Kararlı sürümdeyim ve şöyle bir durumla karşı karşıya kalıyorum. Genelde sosyal ağ uygulamalarını (facebook, twitter, instagram, swarm), edge'i, maili ve böyle bir kaç uygulamayı daha arka planda açık tutuyorum ki yeni baştan açılmasın arka planda çalışır durumda kalsın diye. Bir süre sonra hiç kullanmadığım uygulamalar listeden siliniyor. Geriye sadece 5-6 tane uygulama kalıyor. Bunları tamamen temizliyorum, son uygulamayı kapattıktan sonra bir başka uygulama daha açık görünüyor onu kapatıyor başka uygulama açık görünüyor, onu da kapatıyorum bir uygulama daha. Yani ilk görev yöneticisini açtığımda arka plandaki tüm uygulamalar görünmüyor. Ayrıca bu sona kalan uygulamalara bastığımda geç açılıyor yani yeni baştan açılıyor gibi. İşime yaramıyor açıkçası. Ama gerçekten şunu söyleyeyim, Edge haricinde sık kullandığım uygulamalar pek şarj yemiyor. Edge acayip şarj yiyor maalesef. Kullanmadığım durumda da çok az şarj gidiyor. Bu kadar uzun yazmışken Kamera'ya da değinmeden edemeyeceğim. Bugün arkadaşla selfie çekilelim dedik, geç açılması mı dersin, geç çekmesi mi dersin, fotoğrafı önizleme açarken siyah ekranda kalması mı dersin, ne ararsan var yani.