Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Windows Kamera güncellendi.
Bu update sorunu giderir sanmıştım ama devam ediyor.
L 535 te Windows Kamera uygulaması çalıştırıldığında ilk olarak Flaş ışığı 4-5 saniye kadar yanıp sönüyor,
Sizlerde durum nasıl.

• Beğen
Tepkiler: mami_61_29

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu update sorunu giderir sanmıştım ama devam ediyor.
L 535 te Windows Kamera uygulaması çalıştırıldığında ilk olarak Flaş ışığı 4-5 saniye kadar yanıp sönüyor,
Sizlerde durum nasıl.
Hiçbir zaman karşılaşmadım, şimdi de yok.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
SLH.55

SLH.55

Üye
Windows kamera sıkıntısı bende de var, Uygulamaya giriyorum flaş yanıp sönüyor. Odaklama yapmıyor ve çekimde flaş kapat aç seçeneği yok. Bu yüzden uygulamasını kullanıyorum.
Son yapı kurulu(14295) L925. Belki de desteklemediğinden bizim telefonlar son yapıyı, Böyle oluyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı 10586.218 göründü.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Release Preview seçeneğinden mi alırız bu güncellemeyi
cihaz lumia 820

Yapı 10586 yerine gelecek tüm toplu güncelleştirmeler Release Preview üzerinden alınabilr.

bu arada geçtiğimiz günlerde yayınlanan Outlook posta uygulama güncellemesi ile yeni klasör oluşturma özelliği gelmiş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ben şuan son redstone yapısındayım, PC ile 8.1 e döneceğim oradan final güncellemesini almam için insider uygulamasından bir şey yapmama gerek yok değil mi? Denim'den direkt olarak Windows 10 finale gelebilirim Update Advisor ile.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O zaman gün içerisinde Update kısımda görünür değil mi??
Geçen hafta da 10586.212 görünmüştü, yani hala test ediliyor. Hangisi gelir ne zaman gelir belli değil.
Release Preview seçeneğinden mi alırız bu güncellemeyi
cihaz lumia 820
Evet
Yani daha İnsiderlara gelecek ondan sonra mı resmi olarak verilecek?
Muhtemelen öyle olur.

erhanercan

erhanercan

Üye
Releasenpreview ile upgrade advisor arasinda cok fark yok gibi mi acep

erhanercan

erhanercan

Üye
Arkadaşlar bu upgrade advisor daki 10 beni deli edecek release previewe geçsem fark eder mi biraz sizce günlük kullanımı uygulamalar vs berbat tel 640xl. önceden 925 imdeki insider sürümünde daha mutluydum ne öneriyorsunuz

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Arkadaşlar bu upgrade advisor daki 10 beni deli edecek release previewe geçsem fark eder mi biraz sizce günlük kullanımı uygulamalar vs berbat tel 640xl. önceden 925 imdeki insider sürümünde daha mutluydum ne öneriyorsunuz

İnsidere geçmediğin hata :) :)

• Beğen
Tepkiler: erhanercan
mami_61_29

mami_61_29

Üye
slm arkadaşlar 8.1 dönüp tekrar 10586 lı yapıyı kurabilirim dimi redstone dan 8.1 e dönüp tekrar 10586 lı yapıyı kuracağım da telefnm l820

manialog

manialog

Üye
slm arkadaşlar 8.1 dönüp tekrar 10586 lı yapıyı kurabilirim dimi redstone dan 8.1 e dönüp tekrar 10586 lı yapıyı kuracağım da telefnm l820
Evet release prewiev seçerek dönersin 8.1 den sonra mutlaka sıfırla çok fark ediyor ben memnunum aynı cihaz var hiç sıkıntı yok tek kamera kötü. Onda da camera 360 kullanıyorum şahane

• Beğen
mami_61_29

mami_61_29

Üye
Evet release prewiev seçerek dönersin 8.1 den sonra mutlaka sıfırla çok fark ediyor ben memnunum aynı cihaz var hiç sıkıntı yok tek kamera kötü. Onda da camera 360 kullanıyorum şahane
release prewiev seçerek derken

Üst Alt