Arkadaşlar malum MS'nin güncelleme politikası yüzünden 1 aydan fazla iphone 6 plus kullanıyorum ve 16 gb yer sorunu dışında farklı bir sıkıntı yaşamadım vebulut depolama ile de yer sorunumu bir şekilde çözdüm ( bir yere kadar).
Boşa çıkan L1520 cihazımı satılık ve takas için belli stelere koydum teklifler geliyor ama bana uymadığı için elimde bekletiyorum.Cihaza dün win 10 final sürümü dedikleri zıkkımı kurdum ama final ile uzaktan yakından alakası olmayan bir sürümü bize sunmuşlar.Beta = şuanki sürüm hiç bir fark yok hiç bir iyileşme yok al birini vur ötekisine .
Kullanıcı baskıları + geç kalan final sürümü gibi negatif durumlardan dolayı birazcık insanların sinir kat sayılarını almak için yayınlanan bir sürüm.Ben en azından buna kanaat getirdim.Benim gözümde Ne yazık ki MS mobile sektörde sağlam duvara çarptı ve az hasarla yoluna devam etmek istiyor ama bunca kullanıcıya attığı bu güzel kazığı bir kez daha yememek için herkes Windows Mobile duyunca bir kez değil en az 10 kez düşünerek yanaşacağına eminim.
Bu günlerde çok duyduğunuz şu kelime ile yazımı bitiriyorum.
Microsoftu KINIYORUM.......
aktif olarak kullanmadığım için ne yazık ki bilmiyorum.Evet bu uygulamalar hakkında ben de aynı fikirdeyim gerçi bazılarını kullanmıyorum ama yine de bir kaçını yoğun kullanıyorum benim sormak istediğim mesajlaşırken klavyede bir sıkıntı oluyor mu arama yaparken tuşlarda bir sıkıntı var mı dokunmatiği sapıtıyor mu. Mail hesaplarındaki eşleşmede senkronizasyonda sıkıntı yaratıyor mu bunları sormuştum eğer ki bilgin varsa. Sağolasın.
Son Redstone yapısında:
- Arama alınca veya yapınca sesin nereden geleceğini(otomatik, Bluetooh aygıtı bağlı ise Bluetooth aygıtı, telefon hoparlörü) seçebilme eklendi.
- Arama sırasında telefonu kulağından çekince hoparlörü açma seçeneği eklendi.

Geri tuşu bazen çift algılıyor oluyor mu sizde de. 1.5 ay evvel 925imde kullandığım insider sürümünde daha memnundum vallahi şimdi yeni gelen 640xl ye upgrade advisor la 10 kurdum saçma sapan buglar vs daha da gözüme Batıyor
Ne ola ki bu özellikAudio Routing özelliğinin yapı 14306 Redstone sürümünde test edildiği söyleniyor.

Gelen arama veya yapılan aramalarda sesin kulaklık, Bluetooth cihazı ya da hoparlöre verilmesi için ayarlar sunuyor. Mesela bir arama geldiğinde telefonu açtığınızda sesin nereden verileceğini seçiyorsunuz. Ayrıca konuşma esnasında telefonu kulağınızdan uzaklaştırdığınızda sesin otomatik olarak hoparlöre verilmesini de seçebiliyorsunuz.Ne ola ki bu özellik![]()
Yani şu muGelen arama veya yapılan aramalarda sesin kulaklık, Bluetooth cihazı ya da hoparlöre verilmesi için ayarlar sunuyor. Mesela bir arama geldiğinde telefonu açtığınızda sesin nereden verileceğini seçiyorsunuz. Ayrıca konuşma esnasında telefonu kulağınızdan uzaklaştırdığınızda sesin otomatik olarak hoparlöre verilmesini de seçebiliyorsunuz.

EvetYani şu mu
bana yardım edebilir misin bi üst mesajla ilgiliEvrensel Skype uygulaması yakında Insiderlere sunulacak.
Birkaç sayfa geride gerekli bilgiler verildi. Ordan yardım alabilirsiniz.bana yardım edebilir misin bi üst mesajla ilgili