Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Sensation

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
hadi hayırlısı cihaz uçtu. Şarj yok. Kapanıp açılıyor. Batarya bitmiş. WDRT çare olamadı. başka yollar deneyeceğim..

• Beğen
Tepkiler: Rock Ve Roll
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
n000k

n000k

Üye
Kamera ya güncelleme gelmiş. Şimdi güncelledim. Ama hala hata veriyor [emoji20]

-yeniliklere açığız_[emoji442]-

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
nokia care suite ile şansımı deneyeceğim. Beyler Lumia 1520 için Product code verebilecek var mı ? Ona gore dosyaları indireceğim.
Buradan hem koda bakabilirsin hem de manuel olarak indirebilirsin

xiseyn

Üye
eski seri lumialara hiçbir şekilde yüklenmiyor mu??

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Hocam Google materyal dizayn bu ne w10 u

Haklısın ne Windows 10'u bu resmen Google'ın materyal dizaynı. Hatta Microsoft'un MDL2 tasarım dili ile hiç alakası yok. Ben de neresini benzettiysem artık :ah
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

@ErenMETE

@ErenMETE

Üye
Lumia 520 için iyi mi Windows 10 ?

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bende gördü de kurmadan yorumları okuyum dedim. Geri dönücem ben de eski yapıya hazır sorunlar çözülmüş 14322 de çalışmıyormuş
Nasıl yüklediniz acaba? Kayıt defterinden model falan değiştirince gelmedi bana. Yeni yöntemden bahsetmişler ama ben o değerleri değiştiremiyorum ro olarak gözüküyorlar.

Bay H

Bay H

Üye
Son yapıyı yüklerken eğer cihazınız sonsuz boot döngüsüne girdiyse WDRT ile "Denim" sürümüne oradan da tekrar Windows 10 Mobile 14322 numaralı sürüme dönüş yapabilirsiniz :kıskıs:

Cihaza windows phone 8.1 yükleyip resmi Windows 10 sürümü ile geçelim insider'e bu sefer :kıskıs:

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Son yapıyı yüklerken eğer cihazınız sonsuz boot döngüsüne girdiyse WDRT ile "Denim" sürümüne oradan da tekrar Windows 10 Mobile 14322 numaralı sürüme dönüş yapabilirsiniz :kıskıs:

Cihaza windows phone 8.1 yükleyip resmi Windows 10 sürümü ile geçelim insider'e bu sefer :kıskıs:
Desteklenmeyen cihazlar için mi bu olay? Öyleyse 8.1e dönüyorum registry ile yüklerim redstone

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye

wdrt telefonu görmüyor hatta pc telefonu görmüyor şu an usb device not recognized deyip duruyor :alsana:, sen yaptıysan bi yardım et elini ayağını öpeyim :) :sos

edit: sorun çözüldü kablo bozukmuş :(

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sfgnrl
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 pc'deki kilit ekranı windows spotlight özelliğimobil için de mi geliyor acaba?
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, sfgnrl, Krnl386 ve 2 diğerleri
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Ne ki spotlight

mTalk'tan gönderildi

Bay H

Bay H

Üye
Sabah Snapdragon 830 ile gelecek amiral gemi modeli haberi ortaya çıktı

Şimdi de Redstone ile Snapdragon 830 ve 625'e destek geldiği belirtiliyor. Geliyor herhalde :koş:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ne ki spotlight

mTalk'tan gönderildi

Spotlight nedir hocam

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

bence windows default lock screen uygulamasının ismi windows spotligt olarak değişmiş olacak

Öyle de denebilir. Ama Spotlight, Kilit Ekranında Bing arka planı ayarlamış gibi çalışıyor. Fakat resimleri görüntülerken internet bağlantısı kullanmıyor. Bing bir şekilde cihazda bazı görseller kaydediyor. (bu görseller normal şartlarda cihazda açılamıyor) daha sonra kilit ekranında sırayla bu görselleri gösteriyor. Ekranın sağ üst köşesinde "bu resmi beğendiniz mi" yazıyor. Evet derseniz resim görüntülenmeye devam ediyor. Hayır derseniz o resim bellekten siliniyor.

Kullanmaya devam ettikçe sadece sizin hoşunuza giden resimlerden oluşan bir kilit ekranı slayt gösterisi gibi bir özelliğiniz olmuş oluyor.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl, dücane, n000k ve 1 kişi daha
enessrsy

enessrsy

Üye
Sabah Snapdragon 830 ile gelecek amiral gemi modeli haberi ortaya çıktı

Şimdi de Redstone ile Snapdragon 830 ve 625'e destek geldiği belirtiliyor. Geliyor herhalde :koş:
820 ile geldi de 830 kaldı :hmmm

Üst Alt