Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
neden cihazı kabul etiniz?
Cihazın dışında ne geldiği yazmıyordu.
Adamlara diyorum ki microsoft size yönlendiriyor. Değişimi siz yapmışsınız. Onlarda diyor ki değişim onayını veren biziz cihazı gönderen onlar. Yurt dışından hangi cihaz uygun görüyorsa microsoft onu gönderiyor. gelen değişim kağıdıda ingilizce adamlar doğru söylüyor bence. Microsoftu arıyorum mahkemeye verin biz hiç bişey yapamayız diyorlar. Sanki teleservice kendi başına bunların teknik servis hizmetini biz sağlıyoruz demiş gibi davranıyorlar.

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Cihazın dışında ne geldiği yazmıyordu.
Adamlara diyorum ki microsoft size yönlendiriyor. Değişimi siz yapmışsınız. Onlarda diyor ki değişim onayını veren biziz cihazı gönderen onlar. Yurt dışından hangi cihaz uygun görüyorsa microsoft onu gönderiyor. gelen değişim kağıdıda ingilizce adamlar doğru söylüyor bence. Microsoftu arıyorum mahkemeye verin biz hiç bişey yapamayız diyorlar. Sanki teleservice kendi başına bunların teknik servis hizmetini biz sağlıyoruz demiş gibi davranıyorlar.
tmm cihazo olduğu gibi geri gönderip tüketici haklarına başvurun ( tabii fatura sizin adına ise yada siz alırken satış belgesi düzenlettiyseniz)

gkhntlbs

Üye
Windows 10 telefonlara verildi.950XL için verildimi?ben kaçırdımmı yoksa

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Windows 10 telefonlara verildi.950XL için verildimi?ben kaçırdımmı yoksa
O zaten Windows 10 ile geldi. Ara güncellemeler ile performans ve stabilizeyi düzenliyorlar.
Diğer yayınlanan win10 ise bildiğin insider sürümü. İnsideri makyajlayıp güncelleyici yapmışlar.Program ile resmi güncellemenin verildiğini burada gördük ya daha diyecek söz bulamıyorum .
(Madem resmi sürüm o zaman OTA'dan versinler .)

braayn

braayn

Üye
Hocam peki 1520 ye kurduğunda herhangi bir sıkıntı verdi mi ? özellikleriyle ilgili bir sıkıntı var mı ? kamera, dokunmatik vs. cevap verirsen sevinirim.
cihazı kurduğumda herhangi bir sıkıntı vermedi fakat cihazın şuan üzerindeki final dedikleri sürüm halen beta yapılarıyla aynı performansı sunuyor.Kamera performansı çok çok iyi değil daha iyisini cyanda görmüştüm.Gündüz resim kalitesi yerli yerinde ama loş ortamda rezalet durumda.cihaz wifi de edge,uc browser veya metrotubeden video izlediğimde ısınıyor .ana ekranı sağa çektiğimde aşağıya kadar sıralanan uygulamaların simgeler bazen geç geliyor.Arka plandaki resim halen kendiliğinden kırırdıyor.Müzik player deneyimi zaten çok kötü.Fotograflar uygulaması istediğim gibi değil çekilen bir resimde zoom in zoom out yaptığımda bazen algılamıyor.

kısacası FİNAL diye verdikleri halen BETA sıkıştıkları için ve geç kalınan güncelleme sonrası insanların biraz gazını almak için yaptıkları bir politika.Bütün modellere beta verip daha sonra bu modellere veremiyeceğiz demelerinin tek nedeni kanımca bu yola çıkarken bütün cihazlara verebiliriz kararı alıp sistemi her modele göre stabil hale getiremediklerinden olsa gerek.

theseusx

theseusx

Üye
cihazı kurduğumda herhangi bir sıkıntı vermedi fakat cihazın şuan üzerindeki final dedikleri sürüm halen beta yapılarıyla aynı performansı sunuyor.Kamera performansı çok çok iyi değil daha iyisini cyanda görmüştüm.Gündüz resim kalitesi yerli yerinde ama loş ortamda rezalet durumda.cihaz wifi de edge,uc browser veya metrotubeden video izlediğimde ısınıyor .ana ekranı sağa çektiğimde aşağıya kadar sıralanan uygulamaların simgeler bazen geç geliyor.Arka plandaki resim halen kendiliğinden kırırdıyor.Müzik player deneyimi zaten çok kötü.Fotograflar uygulaması istediğim gibi değil çekilen bir resimde zoom in zoom out yaptığımda bazen algılamıyor.

kısacası FİNAL diye verdikleri halen BETA sıkıştıkları için ve geç kalınan güncelleme sonrası insanların biraz gazını almak için yaptıkları bir politika.Bütün modellere beta verip daha sonra bu modellere veremiyeceğiz demelerinin tek nedeni kanımca bu yola çıkarken bütün cihazlara verebiliriz kararı alıp sistemi her modele göre stabil hale getiremediklerinden olsa gerek.

Peki günlük hayatı etkileyecek bir sıkını yaratıyor mu yani mesajlaşma arama mail atma mail alma whatsapp banka uygulamaları gibi falan. Teşekkürler bu arada cevap için.

erhanercan

erhanercan

Üye
Tıklarken istenen yere tıklayamama oluyor mu bazen 640xl

4MaGuS

4MaGuS

Üye
8zip uygulaması güncellenerek windows 10 evrensel mağazasına eklenmiş ayrıca temelarda arka plan hareketli yapılmış devamlı animasyonlar hareket halinde bunu daha önce bir programda gören oldumu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
8zip uygulaması güncellenerek windows 10 evrensel mağazasına eklenmiş ayrıca temelarda arka plan hareketli yapılmış devamlı animasyonlar hareket halinde bunu daha önce bir programda gören oldumu
Evet, Client for Hanguots uygulamasında da var.

braayn

braayn

Üye
Peki günlük hayatı etkileyecek bir sıkını yaratıyor mu yani mesajlaşma arama mail atma mail alma whatsapp banka uygulamaları gibi falan. Teşekkürler bu arada cevap için.
benim günluk hayatımı etkileyecek kadar kullanmıyorum çünkü iphone 6 plus kullanıyorum artık.
Garanti uygulaması wpde çok iyi değil
yemek sepeti yok
turkcell muzik yok
turkcell tv+ uygulaması yok
Linkedin uygulaması çok kötü
playstation uygulaması yok
ticket uygulaması yok
THY uygulaması çok iyi değil
e-devlet uygulaması çok iyi değil
Bitaksi yok
Digiturkplay uygulaması sorunlu
enpara uygulaması yok
Letgo yok
Aliexpress uygulaması yok
Sahibinden uygulaması yok gibi birşey

en sık kullandığım uygulamalar bunlar ve bunları iphonede kullanıyorum lumia kullanmamam için bir çok neden var artık.Günlük hayatımda kullandığım bu uygulamaların olmayışı çok kötü

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Evet, Client for Hanguots uygulamasında da var.
o uygulamada fotoğraflar devamlı değişiyor gibi (oturum açmadım giriş ekranı hakkında yorum yapıyorum), ama benim söylediğimde birebir haraketli resim değil yani

theseusx

theseusx

Üye
benim günluk hayatımı etkileyecek kadar kullanmıyorum çünkü iphone 6 plus kullanıyorum artık.
Garanti uygulaması wpde çok iyi değil
yemek sepeti yok
turkcell muzik yok
turkcell tv+ uygulaması yok
Linkedin uygulaması çok kötü
playstation uygulaması yok
ticket uygulaması yok
THY uygulaması çok iyi değil
e-devlet uygulaması çok iyi değil
Bitaksi yok
Digiturkplay uygulaması sorunlu
enpara uygulaması yok
Letgo yok
Aliexpress uygulaması yok
Sahibinden uygulaması yok gibi birşey

en sık kullandığım uygulamalar bunlar ve bunları iphonede kullanıyorum lumia kullanmamam için bir çok neden var artık.Günlük hayatımda kullandığım bu uygulamaların olmayışı çok kötü

Evet bu uygulamalar hakkında ben de aynı fikirdeyim gerçi bazılarını kullanmıyorum ama yine de bir kaçını yoğun kullanıyorum benim sormak istediğim mesajlaşırken klavyede bir sıkıntı oluyor mu arama yaparken tuşlarda bir sıkıntı var mı dokunmatiği sapıtıyor mu. Mail hesaplarındaki eşleşmede senkronizasyonda sıkıntı yaratıyor mu bunları sormuştum eğer ki bilgin varsa. Sağolasın.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

, if you are on an old build like 10586.107, set to "Release Preview" ring in app to get build 10856.164.

@papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation @Bay H

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

, if you are on an old build like 10586.107, set to "Release Preview" ring in app to get build 10856.164.

@papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation @Bay H
Olan şeyi söylemiş. Release Preview ya da Slow, 10586.164'ü yükler.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

, set to "Release Preview" ring to get the Cumulative Updates early.
Or set to "Production" to get official updates only.

jetgil

jetgil

Üye
şarjım aşırı çabuk bitmeye başladı. Sizce neden kaynaklıdır.

Normalde bu kullanımım ile şuan %50 civarında olması gerekirken %20 seviyesinde. Ve nerdeyse hiç bişey yapmadığım halde.
Bugun uyudum biraz %47ydi uyandığumda %32 olmuş 3saat içinde

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
10586.168 yolda.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Windows 10 ayarlar menüsü tarzında hazırlanmış Dynamic Theme evrensel uygulaması ile PC ve Mobilde, arkaplan ve kilit ekranı fotoğraflarınızı belirli aralıklarla düzenli şekilde değişmesini sağlayabilirsiniz. İster kendi dosyalarınızı isterseniz de Bing yada Windows Spotlight'ı kullanabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve mami_61_29

Üst Alt