Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Çünkü Microsoft'un stratejisi '3 yıl önce çıkan telefonlarımızda olan özelliği neden yeni cihazlara da ekleyelim ki?'
Telefonların kutusundan kulaklık çıkmaması da bu harika stratejinin büyük bir parçası.
kendi bacağına sıktı.benim gibi bi adamı bile bitirdi kendine

dücane

dücane

Üye

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve Sensation
serinaga

serinaga

Üye
Günaydın arkadaşlar,cihazımda(1520)bu son yapı yüklü yalnız son takvim güncellemesinden sonra(40732.0)liveTile de tarihi otomatik olarak yenilemiyor,şuanda ayın 29 unu gösteriyor,sizde de bu sorun var mı acaba.

Benim cihaz uygulamaları artık güncellemediğinden şimdilik bu sorunu yaşamıyorum. İşin ilginç tarafı Uygulama, metin boyutu değerini 250'den 175'e çektim, restarttan sonra 35 uygulama buldu güncelleme için, tekrar 250'ye çektim tekrar35 uygulama güncellendi, gel gör ki halen versiyonu yükselen uygulamaları görmüyor :) Acaba şeytan bunun neresinde :allalla:
Ahhaaa ! Hayret şimdi mağaza güncellendi :) Bakalım gerisi gelecek mi ...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 14332'de Mağazadan uygulama güncelleme sırasında, güncellenen uygulamayı o sırada kullanırsanız uygulama kapanıyor, buraya kadar her şey normal. Fakat güncelleme sonrası uygulama otomatik olarak kendini başlatıyor. Güzel bir özellik.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
bu son sürüm lumia 830a gelmiyor. Bir önceki sürümde sıfırlama yaptım update advisrolamı yüklemem lazım windows insiderla mı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu son sürüm lumia 830a gelmiyor. Bir önceki sürümde sıfırlama yaptım update advisrolamı yüklemem lazım windows insiderla mı?
Konunun ilk mesajının üstünde neyi seçerek ne yükleyebilirsiniz yazıyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sürüm 10.0.14332.1001 kurulu. 10.0.10586.242 kurmak istiyorum. realease seçeneği çıkmıyor.
Geri gitmek istiyorsunuz böyle bir şey imkansız. Yapmak için Windows Device Recovery Tool ile Windows Phone 8.1'e geri dönmelisiniz. Sonrası malum.

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
Geri gitmez istiyorsunuz böyle bir şey imkansız. Yapmak için Windows Device Recovery Tool ile Windows Phone 8.1'e geri dönmelisiniz. Sonrası malum.
Yok hocam ben yanlış anlamışım. Başlıkta ki sürüm numarası eskiymiş. Uzun süredir konuyu takip etmediğim için böyle oldu kusura bakmayın.

• Beğen
Tepkiler: Sensation

skynet

Üye
Telefon donduğunda reset atıyorum açılışta sd kart tara uyarısı veriyor sürekli
218'de bu kadar olmazdı

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
218'de bu kadar olmazdı
Dikkat ettiğiniz herhangi bir iyileştirme olmadı mı? Kimse bir şey demedi 10586.242 hakkında.

.BlueTR

.BlueTR

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Aybars1979 ve Sensation
ON9

ON9

Üye
Aynı tas aynı hamam işte 586.x değişiyor ama performans hep aynı. Hayır anlamadığım yeni nesillerde de bariz donmalar varken/oluyorken eski nesillere sın surum yok demenin mantığı nedir? Bu arada unutmadan yıllar önceki 3d'nin yaşam bulmuş hali:

skynet

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Sensation
dücane

dücane

Üye
218'de bu kadar olmazdı

Ben halen 8.1´deyim ve telefonu her actigimda SD kart tara uyarisi aliyorum. SD karti formatladim, sorun yinede devam ediyor

Üst Alt