KırmızıBeyaz60
Üye
bende de olmadı. Kullanıcı adı ve parola hatalı diyor, doğru yazdığıma eminimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bende de olmadı. Kullanıcı adı ve parola hatalı diyor, doğru yazdığıma eminimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben bu şekilde bağlanıyorum hocam onu bilemiyorumbende de olmadı. Kullanıcı adı ve parola hatalı diyor, doğru yazdığıma eminim
Benîde delirtti(1520)Windows recovery device tool ile 8.1 e geri dönüş yaptım sonra da yukseltme danışmanı uygulaması ile w10 a yukselttimW10 nasıl geri dönebilirim lumia1520
14322 nolu yapı telefonu delirti benide
valla redstone yapısı pc de delirtiyor ken beni telefondaki durumunu düşünemiyorum açıkçası. pc de güncelleme gelsede az biaz düzelse diye karnım ağrıya ağrıya bekliyorum telefonda hiç çekilecek durumda değildir bu yapılar.W10 nasıl geri dönebilirim lumia1520
14322 nolu yapı telefonu delirti benide
Benîde delirtti(1520)Windows recovery device tool ile 8.1 e geri dönüş yaptım sonra da yukseltme danışmanı uygulaması ile w10 a yukselttim

Doğan görünümlü şahine binmemizi istiyor benim anladığımO zaman bu angut ms neden hala insider yapı yayınlıyor bizim için, anlamış değilim
Ben şuan insider değilim.Al benden de o kadar, telefon kafayı yedi resmen, iki defa sıfırladım ama toparlayamadı, aşırı ısınma, pilin hızlı deşarjı veee sebepsiz yere iki defa çakıldı, 3-5 soft resetle zar-zor açıldı. Baktım ki iş kötüye gidiyor, PES ettim Redstone yapıdan ve 8.1'e dönüp yine insider ile 10586.xxx son sürümüne geçtim ve rahat ettim ...
Artık Redstone sorunsuz bir hale gelince geçerim sanırım, valla yoruldum insider olmaktan![]()
Yapı 14322 sürümü nasıl diyorlar Türkçe'de pek smooth değil. Akıcılık konusunda sorunları var. Ama kullsnıma engel olacak pek bir şey yaşamadım. Sadece şarjdayken çift tıkla açmaya çslıştım bir keresinde ve telefonun ekrsnı karardı navügasyon tuşlarının ışıkları yanıp sönmeye bsşladı. Onun dışında herhsngi bir atma ya da durduk yerde ısınmaya rastlamadım. Ama 4G bağlantısında belli noktalar aşırı ısınıyor.
Bu arada Microsoft Edge için WebM, VP9 ve OPUS desteği için çalışmalar başlamış. Yakında ön izleme için test sürümlerinde kullanılabilir olacaktır.
Soft reset attım bir daha da yapmadı.Hah işte o navigasyon ışıklarının yanıp sönmesi beni deli etti, aynı gün tam 3 kez yaptı, çaresiz döndüm geri ...