onursarii
Üye
Düzeltmeler neler? Hiçbir yerde bulamadım haberi de.Yapı 10586.242 (Release Preview) yayınlandı.
Düzeltmeler neler? Hiçbir yerde bulamadım haberi de.Yapı 10586.242 (Release Preview) yayınlandı.
Aynen bende baktım ama hiçbir yerde bir haber yok.Düzeltmeler neler? Hiçbir yerde bulamadım haberi de.
insider içinbenim 950xl de güncelleme görünmüyor?
Atılacak telefonlar belli malum Windows 10 verilmeyen kendi kaderine terk edilen telefonlar.Atın o telefonları
Yapı 10586.242 iyileştirmeleri:
•Improvements to general application compatibility.
•Improvements in the upgrade experience, including fixing an issue where some devices would lose data connections or touch input after upgrading to Windows 10.
•Improved the reliability of reminders.
•Improved UI for tracking data usage under Settings > Network and wireless > Data usage.
•Improved the navigation bar experience for some devices.
•Fixed an issue where some SD card readers were not recognized.
•Updated Daylight Savings in countries with Daylight Savings changes.
bende klavye güncellemeleri sıkıntısız iniyorÇok garip ya, klavye güncellemeleri ile ilgili hiçbir şey yapmamışlar yine. İndiremiyorum İngilizce klavye T9 iptal. :/
Hadi bakalım inşallah. Umarım İnstagram en az bi androidteki kadar özellikli ve sorunsuzdur.Facebook, Messenger ve Instagram uygulamaları Windows 10 için resmi olarak indirmeye sunuldu. Yeni Facebook uygulaması Windows 10 Mobile için de yakında indirmeye sunulacak.
Kullanmadınız mı daha? Çıkalı çok oldu. Android'tekinden daha iyi, biraz sıkıntılı.Hadi bakalım inşallah. Umarım İnstagram en az bi androidteki kadar özellikli ve sorunsuzdur.
bende iki yapıdır çalışmıyor. İngilizce klavye tahmini yok şuanbende klavye güncellemeleri sıkıntısız iniyor
Hangi sürümü kullanıyorsunuz?bende iki yapıdır çalışmıyor. İngilizce klavye tahmini yok şuan
Son güncellemelerden sonra Instagram baya bir sorunsuz çalışıyor.Kullanmadınız mı daha? Çıkalı çok oldu. Android'tekinden daha iyi, biraz sıkıntılı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız