Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Bu arada hızlı ayarlar butonları sürükle bırak yöntemi ile düzenleme
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunlar redstone ile gelecek değil mi inş. Öyledir çok fazla beklemeyiz bu şekilde

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bunlar redstone ile gelecek değil mi inş. Öyledir çok fazla beklemeyiz bu şekilde
Bunlar şu anda test edilen şeyler. Önümüzdeki bir kaç yapıda Windows Insider için yayınlanan sürümlerde sunulabilir.

• Beğen
Tepkiler: n000k ve 4MaGuS
Da®kness

Da®kness

Üye
Lumia 735 Dosya Gezgini'nde resimler klasörüne girip bir fotoğraf dosyasını yeniden adlandırdığımda uygulamadan çıkıyor. Tekrar girip baktığımda dosya adı değişmiş. Aynı şekilde yüklü bir pdf dosyasını değiştiriyorum sorun yok. Dosya gezginiyle alakalı bir durum olmalı. Dünkü güncellemeden öncede vardı.

serinaga

serinaga

Üye
Gece yatmadan şarjı %100 ve takılı şekilde güncellemeyi başlattım sabah uyandığımda üzgün bir mavi surat karşıladı beni. Yükleme esnasında ne olduğu hakkında bir fikrim yok ama müzikler, fotoğraflar ve ne varsa gitti :angry: Umarım Recovery Tool ile yükleyebilirim 8.1
---
Maalesef mavi ekran üzgün surat kalıcı gibi Nokia Software Recovery Tool ile görmüyor telefonu
--
windows device recovery tool ile de denedim o da görmedi. Sanırım çöpe atma vakti geldi telefonu

Tuş kombinasyonu ile resetlemeyi deneyin olmadı ...

mp2934

mp2934

Üye
lumia1520 de fast ve slow harici release preview seçeneği yok production var nasıl yükleyebilirim son yapıyı

dakamon

dakamon

Üye
Daha daha fazlası lazım. Arayüzde de ciddi radikal değişiklikler şart bence.

Bay H

Bay H

Üye
Yukarıda Ali Kemal abi (@papakudioflu) tarafından paylaşılan görsellerin 14322 numaralı sürüme ait olduğu belirtiliyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yukarıda Ali Kemal abi (@papakudioflu) tarafından paylaşılan görsellerin 14322 numaralı sürüme ait olduğu belirtiliyor.
Nöbetçi moderatör online :)

Sent from Surface Phone

• Beğen
Tepkiler: Bay H ve serinaga
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün yeni yapı yok. Fakat bu hafta gelmesi muhtemel.
Aday ise Yapı 14322

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl ve KırmızıBeyaz60
serinaga

serinaga

Üye
Yani yarın gelmesi muhtemel ...

n000k

n000k

Üye
Bugün yeni yapı yok. Fakat bu hafta gelmesi muhtemel.
Aday ise Yapı 14322
Bize gelcek mi bu yapı? Yani bizimki en son sürüm kurulu olduğu için, dün bi güncelleme yapmadık,biz bazı kişiler

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt