Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

furyzer0

furyzer0

Üye
Çok ds basit bir şey ama nedense eklemiyorlar belki yeni logo tasarlıyorlardır :D

Sent from mTalk using lumia950

volumezoom

volumezoom

Üye

Simge şuanda yokmu onumu demek istediniz?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Simge şuanda yokmu onumu demek istediniz?
Sizde şuan 10mu yüklü 8.1mi?
10586.318 kararlı sürümde başlangıcın simgesi yok (daha önceden de yoktu). 8.1de vardı yukarıdaki fotoğrafta pek anlaşılmıyor ama. Redstone yapılarında düzeltmişler.

Kararlı sürüm dediğime bakmayın registry ile oynayarak upgrade advisor üzerinden yükledim ama sonuçta insider ile alakası yok.
Sizde W10 varsa (TH2 - kararlı) olup olmadığını doğrularsanız iyi olur.

volumezoom

volumezoom

Üye
En son insider sürümü yüklü ve başlangıç simgesi görünüyor.

Lumia

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10586.318 kararlı sürümde başlangıcın simgesi yok (daha önceden de yoktu). 8.1de vardı yukarıdaki fotoğrafta pek anlaşılmıyor ama. Redstone yapılarında düzeltmişler.

Kararlı sürüm dediğime bakmayın registry ile oynayarak upgrade advisor üzerinden yükledim ama sonuçta insider ile alakası yok.
Instagram simgesi ile mi oynadınız, normal mi?
Bu da Redstone yapıları:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

volumezoom

volumezoom

Üye
Bende bu şekilde

Lumia

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Instagram simgesi ile mi oynadınız, normal mi?
Bu da Redstone yapıları:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Başlangıç düzenimi bozduğu için güncellemeyi yüklememeyi düşünmüştüm başta ama sonra 8.1e geçtim tekrar 10a yükseltince gıcık oldum sftp ile değiştirdim tile resimlerini ios çakması oldu iyice :ehe
Bide hepinizde başlangıç simgesi var ben 8.1 üzerine yükselttim sıfırlasam düzelir mi acaba :hmmm
Advisor ile yüklediğim halde insider sürümü gibi davrandığından şüpheleniyorum telefonun şimdi sizlerde başlangıç simgesini görünce iyice süphelerim arttı ama navigasyon barı artık 8sn kadar ellemeyince koyulaşıyor ve üstü çizgili oluyor böyle bişeyi daha önce kendi telefonumda hiç görmedim (318ile gelmedi insider olarakta kullandım çünkü).

erhanercan

erhanercan

Üye

release previewden yüklediğim 318 yapı yuklu başlangıç ekranındaki simge bende de gri diğerlerinde var

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Başlangıç düzenimi bozduğu için güncellemeyi yüklememeyi düşünmüştüm başta ama sonra 8.1e geçtim tekrar 10a yükseltince gıcık oldum sftp ile değiştirdim tile resimlerini ios çakması oldu iyice :ehe
Bide hepinizde başlangıç simgesi var ben 8.1 üzerine yükselttim sıfırlasam düzelir mi acaba :hmmm
Advisor ile yüklediğim halde insider sürümü gibi davrandığından şüpheleniyorum telefonun şimdi sizlerde başlangıç simgesini görünce iyice süphelerim arttı ama navigasyon barı artık 8sn kadar ellemeyince koyulaşıyor ve üstü çizgili oluyor böyle bişeyi daha önce kendi telefonumda hiç görmedim (318ile gelmedi insider olarakta kullandım çünkü).
Instagram'ın renkli simgesini beğenmiyorum ondan sordum, acaba bende mi sorun var diye :ehe
Hepimiz Redstone kullanıyoruz ondan var, boşuna sıfırlamanıza gerek yok, 10586 kullanan herkeste aynı.
630'da bildiğim kadarıyla gezinti çubuğu gizlenemiyor, o yüzden koyulaşmıyordu. Bende çok eski yapılardan beri koyulaşıyor, ne zaman geldi onu bile hatırlamıyorum.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Instagram'ın renkli simgesini beğenmiyorum ondan sordum, acaba bende mi sorun var diye :ehe
Hepimiz Redstone kullanıyoruz ondan var, boşuna sıfırlamanıza gerek yok, 10586 kullanan herkeste aynı.
630'da bildiğim kadarıyla gezinti çubuğu gizlenemiyor, o yüzden koyulaşmıyordu. Bende çok eski yapılardan beri koyulaşıyor, ne zaman geldi onu bile hatırlamıyorum.
Evet ekran çözünürlüğü 480x854 olduğundan gizlenmiyor. 54 piksel gezinti çubuğu için. Gizlemek için uğraştım, kayıt defterini kurcaladım ama yemiyor.
Önce butonların rengi çubuğun rengini alıyor sonrada o kısım üstüne filtre eklenmiş gibi koyulaşıp çizgili oluyor böylesi daha iyi olmuş dikkatini dağıtmıyor insanın. Dediğim gibi insider kullanırken yoktu 636 için eklenmiş heralde.

Bay H

Bay H

Üye
Çok öyle aman aman bir bilgi değil ancak nihayetinde W10M ile ilgili bir bilgi olduğu için;

Windows 10 Mobile gelecek cihazlar için artık ekran boyutu sınırı 9 inç.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, flutewoddy, erhanercan ve 1 kişi daha
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet ekran çözünürlüğü 480x854 olduğundan gizlenmiyor. 54 piksel gezinti çubuğu için. Gizlemek için uğraştım, kayıt defterini kurcaladım ama yemiyor.
Önce butonların rengi çubuğun rengini alıyor sonrada o kısım üstüne filtre eklenmiş gibi koyulaşıp çizgili oluyor böylesi daha iyi olmuş dikkatini dağıtmıyor insanın. Dediğim gibi insider kullanırken yoktu 636 için eklenmiş heralde.
Dediğim gibi resmi olarak gelen modellerin hepsinde var bu özellik, benim de hoşuma gidiyor. Alakasız ama sensör eksikliğinden dolayı gizlenmiyor diye düşünmüştüm hep.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile ile destekleyen tüm Lumia modellerine Çift Tıkla Uyandırma özelliğinin geleceği belirtiliyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386, dark_13 ve mp2934
volumezoom

volumezoom

Üye
Windows 10 la gelen cihazlarda yok galiba

Lumia

remzi33

remzi33

Üye
Lumia 950 ve Lumia 950 XL gibi Windows 10 Mobile ile satışa sunulan modellerde aktif değildi.
bu ms'yi anlamak gerçekten mümkün değil. 2400 liralık telefonda bu özelliğin şu ana kadar olmaması inanılır gibi değil ya

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
mp2934

mp2934

Üye
yeni mağazada uygulamaların ekran görüntüleri yok mu ben mi göremedim

Üst Alt