Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
Sistem performansının genel olarak belirgin derecede arttığı belirtiliyor.

Amin inşallah. Şu an 640xl de gerçekten çok berbat w10. Belki insider bile daha kararlıdır. Telefon ara sıra reset atıyor falan kendi kendine. PDF okuyamıyorsunuz ekran birbirine giriyor. Aynı sıkıntı Edge tarayıcısında var. Kamera uygulamasından atıyor sık sık. Bu gibi bir çok daha belli belirsiz sıkıntılar var. Hatta 640xl ye W10 için bi firmware verseler belki kapatırlar sıkıntıları.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

jetgil

jetgil

Üye
Amin inşallah. Şu an 640xl de gerçekten çok berbat w10. Belki insider bile daha kararlıdır. Telefon ara sıra reset atıyor falan kendi kendine. PDF okuyamıyorsunuz ekran birbirine giriyor. Aynı sıkıntı Edge tarayıcısında var. Kamera uygulamasından atıyor sık sık. Bu gibi bir çok daha belli belirsiz sıkıntılar var. Hatta 640xl ye W10 için bi firmware verseler belki kapatırlar sıkıntıları.
İnşallah düzelir. Bayadır 8.1 kullanıyorum. Wm10'dan döndüm. Arayüz ve uygulama kaliteleri bariz fark ediyor. Evrensel uygulamar harbiden iyi iş çıkarmış ancak gel gör ki sistemin kararlığı yerlerde wm10'da. Kilit ekranın birbirine girmesi, dediğin gibi edge tarayıcı, vs... bi dünya uzayıp gidiyor liste.

serinaga

serinaga

Üye
Onu bırak da Yapı 14310 ne zaman gelir?:ehe

Bir an önce gelse iyi olur, çünkü attan indim eşşeğe misali olduk. Daha iyi olur derken daha da kötü oldu, bugüne kadar kolay kolay uygulamadan atmayan L1520 şimdilerde atar oldu, lakin pil performansına diyecek yok bunun yanında, 4G'den midir nedir bilmiyorum ama şu günlerde şarj çok gitmiyor ...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
- Son yapıda ses sorunu kademe atlamış. Arada ses tuşuna basınca "Medya+Uygulamalar" geliyor ve bildirimleri de bu ses yönetiyor :ehe
- Microsoft Edge atıyor. Fakat gezerken değil arama çubuğunda arama yaparken arada atıyor.
- Microsoft Edge'de sekmeleri kapatmama rağmen çoğu zaman açık kaldığını görüyorum.
- Video izlerken çoğu zaman ekran durmadan yanıp sönüyor. Videoyu izlenmez kılıyor. Düzelmesi için videodan çıkmak gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: m542tf
dedereis123

dedereis123

Üye
- Video izlerken çoğu zaman ekran durmadan yanıp sönüyor. Videoyu izlenmez kılıyor. Düzelmesi için videodan çıkmak gerekiyor.
ben denediğim kadarı ile ekranı yan çevirip tekrar eski haline getirince düzeliyor . Bu olay tubecast te devam ediyor edge ile kalsaydı keşke .

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben denediğim kadarı ile ekranı yan çevirip tekrar eski haline getirince düzeliyor . Bu olay tubecast te devam ediyor edge ile kalsaydı keşke .
Edge sorunu değil, sistemin genel sorunu. Her yerde video izlerken yapabiliyor. Fotoğraflar, Facebook...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
PC'deki bir sonraki Redstone güncellemesi ile güncelleme yükleme ekranı aşağıdaki hale gelecekmiş. Keşke biz de çarklardan kurtulsak.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
PC'deki bir sonraki Redstone güncellemesi ile güncelleme yükleme ekranı aşağıdaki hale gelecekmiş. Keşke biz de çarklardan kurtulsak.
Windows 10 kurumundaki gibi olsa yine yeter. Aşırı ilkelce çarklar.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
dedereis123

dedereis123

Üye
video sıkıntı ya

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Evet kilit ekranını devre dışı bırakıp ekranı devamlı açık bırakıyor ve bu da doğal olarak şarjı etkiliyor.Peki siz hiç WP telefonunuzda çift tık ve glance screeni kapatıp şarj süresi ölçümü yaptınız mı? Ben yaptım ve sonuç olarak yaklaşık %25-30 civarında batarya süresinin arttığını gördüm 1020'de.Devamlı kullandığınız için siz farkında değilsiniz bence

%25-30 mu? Yok artık biraz fazla abartmışsın. Mesela cihazı dün akşam saat 10'da şarjdan çıkarttım. Wifi+4G sürekli açık ve şu an şarjım %75. Yani senin hesabınla sistem şarj kullanımı 22 saatte %0 :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

YkPkY

YkPkY

Üye
arkadaşlar 8.1 döndüm de cyan dan denime geçeceğim güncelle diyorum 801881d0 hatası alıyorum
Onu bende yaşadım.ama sorun kalktı.windows
İnsideri kur,slowu seç güncellemeyi denetle bulup yükledikden sonra, insider programından çık,tekrar güncelleme denetle.tam sürümü bulup yükle.ben şuan kullanıyorum,telefon roket gibi ama hesap makinesi gibi geldi.tekrar w10a geçeceğim

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
...decode...

...decode...

Üye
PC için yapı 14316 yayınlandı. Yarın da telefonlar için 10586'nın kümülatif güncellemesi yayınlanır herhalde.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Slow mu, fast mı yayınlandı?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sonunda iğrenç anlaşılmayan ifadelerin yerine yeni ifadeler gelecek.

Bir sonraki yapıda Skype UWP mobile de gelecek.

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino, flutewoddy, n000k ve 1 kişi daha

ersncak42

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ogzhnoTr
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Onu bende yaşadım.ama sorun kalktı.windows
İnsideri kur,slowu seç güncellemeyi denetle bulup yükledikden sonra, insider programından çık,tekrar güncelleme denetle.tam sürümü bulup yükle.ben şuan kullanıyorum,telefon roket gibi ama hesap makinesi gibi geldi.tekrar w10a geçeceğim
denimden 10 a geçeceğim 10586 lı yapıya hangini seçmem gerek fast slow insider release

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
denimden 10 a geçeceğim 10586 lı yapıya hangini seçmem gerek fast slow insider release
Fast/Slow seçim senin. Onu yükleyince bi kez daha kontrol edin. İkinci güncelleme ile en son sürüme geçersiniz.
Edit : Resmi sürüm için advisor gibi bi uygulama kurman lazımdl

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Fast/Slow seçim senin. Onu yükleyince bi kez daha kontrol edin. İkinci güncelleme ile en son sürüme geçersiniz.
Edit : Resmi sürüm için advisor gibi bi uygulama kurman lazımdl
resmi sürüm 820 ye yok ki,yani hangini seçersem w10 10586 lı yapıyı görüyor

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni yapı normalde bugün mobile de gelecekmiş fakat son dakikada mobil veri hatası bulunmuş. O yüzden gelmeyecek.

YkPkY

YkPkY

Üye
Yeni yapı normalde bugün mobile de gelecekmiş fakat son dakikada mobil veri hatası bulunmuş. O yüzden gelmeyecek.
Sağlam şeyi bozmayı nasıl başarıyor bunlar.her seferinde yazılımı sıfırdan mı yapıyolar.çok ilginç be

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve n000k

Üst Alt