Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

m542tf

m542tf

Üye
Son yapıda FM radyo kaldırılmış.
Tüm uygulamalarda Aksesuarlar uygulaması sizde görünüyor mu? Ne Yapı 14295'te ne de bu yapıda görünüyor.
aksesuarlar bende duruyor ama fm radio uçmuş

• Beğen
Tepkiler: Sensation
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Akbank ve Messenger uygulamalarına giremiyorum uygulamadan atıyor.akbankı kaldırıp tekrar kurdum durum yine aynı,hay senin yapacağın işe ms.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Keşke herkes geri bildirim yapmasa. Ayarlar ingilizce olmuş diye geri bildirim yapanlar olmuş. Adamlar zaten finale doğru kendi diliniz tamamen çevrilecek diye başta bildiriyor.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Şu redstone yapılarını bir yükleyebilsem 1020 ye güzel olacak da ilk yapıdan sonraki yapıları görmüyor insider'da.

- Iphone 6s Plus ile gönderildi.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Keşke herkes geri bildirim yapmasa. Ayarlar ingilizce olmuş diye geri bildirim yapanlar olmuş. Adamlar zaten finale doğru kendi diliniz tamamen çevrilecek diye başta bildiriyor.

MS hatayı en başında yaptı.Hiç Türkçe dil vermeyecekti.İnsider yapıları tamamen İngilizce olmalıydı bence.Anlayan kullanmalıydı.O zaman kimse yakınmazdı

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, dark_13, Sensation ve 1 kişi daha
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
27 nci yapıyı yükledikten sonra Windows Kamera'yı çalışmaz hale getirdi.
O düzelene kadar önereceğiniz bir Kamera uygulaması var mı?

enessrsy

enessrsy

Üye
Groove Müzik son güncelleme ile artık gerçekten evrensel oldu. 3.6.1886.0 sürümü Insiderler için birkaç saate aktif olacak.
Yenilikler ise:
·Improvements to playback including:
oWhen unplayable tracks appear in Now Playing, we properly gray them out and jump over them without displaying an error

• We prevent you from playing unplayable content (for instance, if you are offline and try to play a streaming album we won't try to play it, we'll immediately tell you it can't be played and why)
  • We added extra telemetry to playback errors so that we can continue to improve the app
·We removed the app’s dependencies on Xbox Live which means you don’t need an Xbox Live account to use Groove (and sign-in is much faster and more reliable)!
·It’s easier to tell what’s happening when Groove is sync’ing your collection for the first time.
·You’ll see “Unknown Artists” less often in your collection because the app looks at both song artist and album artist metadata.
·The process we use to show additional metadata to what’s in your local files is 10x faster and gives better results!!
·The app defaults to Explore for search results if you have a Groove Music Pass and you have don’t have a limited data plan.
·When viewing artists, you can view their work by albums or songs. Try it by selecting “Songs view” when viewing an artist.
·Radio stations can be started from albums and songs – the app will start the radio based on the artist.
·The app now shows your collection size at the top of the collection views.
·On mobile, background art fills the screen so that it’s seen under the system icons at the top.
·You can use ‘Refine’ to filter your collection by source (OneDrive, Pass, Purchased, On this device only).
·If something gets really out of whack in your collection, you can now choose to ‘Reset’ your cloud collection.
·We added jumplist support for collection views organized by release year.
·The ‘hotlinks’ in Album reviews and Artist bios now work on mobile.
·We added a simple lockscreen setting for Continuum. We made lots of styling updates for Continuum too!

ama hala ve hala şarkıları karıştıramıyor. :duvar2:

• Beğen
Tepkiler: Krnl386
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
27 nci yapıyı yükledikten sonra Windows Kamera'yı çalışmaz hale getirdi.
O düzelene kadar önereceğiniz bir Kamera uygulaması var mı?

Proshot ücretli kullanabilirsin. Camera360 sight ücretsiz kullanabilirsin. Ama sıkıntı sistem kaynaklı olduğu için onlardan da tam performans alamayabilirsin. Örnek vermem gerekirse ben 1020 kullanıyorum bende de redstone dan sonra kamera malulen emekli oldu ama proshot kullanarak fotoğraf çekebiliyorum. Ama onda da çözünürlük 41 mp görünmüyor 5mp görünüyor. Redstone dan öncede proshot yüklüydü ama 41 mp görünüyordu.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Muhtemelen bir sonraki yapıda aktifleşecek.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01

skynet

Üye
Sıfırlamadan sonra kamerada video modu sürekli bu hatayı veriyor

Tekrar sıfırlama yaptım ama sorun hala devam ediyor

efeler12

efeler12

Üye
Lumia 920ye kuran yok mu, herkes geri mi döndü :D

----------
Çalışmıyormuş xda da sürekli reset atıyor yazmışlar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ben yeni yapıyı lumia 720ye kuramadım. Güncelleme gözükmüyor rm kodlarını değişince

efeler12

efeler12

Üye
Ben yeni yapıyı lumia 720ye kuramadım. Güncelleme gözükmüyor rm kodlarını değişince
Bende gördü de kurmadan yorumları okuyum dedim. Geri dönücem ben de eski yapıya hazır sorunlar çözülmüş 14322 de çalışmıyormuş

onursarii

Üye
Yeni yapı .218'e göre nasıl? Daha mı iyi daha mı kötü kullanış açısından?

furyzer0

furyzer0

Üye
Ayarlar arkaplan siyah mı ? Eğer öyle ise çok mutlu olurum

Sent from mtalk using lumia 950

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni yapı ile SMS iletim raporu artık ayrı SMS olarak gelmiyor:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: ceza87, flutewoddy, dark_13 ve 4 diğerleri
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
  • Beğen
Tepkiler: dark_13
dakamon

dakamon

Üye
Yeni yapı ile SMS iletim raporu artık ayrı SMS olarak gelmiyor:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Heh eğer böyle sadece o altta bilgi gelirse ben tekrar açarım iletim raporu almayı.

• Beğen
Tepkiler: dark_13

Üst Alt