jetgil
Üye
Microsoft sever çalışan şeyleri bozmayıSağlam şeyi bozmayı nasıl başarıyor bunlar.her seferinde yazılımı sıfırdan mı yapıyolar.çok ilginç be

Microsoft sever çalışan şeyleri bozmayıSağlam şeyi bozmayı nasıl başarıyor bunlar.her seferinde yazılımı sıfırdan mı yapıyolar.çok ilginç be

tuvalette yazıyorlar o yüzdenSağlam şeyi bozmayı nasıl başarıyor bunlar.her seferinde yazılımı sıfırdan mı yapıyolar.çok ilginç be
Slow yükleyin. Kurulum bitince bi kez daha guncellemeyi kontrol edin isterseniz.resmi sürüm 820 ye yok ki,yani hangini seçersem w10 10586 lı yapıyı görüyor
Yok bunlar bişey içiyor ya ney.merak ettim şimdituvalette yazıyorlar o yüzden
şimdi tuvalette değişik stres koşulları altında çalışmak da kolay bişey değil.tebrik etmek lazım bazı şeyleri bozsalarda...

Önceden de öğrenmiş olduğumuz gibi Type-C değil önemli olan işlemci demek ki harbiden. SD800 nasıl desteklemez ya çokta eski yada düşük bir yonga değil.Windows 10 Yapı 14316 yüklü bilgisayarlara, destekleyen modellerle dock ve kablosuz adaptör olmadan usb kablo ile Continuum bağlantısı yapılabiliyor.
Düzelir.8.1 den windows phone 10,10586 lı yapıyı kurdum groove müzik ve haritaların uygulama ikonları boş görünüyor sıfırlamadan düzelmez mi
nasılDüzelir.
Sıfırlayınca

PC'de hep kararlı sürüm kullanıyorum. Mobilde bile son sürüm sıkıntılı. Uygulamalardan atmalar başladı.pc de buyapı bana çok sorunlu geldi. daha önceki yapılarda 1 tanesi hariç bu kadar sorun yaşamamıştım. bildirim ekranı randımansız. arasıra reset atıyor. edge hiç çöktüğünü hatırlamam bu gün en az 10 defa çöktü...
Sonlara doğru çok sıkıntı olmaya başladı zaten inşallah herkese verirler.PC'de hep kararlı sürüm kullanıyorum. Mobilde bile son sürüm sıkıntılı. Uygulamalardan atmalar başladı.
Redstone sadece listedeki cihazlara veriliyor. İllegal yol ile de kurmak isteyenler kurabilir.Sonlara doğru çok sıkıntı olmaya başladı zaten inşallah herkese verirler.
ama şimdiye kadar 1 i hariç hiç sıkıntı yaşamamıştım o 1 indede bukadar sıkıntı yaşamamıştım. Umarım bir an önce yeni sürüm gelirde kurtulurum bu sürümden.PC'de hep kararlı sürüm kullanıyorum. Mobilde bile son sürüm sıkıntılı. Uygulamalardan atmalar başladı.
Yeni özellikler geliyor, iyileştirmeler yapılmıyor, o yüzden böyle. Sonlara doğru düzelir.ama şimdiye kadar 1 i hariç hiç sıkıntı yaşamamıştım o 1 indede bukadar sıkıntı yaşamamıştım. Umarım bir an önce yeni sürüm gelirde kurtulurum bu sürümden.
Bu arada beta instigrama güncelleme geldi.