bozkirdangelen
Üye
Bu update sorunu giderir sanmıştım ama devam ediyor.Windows Kamera güncellendi.
L 535 te Windows Kamera uygulaması çalıştırıldığında ilk olarak Flaş ışığı 4-5 saniye kadar yanıp sönüyor,
Sizlerde durum nasıl.
Bu update sorunu giderir sanmıştım ama devam ediyor.Windows Kamera güncellendi.
Hiçbir zaman karşılaşmadım, şimdi de yok.Bu update sorunu giderir sanmıştım ama devam ediyor.
L 535 te Windows Kamera uygulaması çalıştırıldığında ilk olarak Flaş ışığı 4-5 saniye kadar yanıp sönüyor,
Sizlerde durum nasıl.
İndiriyor musun şuan??Yapı 10586.218 göründü.
Yolda manasında dedim, henüz çıkmadı.İndiriyor musun şuan??
O zaman gün içerisinde Update kısımda görünür değil mi??Yolda manasında dedim, henüz çıkmadı.
Release Preview seçeneğinden mi alırız bu güncellemeyiYapı 10586.218 göründü.
Release Preview seçeneğinden mi alırız bu güncellemeyi
cihaz lumia 820
Yani daha İnsiderlara gelecek ondan sonra mı resmi olarak verilecek?Yolda manasında dedim, henüz çıkmadı.
Geçen hafta da 10586.212 görünmüştü, yani hala test ediliyor. Hangisi gelir ne zaman gelir belli değil.O zaman gün içerisinde Update kısımda görünür değil mi??
EvetRelease Preview seçeneğinden mi alırız bu güncellemeyi
cihaz lumia 820
Muhtemelen öyle olur.Yani daha İnsiderlara gelecek ondan sonra mı resmi olarak verilecek?
Arkadaşlar bu upgrade advisor daki 10 beni deli edecek release previewe geçsem fark eder mi biraz sizce günlük kullanımı uygulamalar vs berbat tel 640xl. önceden 925 imdeki insider sürümünde daha mutluydum ne öneriyorsunuz

İnsidere geçmediğin hata![]()
![]()
Evet release prewiev seçerek dönersin 8.1 den sonra mutlaka sıfırla çok fark ediyor ben memnunum aynı cihaz var hiç sıkıntı yok tek kamera kötü. Onda da camera 360 kullanıyorum şahaneslm arkadaşlar 8.1 dönüp tekrar 10586 lı yapıyı kurabilirim dimi redstone dan 8.1 e dönüp tekrar 10586 lı yapıyı kuracağım da telefnm l820
O zaman slow a gecmek daha iyi olacaj sanırımİnsidere geçmediğin hata![]()
![]()
release prewiev seçerek derkenEvet release prewiev seçerek dönersin 8.1 den sonra mutlaka sıfırla çok fark ediyor ben memnunum aynı cihaz var hiç sıkıntı yok tek kamera kötü. Onda da camera 360 kullanıyorum şahane