Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
14342.1004 geldi

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14342.1004(Fast) yayınlandı.

Önceki yapı ile tamamen aynı. Pil ile ilgili iyileştirmeler var, ısınma sorunu da çözülmüş.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
suyunsesi

suyunsesi

Üye
destek gidince bende uzun zamandır takip etmiyorum konuyu.en son 8.1 e dönmüştüm.şimdi lumia 820 kullanıpta en son preview yükleyenler nasıl çalışıyor acaba? yani illegal olarak yüklemekten bahsediyorum.
Benim L920 ve eşimin L820 gayet iyi çalışıyor. Dene derim.

Ali_KRKY

Üye
Yapı 14342.1004(Fast) yayınlandı.

Önceki yapı ile tamamen aynı. Pil ile ilgili iyileştirmeler var, ısınma sorunu da çözülmüş.
vay be forumun haline bak yapı mesajı atılmış ama üzerinden saatler sonra bile cevap verilmemiş eskiden sayfalarca mesaj okurduk :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
vay be forumun haline bak yapı mesajı atılmış ama üzerinden saatler sonra bile cevap verilmemiş eskiden sayfalarca mesaj okurduk :)
Demek ki Windows 10 Mobile sorunları önemli ölçüde çözülmüş.
Ya da herkes ümidini kesmiş, köşesine çekilmiş..
Acaba hangisi doğru..

Esendağlı

Esendağlı

Üye
sırf batarya için güncelleme verip insanları oyalıyorlar bence,internet kotası için sıkıntılı bir durum.

Bay H

Bay H

Üye
Yıldönümü güncellemesi için yavaş yavaş yolun sonuna geliniyor.

Artık kararlılık, hata giderme ve performans üzerine çalışmalara odaklanılacağı belirtiliyor.

Bu ekran görüntüsünün 14352 numaralı sürüme ait olduğu belirtiliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye

Artık kararlılık, hata giderme ve performans üzerine çalışmalara odaklanılacağı belirtiliyor.

.1435x he, yapı numarası baya yükselmiş umarım içi doldurularak yükseltilmiştir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
sırf batarya için güncelleme verip insanları oyalıyorlar bence,internet kotası için sıkıntılı bir durum.
Bir de şöyle düşün:
Demek ki Lumia 930 ve Lumia Icon gibi cihazlara haka önem veriyorlar ki insider için bile batarya sorununa güncelleme yayınlıyorlar.
Ayrıca Gabriel Aul geçtiğimiz günlerde yeni bir yapıyı aday olarak şirket içinde test ettiklerini söylemişti. Bahsettiği yapının bu olmadığı kesin. Ama bugün, böyle bir güncelleme veriliyorsa bu hafta yeni bir yapı gelmeyeceği de kesin :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada pazar günü Lumia 930'la bir 30-40 dakikalık 4K video çektiğimi söylemiştim. Telefonun harareti yarım saate geçmemişti. Bakalım şimdi nasıl oldu bir daha deneyelim :)

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Bay H

Bay H

Üye
Merhaba,
İlk postu okudum ancak cevap bulamadım. Lumia 520'ye Windows 10 preview sürümünün son yapısını resmi olarak yükleyebiliyor muyuz?
Mevcut durumda Insider Release Preview seçeneği üzerinden 10586.318 numaralı yapıyı cihazınıza yüklemeniz mümkün.
Redstone yapılarını maalesef desteklememekte.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Bu ekran görüntüsünün 14352 numaralı sürüme ait olduğu belirtiliyor.
Sürüm 1607 :yuru
Temmuz 2016

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
mp2934

mp2934

Üye
ödeme sistemi paypal wp desteğini çekmiş onu kullanıyordum kötü oldu

dakamon

dakamon

Üye
10586 en sevdiğim :pro2:

Bi cacık ta olduğu yok hep aynı. Hatalar devam ediyor. Sorunlar gırla. 10586 çok sorunlu bir güncelleme. Hala daha düzeltemiyorlar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bi cacık ta olduğu yok hep aynı. Hatalar devam ediyor. Sorunlar gırla. 10586 çok sorunlu bir güncelleme. Hala daha düzeltemiyorlar.
Hafta sonu yeğenime Lumia 640 XL aldım. Tabi hemen Yapı 10586.318 sürümünü kurdum. Bir hafta oldu sorunsuz. Hatta batarya bitmiyor desek yeridir.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, n000k, BLasTeaR ve 1 kişi daha
dakamon

dakamon

Üye
İlk aldığımda bendede canavardı 8.1 de. Win10 a geçtik geçeli sorunlar devam ediyor. Kamera çok kötü kapanıyor kendi kendine. Seslerde bozulmalar oluyor alarmda yada arama gelince. Yani açıkcası 8.1 performansı alamıyorum.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Grove Müzik , Zil sesi yaratıcı, Haritalar güncelleme almış

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Üst Alt