TamamdırKaç mesajınızı sildim bilmiyorum ama silinen mesajlarınızdan biri aşağıdadır. Bu mesaj kısa bir süre gösterimde kalacaktır.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bendede durum aynı uygulamaları sildim. Beklemede olanları tek tek günçelledim düzeldi ama telefon kapanıp açılınça aynı olduArkadaşlar, L1520 son sürüm yüklü, dün telefonu sıfırladım ve sonuç bu76 Uygulama ikinci defa yüklenmeyi bekliyor, bakalım düzelecek mi ?
Eduroam gelecek mi acabaEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Windows 10 Mobile Redstone güncellemesi ile hotspot 2.0 desteği de geliyor.
inşallah.Eduroam gelecek mi acaba
Eski nesil dediğimiz cihazlara Yapı 10586.xxx sürümleri yeni nesil cihazlara da Yapı 14xxx sürümleri geliyor. Yani Yapı 14xxx sürümleri sadece resmi Windows 10 Mobile güncellemesi alan cihazlar için.27. Yapı sadece yeni nesillere mi geldi? Konuyu parçalasak keşke. Eski nesillerle yeni nesillere gelen güncellemeleri ayrı ayrı yayınlasa adminlerimiz.
Konunun ilk mesajında her şey yazıyor.27. Yapı sadece yeni nesillere mi geldi? Konuyu parçalasak keşke. Eski nesillerle yeni nesillere gelen güncellemeleri ayrı ayrı yayınlasa adminlerimiz.
Bağlanıyor musun? Hangi okulda?eduroam zaten var hocam ben bağlanıyorum okulda
doğrulama seçeneğini yok yap bağlanırBağlanıyor musun? Hangi okulda?
son yapı şimdi gerçek yüzünü gösterdi. Gece 01 civarı %72 şarj ile telefonu bıraktım. Mobil veri kapalı wi-fi bağlı şuan şarj %30.
sıfırlamak olabilir ama tekrar uygulama ve oyun kurmak ana ekranı ayarlamak deli ediyorSıfırlayım bişey yapın aşırı bir kayıp olmuş. Bende kayıp max %10 wifi açıkken.
Eduroam bağlantı ayarlarının ekran görüntüsünü atarsan daha iyi olur.doğrulama seçeneğini yok yap bağlanır
Zaten resmi olarak w10 da gelmedi 820 ye. Ve insider olarak ta en fazla 10586 sürümlerini yükleyebilecek 820Arkadaşlar kusura bakmayın, uzun zamandır konudan uzağım, şimdi benim l 820 ye redstone v.s. yapılar bitince final sürümü gelecek mi? Yoksa 10586 sürümünde kalacak mı cihaz?