Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

erhanercan

erhanercan

Üye
Ahaa çektiğim videoyu izlerken arada disco ışığı gibi yanıp sönüyor ekran sonra atıyor :) upgrade Advisor da da bir kere görmüştüm bu hatayı slow yüklü şimdi bunda da öyle allah askına düzeltin artık şu sistemi ananıızı gabe ya sinirim bozuldu sabah sabah :)

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Mağazada nasıl son güncelleme tarihini kapattıysa bunu da kapattı :ehe
önceden en azından güncellenme tarihi ve bir uygulama yayınlanma tarihi vardı en azından bunlar olsa yine bakarız ne zaman yenilendi diye ama bunlarda yok

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Mağazada nasıl son güncelleme tarihini kapattıysa bunu da kapattı :ehe
Mağaza için farklı bir tasarım şirket içi testlerde kullanılıyormuş şu anda ona bir çözüm bulmak kolay nasılsa web tabanlı çalışıyor. Ama son şarjdan bu yana geçen süre daha önemli. Pilin ne kadar gittiğini bilemiyoruz resmen.

• Beğen
Tepkiler: n000k
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza için farklı bir tasarım şirket içi testlerde kullanılıyormuş şu anda ona bir çözüm bulmak kolay nasılsa web tabanlı çalışıyor. Ama son şarjdan bu yana geçen süre daha önemli. Pilin ne kadar gittiğini bilemiyoruz resmen.
Umarım fazlası olur.

Bay H

Bay H

Üye
Ayarlar bölümünde bulunan "Pil tasarrufu", "Pil" olarak değiştirildi; pil yönetimi ve arka planda çalışan uygulamalar üzerine yeni seçenekler
Telefon güncelleştirme kısmına yeniden başlatma, aktif saatler gibi yeni seçenekler
Bildirim öncelikleri ve uygulamanın kaç bildirim göstereceğini ayarlama
Kilit ekranında kamera tuşu (bayağı bir telefon modeli sıralanmış)

Ek olarak bir de şöyle bir şey var

"Nella schermata di blocco è di nuovo disponibile la voce per riattivare lo smartphone eseguendo un doppio click sullo schermo." :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mağaza'da Kitaplığım bölümünde de gelişmeler var:

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve Esendağlı
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Keşke bize de yapsalar o özelliği :(
Siz böyle yazınca Güldür Güldür Şhow daki skeç aklıma geldi..
İnşallah bizdeki bu özellik bozulmaz :)
Ağır, aksak da olsa, sinirlendirecek bir çok durumlarda olsa her şey daha güzel olacak gibi görünüyor.

Sanıyorum Microsoft'taki yazılımcılar alt yapı çalışmasıni bitirdikten sonra uygulamaya ağırlık verecekler.
Görünen o ki, şimideye kadar yazılımda bilgisayar tarafına daha daha fazla ağırlık verdiler.
Şimdi artık beklentimiz telefon tarafına.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, Esendağlı ve KırmızıBeyaz60
Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Bir iki gün galaxy j5 kullandım. Sonra babamın cihaz bozulduğu için ona verdim 1-2 hafta sonra androide geçiçem ancak lumia 625i anneme vericem. Neyse arkadaşlar androide geçtiğimde fark ettim windows eğer gelişirse(hızlı bir şekilde) androidide iosuda geçeriz çünkü windowsa göre daha bir açık hissediyorsun androidde ve cihazı 4G'den 3G'ye alana kadar akla karayı seçtim gurur duyun bizde çok basit :D
Yani anlayacağınız eğer bu kapalı kutu içinde kalma hissinden kurtulursak mevzu çözülür.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Windows Kamera ve Windows Maps güncelleme geldi.

salihoglu1

Üye
Arkadaşlar arada bir göz attım ama uzak kaldım, eski nesillerin hiç mi şansı kalmadı wm10 için(maalesef androide geçiş yaptım, 820 nin ekranı da küçük gelmeye başlamıştı).

YkPkY

YkPkY

Üye
Arkadaşlar arada bir göz attım ama uzak kaldım, eski nesillerin hiç mi şansı kalmadı wm10 için(maalesef androide geçiş yaptım, 820 nin ekranı da küçük gelmeye başlamıştı).
Eve Ms bizi yarı yolda bıraktı.bide bütün cihazlara w10 vereceğiz demişti.döneklik yaptı

Krnl386

Krnl386

Üye
Son yapı biraz sıkıntılıymış. Edge saçmalıyor, grove music ekrandan o kadar çok atıyor ki hızına yetişemiyorum. Sankim saniye de 100 hz ekranı göremiyorum bile.

Onur K.

Onur K.

Üye
Lumia 1320 ye insider sürümü yükleniyor mu w10 un?
200₺ ya 1320 buldum ona göre alacağım. iPhone dan sıkıldım az değişiklik lazım :ehe

Krnl386

Krnl386

Üye
Arkadaşlar Lütfen Yardım ;

Son yapıyı yükledikten sonra telefonu bugün açtığımda mobil veriye bağlanamadım. Ayarlardan girdiğimde, Hücresel ve SIM içi bomboş. Bu durumda ne yapmam gerekiyor ..? Bildirim kısmından mobil veriyi açıyorum ama bağlanmıyor.

Onur K.

Onur K.

Üye
Arkadaşlar Lütfen Yardım ;

Son yapıyı yükledikten sonra telefonu bugün açtığımda mobil veriye bağlanamadım. Ayarlardan girdiğimde, Hücresel ve SIM içi bomboş. Bu durumda ne yapmam gerekiyor ..? Bildirim kısmından mobil veriyi açıyorum ama bağlanmıyor.
Formatlayıp temiz kurulum yapmayı denedin mi?

manialog

manialog

Üye
Lumia 1320 ye insider sürümü yükleniyor mu w10 un?
200₺ ya 1320 buldum ona göre alacağım. iPhone dan sıkıldım az değişiklik lazım :ehe
Release prewiew seçeneğini seçince kararlı sürüm indirebiliyorsun

• Beğen
Tepkiler: Onur K.
Bay H

Bay H

Üye
14319 numaralı Windows 10 Mobile yapısının iyi çalıştığı belirtiliyor, haftaya gelecek sürüm bu olabilir.

• Beğen
Tepkiler: dark_13 ve Krnl386
erhanercan

erhanercan

Üye
14319 numaralı Windows 10 Mobile yapısının iyi çalıştığı belirtiliyor, haftaya gelecek sürüm bu olabilir.

Insallah 640xl de sözde kararli surumu yayinladilar ama berbat

Üst Alt