Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

System X

System X

Üye
Sağlam şeyi bozmayı nasıl başarıyor bunlar.her seferinde yazılımı sıfırdan mı yapıyolar.çok ilginç be
tuvalette yazıyorlar o yüzden
şimdi tuvalette değişik stres koşulları altında çalışmak da kolay bişey değil.tebrik etmek lazım bazı şeyleri bozsalarda...

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
  • Beğen
Tepkiler: mami_61_29
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
OneDrive(17.9 > 17.9.1) güncellendi.

YkPkY

YkPkY

Üye
tuvalette yazıyorlar o yüzden
şimdi tuvalette değişik stres koşulları altında çalışmak da kolay bişey değil.tebrik etmek lazım bazı şeyleri bozsalarda...
Yok bunlar bişey içiyor ya ney.merak ettim şimdi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Yapı 14316 yüklü bilgisayarlara, destekleyen modellerle dock ve kablosuz adaptör olmadan usb kablo ile Continuum bağlantısı yapılabiliyor.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Windows 10 Yapı 14316 yüklü bilgisayarlara, destekleyen modellerle dock ve kablosuz adaptör olmadan usb kablo ile Continuum bağlantısı yapılabiliyor.
Önceden de öğrenmiş olduğumuz gibi Type-C değil önemli olan işlemci demek ki harbiden. SD800 nasıl desteklemez ya çokta eski yada düşük bir yonga değil.

mami_61_29

mami_61_29

Üye
8.1 den windows phone 10,10586 lı yapıyı kurdum groove müzik ve haritaların uygulama ikonları boş görünüyor sıfırlamadan düzelmez mi

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Telefonu yeniden başlatırken saçmalamaya başladı. Kapatması 2dk sürüyor resmen. Açılınca da ilk 2-3dk boyunca telefonla bişey yapmaya kalkarsam kendi kendine uçak moduna geçiyor ve takılıp kalıyor 15 20 saniye sonrada pat diye kapanıyor. Toplu güncelleştirmeler yeni problemlerden başka bişey getirmiyor maşallah.
Bu arada glance + çift tık şarj süresi falan tartışmışsınız benim telefon 3gde ve nerdeyse en düşük parlaklık ayarında 4 saat bile dayanmıyor. 2 ay önce 8.1e döndüğümde aynı ayarda 2.güne %30 şarjım kalıyordu.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn TR01
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni yapının haftaya gelmesi muhtemel.

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10.0.10586.218 yakında Release Preview kanalında.

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
pc de buyapı bana çok sorunlu geldi. daha önceki yapılarda 1 tanesi hariç bu kadar sorun yaşamamıştım. bildirim ekranı randımansız. arasıra reset atıyor. edge hiç çöktüğünü hatırlamam bu gün en az 10 defa çöktü...
PC'de hep kararlı sürüm kullanıyorum. Mobilde bile son sürüm sıkıntılı. Uygulamalardan atmalar başladı.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
PC'de hep kararlı sürüm kullanıyorum. Mobilde bile son sürüm sıkıntılı. Uygulamalardan atmalar başladı.
Sonlara doğru çok sıkıntı olmaya başladı zaten inşallah herkese verirler.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sonlara doğru çok sıkıntı olmaya başladı zaten inşallah herkese verirler.
Redstone sadece listedeki cihazlara veriliyor. İllegal yol ile de kurmak isteyenler kurabilir.
10586.218'i ise herkes kurabilecek.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
ama şimdiye kadar 1 i hariç hiç sıkıntı yaşamamıştım o 1 indede bukadar sıkıntı yaşamamıştım. Umarım bir an önce yeni sürüm gelirde kurtulurum bu sürümden.

Bu arada beta instigrama güncelleme geldi.

• Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ama şimdiye kadar 1 i hariç hiç sıkıntı yaşamamıştım o 1 indede bukadar sıkıntı yaşamamıştım. Umarım bir an önce yeni sürüm gelirde kurtulurum bu sürümden.

Bu arada beta instigrama güncelleme geldi.
Yeni özellikler geliyor, iyileştirmeler yapılmıyor, o yüzden böyle. Sonlara doğru düzelir.

dakamon

dakamon

Üye
Geçse ne olur edge rezil durumda bir kaç zamandır. Geçenlerde bir şey olmuştu aynı şeyi yaptığımda donuyordu hiç tepki vermiyordu. Bu gün de sık kullanılanlar kısmını açınca aynısı oluyor hemde her seferinde kapatıp açınca sayfalar açılıyor ama yine o sık kullanılanlara tıklarsan yine donuyor. Yani MS daha çok yol alması lazım.

Üst Alt