Esendağlı
Üye
Ben de bu gün fark ettim çok güzel olmuş .Yeni yapı ile SMS iletim raporu artık ayrı SMS olarak gelmiyor:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben de bu gün fark ettim çok güzel olmuş .Yeni yapı ile SMS iletim raporu artık ayrı SMS olarak gelmiyor:
aynı durumdayım sanırım bu sefer ex oldu benim cihazhadi hayırlısı cihaz uçtu. Şarj yok. Kapanıp açılıyor. Batarya bitmiş. WDRT çare olamadı. başka yollar deneyeceğim..

nokia care suite ile şansımı deneyeceğim. Beyler Lumia 1520 için Product code verebilecek var mı ? Ona gore dosyaları indireceğim.aynı durumdayım sanırım bu sefer ex oldu benim cihaz![]()
Buradan hem koda bakabilirsin hem de manuel olarak indirebilirsinnokia care suite ile şansımı deneyeceğim. Beyler Lumia 1520 için Product code verebilecek var mı ? Ona gore dosyaları indireceğim.
Hocam Google materyal dizayn bu ne w10 u
Nasıl yüklediniz acaba? Kayıt defterinden model falan değiştirince gelmedi bana. Yeni yöntemden bahsetmişler ama ben o değerleri değiştiremiyorum ro olarak gözüküyorlar.Bende gördü de kurmadan yorumları okuyum dedim. Geri dönücem ben de eski yapıya hazır sorunlar çözülmüş 14322 de çalışmıyormuş
Desteklenmeyen cihazlar için mi bu olay? Öyleyse 8.1e dönüyorum registry ile yüklerim redstoneSon yapıyı yüklerken eğer cihazınız sonsuz boot döngüsüne girdiyse WDRT ile "Denim" sürümüne oradan da tekrar Windows 10 Mobile 14322 numaralı sürüme dönüş yapabilirsiniz
Cihaza windows phone 8.1 yükleyip resmi Windows 10 sürümü ile geçelim insider'e bu sefer![]()
Son yapıyı yüklerken eğer cihazınız sonsuz boot döngüsüne girdiyse WDRT ile "Denim" sürümüne oradan da tekrar Windows 10 Mobile 14322 numaralı sürüme dönüş yapabilirsiniz
Cihaza windows phone 8.1 yükleyip resmi Windows 10 sürümü ile geçelim insider'e bu sefer![]()
, sen yaptıysan bi yardım et elini ayağını öpeyim

Windows 10 pc'deki kilit ekranı windows spotlight özelliğimobil için de mi geliyor acaba?
Spotlight nedir hocam
Ne ki spotlight
mTalk'tan gönderildi
Ne ki spotlight
mTalk'tan gönderildi
Spotlight nedir hocam
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bence windows default lock screen uygulamasının ismi windows spotligt olarak değişmiş olacak
820 ile geldi de 830 kaldıSabah Snapdragon 830 ile gelecek amiral gemi modeli haberi ortaya çıktı
Şimdi de Redstone ile Snapdragon 830 ve 625'e destek geldiği belirtiliyor. Geliyor herhalde![]()