşayım istedim ...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
App It!Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir şeyler oluyor ama anlamadım. Bugün gelir herhaldeYapı 14349 Pc için yayınlandı

Yeni bir şey var mı ki?Yapı 14349 Pc için yayınlandı
Yok yanlış alarm vermiş birileri. Muhtemelen yayınlanır bu akşamYeni bir şey var mı ki?
10-15 Haziran.
Kopyalama-yapıştırmada fark göremedim, eskiden de istediğimi istediğim yere yapıştırabiliyordum. Ne gibi fark oldu?
bende hala haritalarda sesli navigasyon çalışmıyor. Sadece hız uyarıları varGroove Müzik, Windows Haritalar ve Outlook Posta ve Outlook Takvim güncellendi.
Evet, konunun ilk mesajında yazıyor.Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır Windows 10 Mobile gelişmelerini takip etmiyorum. Bunun en büyük sebebi de Microsoft'un yanlış stratejileri ve umursamazlığı. Bildiğim kadarı ile Lumia 520,820,920 vs eski cihazlara Windows 10 Mobile release sürümü gelmedi. Bu cihazlara preview yapılarının en güncellerini kurabiliyor muyuz? Mesela 34. yapıyı Lumia 520'ye kurabilir miyiz?