Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
gençler depolamada instagram uygulaması 750 mb boyutlarına dayandı bunu temizlemek için ne yapabilirim ayrıca whatsapp şarj yeme oranı %40larda bunun için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Oda bişeymi WhatsApp bende geçen 1.15gb civarıydı :ehe
Instagram kullandıkça şişiyor 2 haftada bir kaldırıp kuruyorum yoksa 900mb 1gb gibi uçuk rakamları görüyorum.
Şarj konusunda bende ilk 3te sırayla WhatsApp, Instagram ve Edge var.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Son insider yapısını kullanıyorum. 1520 ile OIS yani dijital video sabitleme açıkken video çekmek istediğim de görüntüler birbirine giriyor, parçalanıyor, renkler karışıyor falan saçma sapan bir hal alıyor. Sizlerde nasıl durum?

cumartesi düğüne gittim. Bir video çekeyim dedim rezil oldum. Kare atlamaları mı demezsin , videonun parçalanması mı demezsin ne ararsan hepsi vardı.
Kameranın fotoğraf performansına ise diyecek laf bulamıyorum! Hesap makinesiyle fotoğraf çeksen ondan bin kat daha iyi resim çeker!
Pazar günü yeğenimin anaokulunda programı vardı. 40 dakikalık bir programdı. Yaklaşık 30 dakikasını Lumia 930'da 4K video kaydı aldım. Yaklaşık bir 10GB video boyutu oluştu. Fakat sonuç mükemmel diyebilirim. Tek sorun cihazın ısınması oldu.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
No build news to share today, but we do have PC and Mobile candidates in internal rings right now.
Yeni yapı hakkında bugün bir haber yok ama mobil ve PC için şirket içi testlerinde yeni yapı adayı derlemeler test ediliyormuş.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Windows Insider'ı sakın güncellemeyin arkadaşlar. Bu yazdığım desteklenmeyen telefonlar için. Direkt ayarlara yönlendiriyor, seçim ekranı yok. Belki desteklenmeyen modellerde böyle değildir ama siz yine de gelişme olana kadar bekleyin.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Windows Insider'ı sakın güncellemeyin arkadaşlar. Bu yazdığım desteklenmeyen telefonlar için. Direkt ayarlara yönlendiriyor, seçim ekranı yok. Belki desteklenmeyen modellerde böyle değildir ama siz yine de gelişme olana kadar bekleyin.
Ben güncelledim maalesef:)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Ben güncellendim bende normal ayarlar ekranı görünüyor l820

mTalk'tan gönderildi

4MaGuS

4MaGuS

Üye
değişik bir sorunla karşılaştım demin kamera güncellenmiş normal tum detaylı ayarları sola kaydırarak tek seferde ayarlıyordukya o gelmiyor bende şuan odak ıso ayarlarına teker teker tıklayınca geliyor nedense

L920 ile gönderildi.

serinaga

serinaga

Üye
Ben güncelledim maalesef:)
Bizde zaten insider artık ayarlara geldi, güncellemeye gerek yok, son güncelleme için buradan hızlı seçerek yapmıştım ...
Son insider yapısını kullanıyorum. 1520 ile OIS yani dijital video sabitleme açıkken video çekmek istediğim de görüntüler birbirine giriyor, parçalanıyor, renkler karışıyor falan saçma sapan bir hal alıyor. Sizlerde nasıl durum?

Kamera'da video çekerken bende her zaman karışıyor, Lumia Camera Classic kullanıyorum da kurtarıyoruz kamera işini ...

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Windows İnsiderle ilgili yeni güncellemeyi yaptıktan sonra çalışmamaya başladı.
Çalıştırdıktan kısa bir süre sonra ekrandan atıyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows Store Ara yüzünde geliştirmeler devam ediyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ayrıca yeni yükleme halkası için bakınız:

Ekli dosyalar

remzi33

remzi33

Üye
Windows Store Ara yüzünde geliştirmeler devam ediyor.

Ayrıca yeni yükleme halkası için bakınız:
ben bunu hiç sevmedim. Hatta orjinal gif'i telefon oynatamıyor ondan böyle sanmıştım. Bug gibi bir görüntüsü var. Güncelleştirme ve güvenlik - insider ayarlarında var bu gif

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben bunu hiç sevmedim. Hatta orjinal gif'i telefon oynatamıyor ondan böyle sanmıştım. Bug gibi bir görüntüsü var. Güncelleştirme ve güvenlik - insider ayarlarında var bu gif
Nasıl GIF'i oynatamıyor? O noktalardan daha çok sevdim bu animasyonu.

Bay H

Bay H

Üye
Ne ola ki bu Project Europe :hmmm

Project Centennial tarzı fakat mobil,xbox ve HoloLens odaklı bir uygulama dönüştürme platformu olabileceğine dair görüşler mevcut ama tahmin edebileceğiniz gibi net bir bilgi yok şu anda.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ne ola ki bu Project Eurpoe :hmmm

Biraz baktım ama daha çok çevre, sosyal hayat ve toplumsal projeler, bizi ilgilendiren bişey olduğunu sanmıyorum.

Üst Alt