önceden en azından güncellenme tarihi ve bir uygulama yayınlanma tarihi vardı en azından bunlar olsa yine bakarız ne zaman yenilendi diye ama bunlarda yokMağazada nasıl son güncelleme tarihini kapattıysa bunu da kapattı![]()
Mağaza için farklı bir tasarım şirket içi testlerde kullanılıyormuş şu anda ona bir çözüm bulmak kolay nasılsa web tabanlı çalışıyor. Ama son şarjdan bu yana geçen süre daha önemli. Pilin ne kadar gittiğini bilemiyoruz resmen.Mağazada nasıl son güncelleme tarihini kapattıysa bunu da kapattı![]()
Umarım fazlası olur.Mağaza için farklı bir tasarım şirket içi testlerde kullanılıyormuş şu anda ona bir çözüm bulmak kolay nasılsa web tabanlı çalışıyor. Ama son şarjdan bu yana geçen süre daha önemli. Pilin ne kadar gittiğini bilemiyoruz resmen.

Siz böyle yazınca Güldür Güldür Şhow daki skeç aklıma geldi..Keşke bize de yapsalar o özelliği![]()

Eve Ms bizi yarı yolda bıraktı.bide bütün cihazlara w10 vereceğiz demişti.döneklik yaptıArkadaşlar arada bir göz attım ama uzak kaldım, eski nesillerin hiç mi şansı kalmadı wm10 için(maalesef androide geçiş yaptım, 820 nin ekranı da küçük gelmeye başlamıştı).
Formatlayıp temiz kurulum yapmayı denedin mi?Arkadaşlar Lütfen Yardım ;
Son yapıyı yükledikten sonra telefonu bugün açtığımda mobil veriye bağlanamadım. Ayarlardan girdiğimde, Hücresel ve SIM içi bomboş. Bu durumda ne yapmam gerekiyor ..? Bildirim kısmından mobil veriyi açıyorum ama bağlanmıyor.
Formatlayıp temiz kurulum yapmayı denedin mi?
Release prewiew seçeneğini seçince kararlı sürüm indirebiliyorsunLumia 1320 ye insider sürümü yükleniyor mu w10 un?
200₺ ya 1320 buldum ona göre alacağım. iPhone dan sıkıldım az değişiklik lazım![]()
14319 numaralı Windows 10 Mobile yapısının iyi çalıştığı belirtiliyor, haftaya gelecek sürüm bu olabilir.