Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

.BlueTR

.BlueTR

Üye
bu ms'yi anlamak gerçekten mümkün değil. 2400 liralık telefonda bu özelliğin şu ana kadar olmaması inanılır gibi değil ya
Hadi o gelecek deniliyorda Snapdragon 212li 650nin 999tlye çıkması nedir :ehe
Iris tarayıcısı falan olsa yada aynı fiyattaki diğer rakiplerinde olmayan bi özelliği olsa tamam diyeceğimde o paraya 2gbramli snap410lu yada mediatekli çok daha iyi alternatifler varken 999tl o telefona verilmez.
W10la çıkan en ucuz ve en düşük donanımlı cihaz buysa orta segmente pek orta segment diyemeyeceğiz. 1600tlye snapdragon 410lu cihazları satarlar artık.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu ms'yi anlamak gerçekten mümkün değil. 2400 liralık telefonda bu özelliğin şu ana kadar olmaması inanılır gibi değil ya
Bu yorum biraz abartı olmuş sanki. Telefonun fiyatı ile özelliklerin alakası olsaydı 4.000 liralık İphone 6S Plus 128GB modeli terlikleri getirmesi lazımdı.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic, dark_13 ve symbianbelle
jetgil

jetgil

Üye
insider sürümündeki grove music sıkıntılı baya.
Bir kaç defa şarkı değiştirildiğinde tepki vermemeye başlıyor müzik çalamıyoruz bir daha. onuda youtubeden bir parça açıp tekrar grove musice donerek çözüyorum.
Gün içinde anlamadığım şekilde kendini resetlediği oluyor.
SMS lerde bildirim gelmeme sıkıntısı yaşadım geçen gün.

Çakma kararlı sürümde olsa .318 iyimiş insidere nazaran. Geri dönmeyede üşeniyorum insider ile devam :D

remzi33

remzi33

Üye
Bu yorum biraz abartı olmuş sanki. Telefonun fiyatı ile özelliklerin alakası olsaydı 4.000 liralık İphone 6S Plus 128GB modeli terlikleri getirmesi lazımdı.
şimdi apple için durum farklı. Millet apple ürünlerine özellik için değil arkadaki elma için para veriyor :D

• Beğen
Tepkiler: ceza87, symbianbelle ve erhanercan
mp2934

mp2934

Üye
bu microsoftun ios ve android için yayınladığı translator uygulaması niye bizimkinden farklı ya arayüzü çok hoşuma gitti onlardaki uygulamanın

onursarii

Üye
Kararlı sürümdeyim ve şöyle bir durumla karşı karşıya kalıyorum. Genelde sosyal ağ uygulamalarını (facebook, twitter, instagram, swarm), edge'i, maili ve böyle bir kaç uygulamayı daha arka planda açık tutuyorum ki yeni baştan açılmasın arka planda çalışır durumda kalsın diye. Bir süre sonra hiç kullanmadığım uygulamalar listeden siliniyor. Geriye sadece 5-6 tane uygulama kalıyor. Bunları tamamen temizliyorum, son uygulamayı kapattıktan sonra bir başka uygulama daha açık görünüyor onu kapatıyor başka uygulama açık görünüyor, onu da kapatıyorum bir uygulama daha. Yani ilk görev yöneticisini açtığımda arka plandaki tüm uygulamalar görünmüyor. Ayrıca bu sona kalan uygulamalara bastığımda geç açılıyor yani yeni baştan açılıyor gibi. İşime yaramıyor açıkçası. Ama gerçekten şunu söyleyeyim, Edge haricinde sık kullandığım uygulamalar pek şarj yemiyor. Edge acayip şarj yiyor maalesef. Kullanmadığım durumda da çok az şarj gidiyor. Bu kadar uzun yazmışken Kamera'ya da değinmeden edemeyeceğim. Bugün arkadaşla selfie çekilelim dedik, geç açılması mı dersin, geç çekmesi mi dersin, fotoğrafı önizleme açarken siyah ekranda kalması mı dersin, ne ararsan var yani.

skynet

Üye
Microsoft Telefon
Outlook posta ve takvim
Microsoft Kamera
Güncellendi.

serinaga

serinaga

Üye
Bende de görünmüyor güncelleme ...

mTalk'tan gönderildi

Bay H

Bay H

Üye
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Son insider yapısını kullanıyorum. 1520 ile OIS yani dijital video sabitleme açıkken video çekmek istediğim de görüntüler birbirine giriyor, parçalanıyor, renkler karışıyor falan saçma sapan bir hal alıyor. Sizlerde nasıl durum?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Son insider yapısını kullanıyorum. 1520 ile OIS yani dijital video sabitleme açıkken video çekmek istediğim de görüntüler birbirine giriyor, parçalanıyor, renkler karışıyor falan saçma sapan bir hal alıyor. Sizlerde nasıl durum?
Aynısı bende de oluyor,dün akşam sıfırlama yaptım ama henüz video çekimini denemedim.

dakamon

dakamon

Üye
Kamera -> 204.71.0 -> 404.121.0
Telefon -> 17.6006 -> 17.13004
Outlook -> 6868.40932 -> 6868.41112
Şu kamera güncellemesi bize de gelsin belki düzelir. Rezaletlik hala devam ediyor. Kendi kendine kapanmalar kasmalar donmalar. GEç tepki vermeler.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve onursarii
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Aynısı bende de oluyor,dün akşam sıfırlama yaptım ama henüz video çekimini denemedim.
Allahtan sabitlemeyi kapatınca düzeliyor.
No build news to share today, but we do have PC and Mobile candidates in internal rings right now.

lamia925

lamia925

Üye
gençler depolamada instagram uygulaması 750 mb boyutlarına dayandı bunu temizlemek için ne yapabilirim ayrıca whatsapp şarj yeme oranı %40larda bunun için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
cumartesi düğüne gittim. Bir video çekeyim dedim rezil oldum. Kare atlamaları mı demezsin , videonun parçalanması mı demezsin ne ararsan hepsi vardı.
Kameranın fotoğraf performansına ise diyecek laf bulamıyorum! Hesap makinesiyle fotoğraf çeksen ondan bin kat daha iyi resim çeker!
gençler depolamada instagram uygulaması 750 mb boyutlarına dayandı bunu temizlemek için ne yapabilirim ayrıca whatsapp şarj yeme oranı %40larda bunun için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim

akıllı depolamadan uygulamayı kaldırıp yeniden yükleyebilirsiniz.
WhatsApp için ne desem şimdi bilemedim.

lamia925

lamia925

Üye
cumartesi düğüne gittim. Bir video çekeyim dedim rezil oldum. Kare atlamaları mı demezsin , videonun parçalanması mı demezsin ne ararsan hepsi vardı.
Kameranın fotoğraf performansına ise diyecek laf bulamıyorum! Hesap makinesiyle fotoğraf çeksen ondan bin kat daha iyi resim çeker!

akıllı depolamadan uygulamayı kaldırıp yeniden yükleyebilirsiniz.
WhatsApp için ne desem şimdi bilemedim.
eyvallah hocam. videoları aslında normal çekiyo vlc den filan açarsanız düzgün gösteriyo fotoğraflar uygulamasında takılmalar oluyo

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Windows insider güncellendi

mTalk'tan gönderildi

Üst Alt