4MaGuS
Üye
bunlar redstone ile gelecek değil mi inş. Öyledir çok fazla beklemeyiz bu şekildeBu arada hızlı ayarlar butonları sürükle bırak yöntemi ile düzenleme
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunlar redstone ile gelecek değil mi inş. Öyledir çok fazla beklemeyiz bu şekildeBu arada hızlı ayarlar butonları sürükle bırak yöntemi ile düzenleme
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunlar şu anda test edilen şeyler. Önümüzdeki bir kaç yapıda Windows Insider için yayınlanan sürümlerde sunulabilir.bunlar redstone ile gelecek değil mi inş. Öyledir çok fazla beklemeyiz bu şekilde
Bu ikon olayını ben sormuştum geçen gün, sende ikonlar eklenir demiştin abiAyarlar menüsünde ikonları geleceğini söylemiş miydim?

İsabet olmuş mu diyelim taş attık tavşan çıktı mı diyelim?Bu ikon olayını ben sormuştum geçen gün, sende ikonlar eklenir demiştin abi![]()

Bende hayırlısı diyelim.İsabet olmuş mu diyelim taş attık tavşan çıktı mı diyelim?![]()

Gece yatmadan şarjı %100 ve takılı şekilde güncellemeyi başlattım sabah uyandığımda üzgün bir mavi surat karşıladı beni. Yükleme esnasında ne olduğu hakkında bir fikrim yok ama müzikler, fotoğraflar ve ne varsa gittiUmarım Recovery Tool ile yükleyebilirim 8.1
---
Maalesef mavi ekran üzgün surat kalıcı gibi Nokia Software Recovery Tool ile görmüyor telefonu
--
windows device recovery tool ile de denedim o da görmedi. Sanırım çöpe atma vakti geldi telefonu
Sürümünüz nedir?lumia1520 de fast ve slow harici release preview seçeneği yok production var nasıl yükleyebilirim son yapıyı
10586.164Sürümünüz nedir?
1520'de bu güncellemeyi almak için Insider olmaya gerek yok. Direkt bulması lazım.10586.164
teşekküreler ama bulmadı sıfırlamayı denerim artık1520'de bu güncellemeyi almak için Insider olmaya gerek yok. Direkt bulması lazım.
Kullandığınız sürümü nasıl yüklediniz?teşekküreler ama bulmadı sıfırlamayı denerim artık
ir önceki sürümden windows insiderla indirmiştim ancak sürümü hatırşayamadımKullandığınız sürümü nasıl yüklediniz?
Nöbetçi moderatör onlineYukarıda Ali Kemal abi (@papakudioflu) tarafından paylaşılan görsellerin 14322 numaralı sürüme ait olduğu belirtiliyor.

Bize gelcek mi bu yapı? Yani bizimki en son sürüm kurulu olduğu için, dün bi güncelleme yapmadık,biz bazı kişilerBugün yeni yapı yok. Fakat bu hafta gelmesi muhtemel.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aday ise Yapı 14322