Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@KırmızıBeyaz60 (Biraz baktım ama daha çok çevre, sosyal hayat ve toplumsal projeler, bizi ilgilendiren bişey olduğunu sanmıyorum.)

Biz kimiz ki? :)))
Arkadaşlar,
OTG yeni Windows 10 Mobile güncellemelerinde 640 ve üstü serisine gelir mi?(650 lerde zaten var)
Yoksa bu iş yazılımsal olduğu kadar donanımla da mı ilgili.

afwerker

afwerker

Üye
@KırmızıBeyaz60 (Biraz baktım ama daha çok çevre, sosyal hayat ve toplumsal projeler, bizi ilgilendiren bişey olduğunu sanmıyorum.)

Arkadaşlar,
OTG yeni Windows 10 Mobile güncellemelerinde 640 ve üstü serisine gelir mi?(650 lerde zaten var)
dualrole olayı vardı o yüzden gelmez

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Arkadaşlar,
Lumia olarak sadece 950 ve 950 XL'de USB OTG var.

serinaga

serinaga

Üye
Son Redstone yapısında Copy-Paste olayı aşmış gibi geldi bana, aynı PC gibi olmuş, istediğin metni istediğin yere yapıştır, bu çok iyi olmuş ...
Arkadaşlar Harika bir UYGULAMA !
Bilmeyenler için yazma gereği duydum, ben Redstone yapıdayım, muhtemelen 8.1'de de çalışır. Ana ekrana istediğiniz bir web adresi için kısa yol oluşturup hızlı bir şekilde ulaşıyorsunuz. Örneğin Edge'yi hiç açmadan doğrudan bu uygulama ile google arama motoruna ulaşabiliyoruz, youtube, facebook vs. uygulamalar sanki uygulama içinde çalışıyormuş gibi, şiddetle tavsiye ederim. Ben yeni keşfettim ve paylaşayım istedim ...

App It!

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, dücane, papakudioflu ve 1 kişi daha
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne zaman verirler acaba
10-15 Haziran.
Son Redstone yapısında Copy-Paste olayı aşmış gibi geldi bana, aynı PC gibi olmuş, istediğin metni istediğin yere yapıştır, bu çok iyi olmuş ...
Arkadaşlar Harika bir UYGULAMA !
Bilmeyenler için yazma gereği duydum, ben Redstone yapıdayım, muhtemelen 8.1'de de çalışır. Ana ekrana istediğiniz bir web adresi için kısa yol oluşturup hızlı bir şekilde ulaşıyorsunuz. Örneğin Edge'yi hiç açmadan doğrudan bu uygulama ile google arama motoruna ulaşabiliyoruz, youtube, facebook vs. uygulamalar sanki uygulama içinde çalışıyormuş gibi, şiddetle tavsiye ederim. Ben yeni keşfettim ve paylaşayım istedim ...

App It!
Kopyalama-yapıştırmada fark göremedim, eskiden de istediğimi istediğim yere yapıştırabiliyordum. Ne gibi fark oldu?

• Beğen
Tepkiler: n000k ve erhanercan
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yapı 14349 Pc için yayınlandı

serinaga

serinaga

Üye
10-15 Haziran.

Kopyalama-yapıştırmada fark göremedim, eskiden de istediğimi istediğim yere yapıştırabiliyordum. Ne gibi fark oldu?

Evernote ve birkaç uygulamada sorun yaşıyordum, türlü taklalar atarak sorunu çözmeye çalışıyordum, bu nedenle yazmıştım, belki de uygulamalardan kaynaklı bir sorun olmuş olabilir ...

dakamon

dakamon

Üye
Windows Phone pazar payı %0,7 ye düşmüş

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Groove Müzik(3.6.2096.0 > 3.6.2142.0), Windows Haritalar(5.1603.1301.0 > 5.1603.1381.0) ve Outlook Posta ve Outlook Takvim(17.6965.40572.0 > 17.6965.40712.0) güncellendi.

Son düzenleme:
Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır Windows 10 Mobile gelişmelerini takip etmiyorum. Bunun en büyük sebebi de Microsoft'un yanlış stratejileri ve umursamazlığı. Bildiğim kadarı ile Lumia 520,820,920 vs eski cihazlara Windows 10 Mobile release sürümü gelmedi. Bu cihazlara preview yapılarının en güncellerini kurabiliyor muyuz? Mesela 34. yapıyı Lumia 520'ye kurabilir miyiz?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Arkadaşlar merhaba,
Uzun zamandır Windows 10 Mobile gelişmelerini takip etmiyorum. Bunun en büyük sebebi de Microsoft'un yanlış stratejileri ve umursamazlığı. Bildiğim kadarı ile Lumia 520,820,920 vs eski cihazlara Windows 10 Mobile release sürümü gelmedi. Bu cihazlara preview yapılarının en güncellerini kurabiliyor muyuz? Mesela 34. yapıyı Lumia 520'ye kurabilir miyiz?
Evet, konunun ilk mesajında yazıyor.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Sensation sen redstone yapısını mı kullanıyorsun

mTalk'tan gönderildi

System X

System X

Üye
destek gidince bende uzun zamandır takip etmiyorum konuyu.en son 8.1 e dönmüştüm.şimdi lumia 820 kullanıpta en son preview yükleyenler nasıl çalışıyor acaba? yani illegal olarak yüklemekten bahsediyorum.

Üst Alt