papakudioflu
Emekli Yönetici
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Kilit ekranında bişey değiştiği görmek daha doğrusu MS'nin kilit ekranı diye bişey olduğundan haberi olduğu bilmek güzel.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Benim 640xl de felaket durumdaedge sorunu yok ancak bu akşam bende de pc 2 defa reset attı hayırlısı bakalım. mobilde ise artık arkadaşlar yardımıyla test ediyorum. 640xl da ciddi sorunlar var...

Windows 10 Redstone ve Anniversary Update'in birbirinden farklı iki güncelleme olduğunu söylediği andan itibaren okumayı bıraktımEnteresan bir yazı. Belki ilginizi çekebileceğini düşündüğüm için paylaşayım.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Şu klavyeyi nerden alabilirizEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ne değişt ki ben niye farkedemiyorum?Kilit ekranında bişey değiştiği görmek daha doğrusu MS'nin kilit ekranı diye bişey olduğundan haberi olduğu bilmek güzel.
Alt kısımıa bakın. Kilit ekranında direk arama ve fotoğraf çekme kısmı varne değişt ki ben niye farkedemiyorum?
Sadece Windows Phone 8.1'den Windows 10'a geçmeye yarıyor. Windows 10 için gereksiz.Upgrade advisor güncellendi yeni yapı mı gelecek
Ama sen çok fazla şey istiyorsun bu kadar yüklenme adamlaraAslında, Kilit Ekranına kamera butonu koyup hazır bir iyilik yapmışken, arama tuşu yerine telefon uygulamasını koysalardı da bir işe yarasaydı.![]()

Bide şunları yazı yerine buton şeklinde yapsalar keşke böyle çok basit duruyor.Glance Screen (Göz Atma) Ekranı, Kişiselleştirme menüsünün içine taşınıyor.
İlerideki yapılarda, yazıların baş tarafına ikonlar da eklenecekti.Bide şunları yazı yerine buton şeklinde yapsalar keşke böyle çok basit duruyor.